|
Sada je: čet 30 tra, 2026 1:39 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Novi fanzin
oho opet ovdje zanimljivo nego O.T. evo ja se prijavio za predavanje o sunčevu sustavu...nadam se Teddea nema niš protiv toga nego malo me hebe č i ć i tak neke sitnice  pa ću trebati jaće  lektoriranje 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 06 stu, 2010 8:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ternek je lektor on bu bio zaduzen za to...
| sub 06 stu, 2010 8:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam reko Daši da ti ga da... A dašo joj ga nije htio dati... 

|
| sub 06 stu, 2010 9:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Eto ja se zahvaljujem T'Grelu šo mi je posalo primjerak fanzina...
| ned 07 stu, 2010 4:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Kad stize novi fanzin ? 
| ned 07 stu, 2010 1:24 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Jel se to plaća? 
|
| ned 07 stu, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ako si član udruge ne... ako nisi... mislim da je 15-20 kn... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 07 stu, 2010 2:25 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
T'Rapavi je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Ja sam reko Daši da ti ga da... A dašo joj ga nije htio dati...  dašo nije ni dobio.... štoviše dašo je rekao da sutradan ide u rijeku i da nemože vidjet tdu da joj da.... i stoga ga nije ni primao... uglavnom lol...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 07 stu, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
dašo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Ja sam reko Daši da ti ga da... A dašo joj ga nije htio dati...  dašo nije ni dobio.... štoviše dašo je rekao da sutradan ide u rijeku i da nemože vidjet tdu da joj da.... i stoga ga nije ni primao... uglavnom lol... Znači dašo nit prima, nit daje... 

|
| ned 07 stu, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dašo je uzeo svoj broj i zbrisao... 
| pon 08 stu, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Stigo mi fanzin bas cu ga sad pogledat .......
| pon 15 stu, 2010 4:24 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Pročitao sam fanzin (hvala, bobo) pa ću ga prokomentirati malo...U fanzinu se može naći svega, od vrlo zanimljivih do beskrajno dosadnih članaka. Naime, tekstovi tipa B'Elanna i Tom (da se autorica ne uvrijedi, to je samo primjer, ima ih još) su puko prepričavanje sadržaja serije, isprazno i dosadno. S druge strane, članci tipa "Stvaranje Zvjezdanih staza" ili "Gene i Majel" su zanimljivi i poučni, tj. čitatelj može saznati nešto novo od Treku, nešto "behind the scenes"...Po mom mišljenju, fanzinu su više potrebni takvi članci gdje možemo saznati neke detalje koji nisu tako opće popularni i koje ne možemo uočiti samim gledanjem Treka...Isto tako, poneki intervju s nekim od glumaca u kojem on/ona govori o Treku bi isto dobro došao... Neki tekstovi izgledaju kao da uopće nisu lektorirani. Samo površnim čitanjem može se uočiti hrpa pravopisnih i gramatičkih grešaka.  Ponavljam, samo NEKI članci. Sve u svemu, odradili ste dobar posao. 
|
| pon 15 stu, 2010 5:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
shirajzl je napisao/la: Pročitao sam fanzin (hvala, bobo) pa ću ga prokomentirati malo...U fanzinu se može naći svega, od vrlo zanimljivih do beskrajno dosadnih članaka. Naime, tekstovi tipa B'Elanna i Tom (da se autorica ne uvrijedi, to je samo primjer, ima ih još) su puko prepričavanje sadržaja serije, isprazno i dosadno. S druge strane, članci tipa "Stvaranje Zvjezdanih staza" ili "Gene i Majel" su zanimljivi i poučni, tj. čitatelj može saznati nešto novo od Treku, nešto "behind the scenes"...Po mom mišljenju, fanzinu su više potrebni takvi članci gdje možemo saznati neke detalje koji nisu tako opće popularni i koje ne možemo uočiti samim gledanjem Treka...Isto tako, poneki intervju s nekim od glumaca u kojem on/ona govori o Treku bi isto dobro došao... Neki tekstovi izgledaju kao da uopće nisu lektorirani. Samo površnim čitanjem može se uočiti hrpa pravopisnih i gramatičkih grešaka.  Ponavljam, samo NEKI članci. Sve u svemu, odradili ste dobar posao.  Lektor odgovara: "Prema uputama urednice, "stariji" članci ostavljeni su onakvi kakvi su objavljeni u svoje vrijeme u ranijim fanzinima kako bi s prisjetili starih dana. Sadašnji lektor je greške jako dobro vidio, ali ih iz navedenog razloga nije ispravljao."
| sri 17 stu, 2010 2:33 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Prezentacija fanzina TERRA br 10/SFTERRACON 2012
ajme super vam je ovaj fanzin 
| sri 08 pro, 2010 11:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zbilja je super ili moze bit bolji? 
| čet 09 pro, 2010 1:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|