| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Novi fanzin
bolje da naprave bilten - ono 1-2 str.  i još malo žute štampe o događajima u udruzi; samo c/p foruma 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 16 sij, 2010 3:57 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tko je uopće urednik?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 16 sij, 2010 4:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
tda je urednica 
| sub 16 sij, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 16 sij, 2010 6:23 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Fanzinu fali jos jedan clanak sutra ga dobiva graficka urednica i kroz par dana je gotov dakle prije obljetnice...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 16 sij, 2010 7:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...aaaaaa... pa ti si ipak još uvijek s nama... ...baš mi je drago...
| sub 16 sij, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
He he i meni....mislim da ce ovaj fanzin biti najbolji do sada...naravno ako i grafička urednica napravi savršeno svoj posao,a hoće.... Dakle pitanje je dana za novi fanzin... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 17 sij, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Dakle,posto neki ljudi ne znaju kako drzati svoj jezik za zubima,nemamo grafickog urednika.Fanzin je gotov i čeka....čeka......i ja se toplo nadam da ce se neka mila "dušica" javiti i napraviti bar ovaj fanzin prije istrakona ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 28 vel, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Development je da se nesto Trapavi javio posto mu je to struka, no koliko vidim problem je u motivaciji... pa Teddea use your special ability and try to accomplish it... 
| ned 28 vel, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Gle ako nekome nije motivacija da nesto dobro napravi za udrugu(OVO SE NE ODNOSI NA TRAPA JER ON RADI PLAY TREKKIE I SVI SMO MU ZAHVALNI NA TOME)onda stvarno sam bez riječi.
Mislim stvarno od tolko ljudi koji su informatički pismeni za razliku od mene nitko ne moze napraviti nesta za udrugu.Pa taj je fanzin opstao i proso tolko toga,tolko izmjena....i sta sad ...joj joj......evo nadam se da se varam i da stvarno nece fanzin ostat na nuli i da ce netko STO PRIJE pokusat bar ovaj broj napraviti dok se dalje ne snademo.
|
| ned 28 vel, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eto ja sam probo sa Frenkyjem nije islo, ak moze Trap ako treba nagradit cemo ga... vec snecim ak ga treba motivirat nekako... 
| pon 01 ožu, 2010 12:41 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A o kakvoj se nagradi radi? Ja sam mu menađerica 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 01 ožu, 2010 1:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nek se prvo javi na natjecaj pa ce vidjet sto bu dalje... 
| pon 01 ožu, 2010 11:19 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E ne ide to tako... Prvo da mi cujemo kolka je placa, pa cemo razmslit o prihvacanju posla  Ipak smo mi poslovni ljudi, a imamo jos par ponuda, tak da... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 01 ožu, 2010 12:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
E Dejaniro nema spoilera... sorry... http://www.youtube.com/watch?v=QTRHu1J-Sj8
| pon 01 ožu, 2010 1:52 pm |
|
 |
|