Sada je: pet 07 kol, 2026 12:09 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 675 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sljedeća
 ST XI 

Ocjena
10 33%  33%  [ 2 ]
9 17%  17%  [ 1 ]
8 17%  17%  [ 1 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 17%  17%  [ 1 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 17%  17%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 6

ST XI 
Autor/ica Poruka
Captain
Captain

Post Re: ST XI
Nah.
Nema smisla cijediti dalje neku stariju seriju, vec filmom probati otvoriti prostor za daljnje filmove / seriju. Treba gledati dugorocnije. Jedanaesti film mi djeluje puno ambicioznije od zadnjih par filmova koji su se snimali uglavnom 'jer je doslo vrijeme za novi film'.

pon 01 lis, 2007 3:12 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: Star Trek XI
Evo malo novosti o filmu objavljenih u zadnjih nekoliko dana (hvala Miroslavu koji ih vrijedno prikuplja).

Novosti o produkciji ST XI

Prema navodima sa Trekmoviea, pretprodukcija ST XI u punom je jeku. Naime, najveći dio tima Abramsove kompanije Bad Robot, uključujući i J.J. Abramsa, već se prošlog mjeseca preselio na setove u Paraomuntu, gdje se užurbano pripremaju za početak snimanja. Većina dizajnerskog posla već je gotova, a radovi na izgradnji setova u punom su jeku. Tako je unutar Paramounta za potrebe ST XI trenutno zauzet popriličan broj setova, uključujući setove 4, 8, 9, 14 i 15, a jedna dio snimanja obaviti će se i na Universalovim setovima.

Vezano uz novi film, sve se više upotrebljava pridjev "epski", a to potvrđuje i Abramsovo nastojanje da se film snima na što više lokacija, a kako bi se doimao što stvarnijim. Naime, ukoliko s ebude snimala scena u određenoj zgradi ili špilji, Abrams želi snimati u pravoj zgradi, odnosno špilji, naravno uz određenu scensku doradu. Samo snimanje počinje 5. studenog i trajati će do ožujka slijedeće godine. Time će ST XI imati najduže snimanje, još tmao od prvog Star Trek filma. Osim toga, u planu je i dvotjedno snimanje na Islandu. Glumačke probe trebale bi početi tijekom slijedećeg tjedna.

I dok je Moviehole nedavno objavio kako će proračun filma iznositi 150-160 milijuna USD, izvor blizak financijama filma za Trekmovie je potvrdio kako se proračun kreće u rasponu od 120 do 150 milijuna USD. Ovim je ST XI postao najskuplji Star Trek film u povijesti, više nego dvostruko skuplji od Nemesisa. Stoga je za očekivati kako će upravo ST XI i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull biti dva Paramauntova najveća aduta u slijedećoj godini.

Vezano uz informacije o sporednim likovima, Hollyood Reporter nedavno je u vijesti o Johnu Chou objavio i podatak kako će se Christopher Pike zasiggurno pojaviti u filmu, zajedno sa Kirkovim roditeljima. Osim toga, Trekmovie je u siječnju objavio kako će se u filmu pojaviti i Kirkov brat George Samuel Kirk. Budući da se Kirkov otac također zove George (a pod uvjetom da su scenaristi podatke uzimali iz Star Trek knjiga), nije poznato je li u novoj inačici scenarija ostao Kirkov brat. Kako bilo, još uvijek nisu pronađeni glumci koji će utjeloviti Pikea i Kirkove roditelje. Osim toga, u siječnju je Trekmovie naveo kako će se u filmu pojaviti i kapetan Garrowick, inače Kirkov zapovjednik na USS Farragutu, no izgleda kako je navedeni lik ipak izbačen iz finalne inačice scenarija.

Star Trek Centar, 13.10.2007.

sri 17 lis, 2007 10:46 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Drastični redizajn Enterprisea u ST XI?

U novom članku posvećenom ST XI, filmski site IESB osvrnuo se na glasine vezane uz redizajn USS Enterprisea 1701 u novom filmu. IESB tako navodi kako redizajnirani Enterprise neće ličiti na onaj iz TOS-a i filmova. "Rečeno nam je kako je Enterprise redizajniran. Nisam uspio dobiti pojedinosti o razlikama između starog i novog broda, no iz više sam izvora, uključujući i ljude koji rade na filmu, čuo kako će brod uistinu biti drugačiji. Pomalo sma zbunjen, jer sam uvijek očekivao kako će unutrašnjost broda biti redizajnirana za novi film dok će vanjski izgled broda, trupa, nosača motora, tanjura ostati nepromjenjen. Nadam se kako smo u krivu u vezi ovih informacija, no sve upućuje na to kako nismo", otkrio je IESB-ov urednik.

Osim toga, IESB je također potvrdio kako je Karlu Urbanu ponuđena uloga Leonarda "Bonesa" McCoya.

Star Trek Centar, 16.10.2007.

sri 17 lis, 2007 10:51 pm
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

+ Chris Pine i Karl Urban 95% ziher novi Kirk i McCoy.

sri 17 lis, 2007 10:53 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Chris Pine glumiti će Jamesa T. Kirka u ST XI

Prema navodima sa Trekmoviea, glumac Chris Pine zasigurno će utjeloviti Jamesa T. Kirka u ST XI. Navedenu vijest potvrdio je nitko drugi doli Joe Carnahan, redatelj filma White Jazz, a u kojemu je Pine trebao glumiti uz Georgea Clooneya. Međutim, snimanje navedenog filma trebalo je početi u siječnju 2008., a što bi dovelo u pitanja Pinevov nastup u ST XI.

"Mladić koji je trebao glumiti Juniora Stemmonsa odlučio je ići gdje čovjek još nije kročio i tako napustiti White Jazz. Razgovarao sam s njime tijekom proteklog tjedna i znam kako je ovo bila iznimno teška odluka za njega. Ne zavidite nekome tko se nađe u takvoj situaciji, no dao sam mu svoju punu potporu, pa čak i kad je to značilo kako neće raditi na Jazzu. Shvatio sam. Ne dobivate prilike kao što je navedena toliko često i rekao sam mu da mu, sve dok bude kontrolirao navedeni proces koliko je to god moguće i ne bude griješio sa snimanjem slabijih nastavaka, želim sreću i Božji blagoslov", otkrio je Carnahan na svome blogu.

Ovdje valja napomenuti akko je Carnahan obećao Pineu ulogu u svome idućem projektu, biografskom filmu o kolumbijskom narkodileru Pablu Escobaru pod naslovom Killing Pablo, početak produkcije kojega je zakazan za lipanj 2008. godine.

Na kraju, još uvijek nema novih informacija oko mogućeg angažmana Williama Shatnera u novom Star Trek filmu.

Star Trek Centar, 16.10.2007.

sri 17 lis, 2007 10:56 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Krešo je napisao/la:

Navodno su 100%, sad ću to postat.

sri 17 lis, 2007 10:57 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Shatner ipak u ST XI?

Urednik sitea AICN, pod kodnim imenom Hercules, izjavio je kako će William Shatner uistinu nastupiti u ST XI. Navedenu informaciju Hercules je objavio u kratkom odgovoru na AICN Readers Talkback forumu, napomenuvši pritom korisnicima da ne vjeruju tvrdnjama kako Shatner neće nastupiti u filmu. "Usput, sva galama kako Shatner neće glumiti ostarjelog Kirka u filmu je laž. Možete se kladiti na to". izjavio je Hercules.

Odgovarajući skeptičnom korisniku izjavio je slijedeće: "Znam puno toga o ovom filmu što ti ne znaš. Probudi se, Trekeru!!!!". Iako navedeni odgovor izgleda pomalo neozbiljan, ipak ne treba smetnuti s uma kako je upravo AICN prvi objavio informacije o radnji ST XI, koja uključuje Romulance i putovanje kroz vrijeme. Iz toga je moguće izvući zaključak kako site uistinu ima izvor informacija unutar Paramounta.

Star Trek Centar, 17.10.2007.

sri 17 lis, 2007 10:58 pm
Profil ICQ Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Ako će on fakat biti u filmu, morat će potrošiti puno tkanine na uniformu... :mrgreen:

sri 17 lis, 2007 11:00 pm
Profil ICQ
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Karl Urban novi je Bones

Prema navodima sa IESB-a i AICN-a, Karl Urban (Gospodar prstenova, Riddickove kronike, Doom, Pathfinder) prihvatio je ulogu Leonarda "Bonesa" McCoya, kojega je prethodno utjelovio pok. DeForest Kelley. Prema AICN-ovim izvorima, dogovor oko nastupa gotova je stvar.

Ovdje valja podsjetiti kako je Roberto Orci u nedavnom intervjuu za Trekmovie izjavio kako će McCoy imati značajnu ulogu u filmu. Inače, ovime je konačno poznat sastav glumačke postave koja će utjeloviti TOS postavu.

Od značajnijih uloga još uvijek nije poznato tko će glumiti kapatana Christophera Pikea i Kirkove roditelje. Osim toga, još uvijek nije sigurno hoće li William Shatner nastupiti u filmu, iako je jučer na AICN-u navedeno kako će se Shatner ipak pojaviti U ST XI.

Star Trek Centar, 17.10.2007.

sri 17 lis, 2007 11:01 pm
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

TerNek je napisao/la:
Krešo je napisao/la:

Navodno su 100%, sad ću to postat.

Nije sto posto jos uvijek, ali vrlo vjerojatno ce biti. Zato rekoh 95%. A ovo Shatnerom je jako nategnuto jos uvijek...

sri 17 lis, 2007 11:02 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Normalno, postoci su relativni dok se ne službeno ne objavi da su ugovori potpisani crno na bijelom. "Navodi se da je gotova stvar" može se još uvijek lako promijeniti i demantirati.

sri 17 lis, 2007 11:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

Citat:
Some sites are stating that the deals for Chris Pine (for Kirk) and Karl Urban (for McCoy) are done. What is confirmed by TrekMovie.com is that both actors are in negotiations, but neither has a signed deal as of today. It is likely they will both be boarding the Enterprise, but they don’t have their final orders yet.

Mislim, evo, ja sam na UFPCroatiji napisao da je blizu potpisa, i upravo pisem neke nadopune o prijasnjim (tu spomenutim) vijestima. I na nekom drugom forumu ce se za to hvatati kao cinjenice :). Mislim, tak' svejedno dok ne objavi st.com. Mada su mi i oni sumnjivi, ocekivao sam vise od njih.
A ugovor je mozda vec potpisan, samo nitko nije uspio doznati iz "svojih izvora" :mrgreen:

sri 17 lis, 2007 11:12 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Citat:
As of this morning the deal wasn’t done, but TrekMovie.com just got sent an update to our update to say the deal ‘is closed’ and Chris Pine is James T. Kirk for J.J. Abrams new Star Trek movie.

sa TrekMovie.com-a
pa sad...

čet 18 lis, 2007 12:15 am
Profil ICQ Web stranica
Captain
Captain

O sunce im njihovo, a bas sam sejvao vijest, pa kad su stigli :>

čet 18 lis, 2007 12:18 am
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

heh... meni osobno niz NN-ova izabrana
a pricalo se da ce biti ova ili ona super zvijezda :)

ali tak uvijek bude prije svakog trek filma :)

čet 18 lis, 2007 1:27 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 675 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: