|
Sada je: čet 13 kol, 2026 12:06 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Re: dvobroj 23-24
Evo ovako dragi moji trekkovci. Što se tiče glavnih tema, stvar je u tome što ja inače pišem, a kada pišem nikada ne pišem na stranicu dvije, jer na srecu i na žalost, nisam čovjek od malo riječi-što bi se reklo hehe. Ako netko rezervira glavnu temu prije mene, drage volje je prepuštam...no stekao sam dojam da nema baš odveć borbe za takvo što. U svakom slučaju, pišimo braćo, pa gdje god da izvire u fanzinu dobro je...nek je na uživanje i intelektualni poticaj Hvala vam svima što čitate i gledate!
| sub 06 lis, 2007 1:41 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
A bi li ti gl.temu pisao i o čemu bi bila? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 11:44 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Bih, zašto ne!? O čemu bi bila-pitaš. Pa evo baš sam prije 3-4 posta rekao da sve troumim između više tema, no možda ću ipak odabrati komične elemente serijala, no ako vam više trebaju druge teme ili ako je ova već bila obrađena mogu uzeti humanizam Genea R. ili kakav članak o etici ST-a?!
| sub 06 lis, 2007 1:31 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...možda ću ipak odabrati komične elemente serijala.... Može,to bi bilo super...još se dogovorimo 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pohvaljujem ovaj Fanzin, jako je dobar jer se Mi (povijesna sekcija i ja) spominjemo u Fanzinu. I Fanzin bi trebao imati oko cca. 30 str.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 06 lis, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
that heavy burden of ego...hehe... pokušajmo ga prevladati...i odrasti.  Ted:Dea, tema je dakle odabrana, danas sam počeo piskarati...pozdrav 
| ned 07 lis, 2007 3:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
odlicno... vec imamo ljude za glavnu temu za sljedeca 2 broja
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Poshto che ovaj dvobroj biti prvi primjerak "Fanzina" u mojim rukama, dok malko pregledam kako sve izgleda, mozhda se i ja ukljuchim sa nekim prilozima.
Pozdrav.
| ned 07 lis, 2007 9:08 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
T'Grel je napisao/la: ...jako je dobar jer se Mi (povijesna sekcija i ja) spominjemo u Fanzinu. Pa zato ja ne uziman fanzin ca ce mi kad se uopce ne pojavljujen unutra .. pih ..i taki uradci diskiminirajuci ...! Pozdrav Lujeva 14

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 08 lis, 2007 12:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Chaky je napisao/la: odlicno... vec imamo ljude za glavnu temu za sljedeca 2 broja Jel to znači da je za sljedeći broj već rezervirana glavna tema? Jer ja sam već skoro napola gotov sa ovim, plodna je tema, a bit će 8-10 strana...no ako će tek za 6 mjeseci izaći hm, motivacija hehe
| pon 08 lis, 2007 3:08 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
neeData je napisao/la: Chaky je napisao/la: odlicno... vec imamo ljude za glavnu temu za sljedeca 2 broja Jel to znači da je za sljedeći broj već rezervirana glavna tema? Jer ja sam već skoro napola gotov sa ovim, plodna je tema, a bit će 8-10 strana...no ako će tek za 6 mjeseci izaći hm, motivacija hehe Pa ti si se odmah javio kao kandidat, i sad kažeš da si u punom pogonu, znači da je tema slijedećeg broja gotovo sigurno tvoja. Možda Chaky računa da će T'Grelov povrijeđeni ego proizvesti nešto značajno, pa će onda on složiti uber temu broja za broj iza.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 08 lis, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
hehehe...da, ego je opaka stvar, drevna bolest. Nema frke onda, ja sam za 2-3 dana gotov, a nije ni tolika žurba, pa cu za onaj iza fanzin napisati 2-3 strane o nečem poučnom i manje zanimljivom od ovoga 
| pon 08 lis, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Interesantno kako mi jos nitko od vodstva nije poslao nikakve materijale za fanzin web.. 
| čet 11 lis, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
ja ne znam koja je tvoja uloga u toj priči ni zašto bi tebali slati materijale ni na koji proncip radi taj web fanzin hehe...totalna sam zuja 
| čet 11 lis, 2007 10:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Moguce je da cemo uskoro otvoriti neke starije brojeve na web-u za download... 
| pet 12 lis, 2007 12:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|