Sada je: sri 29 srp, 2026 7:18 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 378 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sljedeća
 Star Trek: Into Darkness (2013) 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Star Trek XII (2012)
ENT je prekinut naprasito i unatoc tome sta je serija bila dobra :(

Ipak ono dobro u ovom svemu je sta pruza sansu da nakon određenog vrimena bez snimanja serije ..nove ideje nekako dođu ipak i da se krene dalje .. cak nemozemo rec da ce uvik sve bit isto , cisto zato jer su mnogi glumci iz starog star trek-a stariji ili vec nazalost umrli ..pa samim time se mora ako nista drugo uvest neke nove likove ili eventualno odmaknit radnju od stare kolotecine ..do tad ocito se moramo zadovoljit s filmovima

čet 07 tra, 2011 3:25 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

_Oz je napisao/la:
Serron je napisao/la:
Vratite nam Datu :plakanje:

Dobra ideja, pod uvjetom da Brent Spiner ode na liposukciju, face lifting i ubrizga si u čelo litru botoxa. :zubo:

To me odmah podsjeti Slyjeve lanjske pripreme za Expendablese. Workin' ut with Sly. :zubo: :zubo:

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

čet 07 tra, 2011 3:31 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Oz, spomenuo si da bi bilo dobro da Romulanski rat bude nešto tipa Band of Brothers. BoB sam počeo gledati i prestao gledati nakon dvije epizode jer je WW2, svi su likovi u akciji podjednako odjeveni i blatnjavi, tak da nisam kužio previše karakterizaciju, a akcija mi nije bila prebitna. Nvrmnd...

Trekovska usporedba bi bila epizoda DS9 - Siege of AR-nešto, gdje imamo prsa o prsa bitku, no koliko je to dobrodošlo u Treku, pitanje je sad. Jer to se po radnji ne razlikuje previše od bilo koje WW2 bitke. Dvije epizode max takve radnje.

Ono u čemu bi ležala potencijalna budućnost Treka jesu novi koncepti koje treba tek osmisliti, ili oni koncepti koji su samo načeti u svega par Trek epizodi.

Konkretnije ENT - Home. Čista sapunica, ali odlična razrada odnosa među likovima. TNG - Lower decks. Napokon neka epizoda koja ima dozu misterija niže rangirane posade, umjesto konstantnog vodstva. ENT - treća sezona, kontinuirana radnja (bez povremenih odstupanja). Tako se serije rade danas. Nema više epizodu-po-epizodu. Doduše, to može odbiti dio publike koji ne stigne pogledati svaku epizodu pa se kasnije pogubi (dijelom zašto je DS9 imao manju gledanost - tada nije bilo torrenta).

Što se tiče novih aliena, stvarno je teško osmisliti bilo što u Treku, a da je 'novo'. Klingonce su ponajviše okarakterizirali kroz njihove 'folklorne' epizode, no i dalje su jedni od, ako ne i najpopularnija vrsta Treka. No pitanje je kad će i oni dosaditi publici i scenaristima. Ne znam hoće li ih biti u STXII, stvarno nebitno, no po kolektivnom karakteru i njihovim običajima i razmišljanjima, podigli su visoko letvicu za bilo koju novu vrstu.

I tu se pojavljuje opet ono što sam na više mjesta spomenuo na forumu - izgled aliena. Dosta je više kvrgavih čela, noseva i ušiju, te perfektnog engleskog. Takvo što ostavlja ponekad djetinjast dojam. Neka alieni budu što ljudskiji izgledom, tim više se scenaristi moraju potruditi da budu drugačiji od ljudi (primjer - Cylonci, Goauldi, Replikatori, Augmenti, Terminatori, Matrix Agenti...).

čet 07 tra, 2011 3:51 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Ma kad sam spominjao BoB, mislio sam na koncept - miniserija od 10-ak 90-minutnih epki. Onako, EPIC.

U zadnjoj ENT knjizi ("Romulan War - Beneath the raptor's wing") je rat baš kul opisan, bitke u svemiru (u DS9 stilu, naravno), bitke na tlu (čak su ubacili iskrcavanje zemaljskih trupa u Starship Troopers stilu), ali i političke intrige koje idu uz rat, infiltracija, kontrašpijunaža, i općenito prikazivanje stanja na Zemlji i na kolonijama za vrijeme rata (kako civili sve to proživljavaju itd.).

Citat:
Neka alieni budu što ljudskiji izgledom, tim više se scenaristi moraju potruditi da budu drugačiji od ljudi (primjer - Cylonci, Goauldi, Replikatori, Augmenti, Terminatori, Matrix Agenti...).

Uhm... NE :|

čet 07 tra, 2011 4:00 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
_Oz je napisao/la:
Ja želim još Romulanaca u novom Treku. Njih nikada nismo toliko detaljno upoznali, uvijek su bili misterij. U starom Treku su svi Romulanci bili isti, šablona, sličnog izgleda, sličnog ponašanja... U novom smo napokon imali prilike vidjet neke druge slojeve romulanskog društva, ne samo vojne oficire, senatore i obavještajce...

Priznaj... bilo je nedovoljno romulanskih kapetanica... 8-[

čet 07 tra, 2011 11:10 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Abrams uskoro počinje raditi na ST XII

slika

Iako J.J. Abrams još uvijek nije i službeno objavio kako će režirati dvanaesti Star Trek film, izvjesno je da možemo očekivati njegov povratak u "kapetansku stolicu" Star Trek franšize. Naime, u razgovoru za MTV, J.J. je otkrio kako će svu svoju pažnju usmjeriti na Star Trek XII nakon što završi s radom na svom najnovijem filmu, SF spektaklu Super 8.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pon 09 svi, 2011 8:59 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Star Trek XII tek na Božić 2012?

slika

Rečeno mi je kako ćemo uskoro dobiti jednu dobru vijest, i jednu lošu u vezi nastavka Zvjezdanih Staza, kaže nam Mike Fleming sa portala Deadline.com. Dobra vijest se vjerojatno odnosi na J.J. Abramsovu možebitnu odluku da se vrati u redateljski stolac, a loša je, čini se, vrlo izgledno odgađanje premijere, koja bi se, umjesto 29. lipnja trebala održati negdje oko Božića iduće godine.

sri 25 svi, 2011 12:26 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Jel procurila kakva vijest hoće li biti Khan u novom filmu, ili Klingonci ili nešt treće?

sub 25 lip, 2011 12:17 pm
bubica
bubica

Miki je napisao/la:
Jel procurila kakva vijest hoće li biti Khan u novom filmu, ili Klingonci ili nešt treće?

Khan definitivno neće (potvrđeno). Klingonci nisu spominjani, ali sam 99% uvjeren da će ih bit.

sub 25 lip, 2011 12:30 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
nego, bilo bi cool da se christopher judge pojavi u filmu.

prica se da je dobio ulogu u nekom hit zanrovskom filmu.

sub 25 lip, 2011 1:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Budući su J.J., Orci i kompanija preuzeli gomilu projekata, praktički zagrizli više nego što mogu progutati, Paramount se sprema odgoditi datum premijere Star Trek XII, ili za kraj 2012., ili početak 2013. godine (a možda i ljeto 2013.). Pritom će morat biti posebno paljivi, zato jer u studenom 2012. stiže Bond 23, a u prosincu prvi dio Hobit duologije, te novi Superman - LINK.

Benedikt XVI

čet 07 srp, 2011 6:40 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Pffff... STXI je oduzeo Oscara Avataru, tak da ne sumnjam da će se nosit i sa Hobitom.

čet 07 srp, 2011 11:19 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Da, avatar je uistinu bio ljut protivnik u makeup kategoriji.

čet 07 srp, 2011 11:56 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Miki je napisao/la:
Pffff... STXI je oduzeo Oscara Avataru, tak da ne sumnjam da će se nosit i sa Hobitom.

Ma može se Trek nositi sa većinom blockbustera, a što je dokazao i prošli put, primjerice protiv Terminator Salvationa, no protiv superblockbustera ipak ne može, tako da na to treba paziti.

Benedikt XVI

pet 08 srp, 2011 7:20 am
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
STXII treba bit dobrano bolji od STXI da premaši Hobbita. Premda to po meni nije za uspoređivanje, kak je rekao Oz - kruške i jabuke. :neznam:

Iskreno... mislim da će Hobbit pokopat sve filmove te godine... 8-[

pet 08 srp, 2011 8:05 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 378 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: