| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 14 tra, 2006 10:33 am Postovi: 21 Lokacija: Romulan Star Empire.. it's a secert ;)
|
 reporting for duty
Eto, htjela bih pocet ponovo sudjelovati u izradi fanzina.
Javljam se za sljedece:
lektoriranje
dizajn naslovnice
tekst - htjela bi kroz par broja obrađivati temu: women of star trek, ili u jednom broju kao veliku temu.
Jolan'tru
|
| pet 14 tra, 2006 10:53 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
sviđa mi se prijedlog za temu broja  moram vidjet s t'grelom oće on pisat temu sljedećeg broja, ak neće onda ti možeš upast. ak ne za ovaj broj onda sigurno za sljedeći.
lektoriranje zasad nije problem, ja to volim radit, al ak bude puno toga možemo podijelit posao
dizajn naslovnice-prodano! 
_________________ njanjanja
|
| pet 14 tra, 2006 3:09 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Ja bih nešto rekao o Federaciji...njezinom osnutku, monumentalnim događajima, organizaciji, monumentalnim događajima, razvoj federacijskih brodova iz perspektive dizajna i arhitekture, monumentalnim događajima, zaokret u Federacijskoj politici nakon bitke kod Wolfa 359 i tako dalje...jesam li spomenuo monumentalne događaje u povijesti Federacije? Eh da...možda i malo i o StarFleet-u i njegovoj podjeli (Operations, Security, Medical i Headquarters).
Isto tako bi mogli neke dijelove iz mog predavanja o Star Wrecku, dakle o nastanku, povijesti, razvoju zadnjeg filma ubaciti u Fanzin, pa mi javi što misliš.
|
| pet 14 tra, 2006 10:18 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
odlično, kak je krenulo bit će dosta materijala za fanzin ovaj put
sve kaj napišete možete mi poslat na lilmee13@gmail.com
ima netko sve stare brojeve fanzina? trebam to pregledat da se ne bi desilo da se ponavljaju teme...
|
| sub 15 tra, 2006 5:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Inace fanzin@usscroatia.hr ide direktno na tu adresu mozes isprobat, ako hoces. 
| pon 17 tra, 2006 2:01 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Čuj...ja pišem o Federaciji samo ako to bude "Mate Jabro", inače stvar otpada do sljedećeg broja. Ili napraviš dualnu temu broja. Ne bi bilo prvi put.
I još jedan savjet. Nemoj misliti da s obzirom da se ekipa javlja da nećeš imati posla nagovarati te iste ljude da predaju tekstove. To ćeš ipak morati dosta često praksati.
|
| pon 17 tra, 2006 3:50 pm |
|
 |
|
Counselor
|
i računala sam na to da će to bit tema (jednog) broja  ipak, možda bolje da imamo jednu temu broja a ostale potencijalne ostavimo za sljedeći broj. jerbo sad imamo puno ideja, a sljedeći put možda neće biti tako. uglavnom, i teilani i tom'cat imaju zagarantiranu temu broja, napišite i pošaljite mi pa ću vidjet kako to rasporedit.
ubacit ćemo i dijelove s predavanja o star wrecku, zaboravila sam prokomentirat al sam za 
|
| pon 17 tra, 2006 4:27 pm |
|
 |
|
Commander
|
A ima i tu materijala za još jedan "Mate Jabro", al nećemo cjepidlačit...ajmo ovako, tko prije završi svoju TBR nek njegova ide prva.
Naravno, ti radiš Quality Control da ne bi bilo zbrzavanja i što ja znam čega sve ne 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 17 tra, 2006 4:49 pm |
|
 |
|
Counselor
|
čuj, što više materijala imamo to češće možemo izdavat fanzin, nije to loše
slažem se, tko prvi završi ide u sljedeći broj.
|
| pon 17 tra, 2006 4:54 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
wow... prosli broj smo jedva izdali i to bez teme broja a sad odjednom imamo natjecaj izmedju dvoje clanova tko ce brze i bolje napisati clanke vezane uz "svoje" teme
i like where this is going 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 tra, 2006 4:56 pm |
|
 |
|
Counselor
|
sam nek se tak nastavi  nema veze ak dobijemo i (pre)više tema broja i ostalih članaka, ak ne stanu u ovaj broj dobro će doći u sušnijim razdobljima  go, people!
|
| pon 17 tra, 2006 5:04 pm |
|
 |
|
Commander
|
Kondenzirat teme
A rokovi? I to trebaš definirati 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
|
| pon 17 tra, 2006 5:08 pm |
|
 |
|
Counselor
|
znam, prvo sam mislila izdat fanzin 3 mjeseca nakon ovog, dakle krajem 6.mjeseca - al nadam se da bi to moglo i prije kak je krenulo  bilo bi lijepo da svi predate textove do 20.5., to je za mjesec dana. jel to realno? 
|
| pon 17 tra, 2006 5:17 pm |
|
 |
|
Commander
|
Nope...govorimo o nečemu teškom oko 30 stranica. Toliko brzo ne pišem ni za svoj site 
|
| pon 17 tra, 2006 5:20 pm |
|
 |
|
Counselor
|
30 stranica, đizs, izdajemo knjigu ili fanzin? 
|
| pon 17 tra, 2006 5:23 pm |
|
 |
|