|
Sada je: pon 24 kol, 2026 10:53 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XI
Danas ima dosta novosti u vezi novog Star Trek filma pa ću ih navesti redom: 1. Chris Hemsworth, koji u filmu glumi Kirkovog oca Georgea Kirka, gostovao je u australskom The Morning Showu, gdje su prikazani isječci s njime i trudnom Winonom Kirk na USS Kelvinu. Navedeni video možete pogledati ovdje. 2. U posljednjih nekoliko reklama i isječaka prikazane su nove scene iz filma i pa ih donosim u nastavku, uz objašnjenja: Tijekom romulanskog napada na Vulkan, Kirk pokušava pronaći Uhuru, dok McCoy pokušava pronaći pravi hiposprej:  Napadnuta romulanska platforma iznad Vulkana:  Kapetan USS Kelvina - Richard Robau - po prvi put gleda u Naradu:  Enterprise izlazi iz warpa:  Scotty: I give you all she's got, captain  :  Scotty u teleporterskoj sobi:  Kirk i Spock teleportiraju se na Naradu:  McCoy skenira Kirka (Čehov na ekranu):  McCoy pokušava izlječiti Kirkove otekline na rukama i jeziku, Uhura ih promatra:  Bones u akciji  :     George Kirk zapovijeda USS Kelvinom tijekom napada:  Alnschloss K’Bentayr radi za konzolom USS Kelvina:  Trudna Winona Kirk u Kelvinovom turboliftu:  Unutrašnjost USS Kelvina (možda strojarnica):  3. U četvrtak je u Los Angelesu održana svečana premijera novog Star Trek filma.,Evo i nekoliko slika s premijere, a ostale možete vidjeti ovdje.   Leonard Nimoy i supruga:  Naš čovik, Eric Bana  :  Rachel Nichols:  Winona Ryder:  Zoe Saldana:   Jonathan Frakes i Marina Sirtis:  Burger King Klingonci  :  Zajednička fotografija:  TV prilozi sa premijere: Acess HollywoodFox 11 News4. Službeni site filma nadopunjen je s novim materijalima, uključujući i četiri posljednja dosjea: USS Enterprise, Nero, Jellyfish i Narada. USS Enterprise: Nero:  Jellyfish (brod starog Spocka):  Narada:  Isto tako, dosadašnja kategorija "Story" preimenovana je u " About" i značajno je proširena, s novim podacima i fotografijama.  5. Konačno je remasterirana i posljednja (točnije prva) TOS epizoda, prvi pilot Cage, s Jeffryjem Hunterom u ulozi kapetana Pikea. Trailer remasterirane epizode možete vidjeti ovdje, SFX video ovdje, a usporedbu screenshotova prije i poslije remasteriranja [url=http://trekmovie.com/2009/05/02/tos-remastered-review-of-the-cage-w-video-screeenshots/]ovdje/url].
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 02 svi, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 02 svi, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Objavljena je još jedna reklama, službeno deveta, neslužbeno petnaesta, a pod nazivom "Star Trek Reborn". Navedenu reklamu možete vidjeti ovdje, a u nastavku i screencapove novih scena u reklami, uz objašnjenja. Isprebijani Kirk igra se soljenkom u obliku USS Kelvina u kafiću u Iowi:  Sulu visi o svom padobranu, koji se zakačio na romulansku platformu iznad Vulkana:  Romulanska platforma iznad San Francisca ruši se u more:    USS Kelvin (desno dolje) vs. Narada: 
Benedikt XVI
|
| sub 02 svi, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zanimljivosti sa odjavne špice Star Trek XI TrekMovie je objavio konačni popis glumaca i produkcijske ekipe koji se nalaze na odjavnoj špici novog Star Trek filma i pritom su posebno izdvojena najzanimljivija imena u ekipi, gdje posebice valja istaknuti one glumce i članove ekipe koji su prethodno radili na Star Trek franšizi. Tako odd glumaca koji su se prethodno pojavljivali u Star Trek serijama i filmovima, uz Leonarda Nimoya, valja izdvojiti slijedeće: - Greg Ellis - u filmu glumi Enterpriseovog zapovjednika stroja Olsena, dok je prethodno nastupio u finalu DS9-a, epizodi What You Leave Behind, gdje je utjelovio Ekoora. - Majel Barrett Roddenberry - prva dama Star Treka u filmu daje glas Enterpriseovom računalu, a u franšizi je ostala upamćena po ulogama Christine Chapel, Lwxanne Troi, te kao glas računala. Njeno ime biti će posebno istaknuto na odjavnoj špici. - William Morgan Sheppard - u filmu glumi predsjednika Vulkanske znanstvene akademije, a u Treku je prethodno glumio zapovjednika klingonskog logora Rura Penthe u Star Trek VI: The Undiscovered Country, dr. Iru Gravesa u TNG epizodi The Schizoid Man i Qataia u Voyager epizodi Bliss. - Douglas Tait - u filmu glumi tuđinca koji sjedi između Kirka i Uhure u kafiću u Iowi, a prethodno je glumio kolonista na planetu Gaia u DS9 epizodi Children of Time. - Robert Clendenin - u filmu će utjeloviti radnika u brodogradilištu, a u Treku je prethodno nastupio u Voyager epizodi Deadlock gdje je glumio vidijanskog kirurga. - Alex Nevil - u filmu glumi časnika u shuttleu, a u franšizi je već glumio Menka u Enterprise epizodi Dear Doctor. - Mark Bramhall - u filmu glumi jednog od vulkanskih starješina, a prethodno je utjelovio Gul Nadora u TNG epizodi Parallels. - Anna Katarina - u filmu glumi članicu vulkanskog Vijeća, a prije je glumila Valedu Innis u TNG epizodi Haven. U filmu su se našli i članovi produkcijske ekipe filma, u cameo ulogama: - otac i očuh J.J. Abramsa: Gerald W. Abrams i James McGrath, Jr. - kao gosti u kafiću - prijatelj J.J. Abramsa, glumac Greg Grunberg (Alias, Heroes) - kao glas očuha Jamesa T. Kirka - djeca producenta Jeffreya Chernova - Max i Zoe Chernov - kao vulkanska školska djeca - brat Zacharyja Quinta, Joe Quinto - naveden je kao kaskader No, tu nije kraj cameo ulogama budući se u filmu pojavljuju i: - Chris Doohan - sin Jamesa Doohana (Scotty) - kao statist u teleporterskoj sobi - Paul McGillon (na slici) - dr. Carson Beckett iz Stargate: Atlantisa - kao zapovjednik na Akademiji - Akiva Goldsman - producent i nagrađivani scenarist u filmu se pojavljuje kao član vulkanskog Vijeća. Goldsman je nedavno napisao scenarije za dvije epizode Fringea, a režirao jednu epizodu. - Randy Pausch - profesor na Carnegie Mallonu, koji pe lani preminuo od raka, u filmu glumi Flotinog časnika na mostu USS Kelvina. - Tyler Perry - glumac, scenarist i redatelj filmova iz ciklusa Madea u filmu glumi admirala Richarda Barnetta, ravnatelja Akademije Zvjezdane flote - James Cawley i Jeff Quinn - glumci u fan seriji Star Trek: New Voyages, snimili su scene kao stastisti, no nije poznato jesu li se navedene našle u konačnoj verziji filma. - Diora Baird - zanosna je Orionka. Međutim, ni u njenom slučaju nije poznato hoće li se naći u završnoj vrziji filma. Uz glumce, na odjavnoj su se špici našli i još neki Star Trek veterani i to: - Marc Okrand, najpoznatiji kao tvorac klingonskog jezika, na filmu je sudjelovao kao savjetnik za romulanski i vulkanski jezik. - John Eaves, poznati Star Trek dizajner, naveden je kao "konceptni ilustrator", itd. Konačno, valja navesti i neke Star Trek zanimljivosti vezane uz film: - glumac po imenu Ben Binswagner glumi admirala Jamesa Komacka. Podsjetimo, admiral Kokamc prvotno je spomenut u TOS epizodi This Side of Paradise, a potom su ga gledatelji imali prilike vidjeti u TOS epizodi Amok Time, gdje ga je glumio Byron Morrow. - Orionka koju glumi Rachel Nichols zove se Gaila. Podsjetimo, tako se zove i Quarkov rođak, trgovac oružjem kojise pojavljuje u DS9 epizodama Business as Usual i The Magnificent Ferengi. - Spencer Daniels na odjavnoj špici se više ne navodi kao Jamesov brat George Samuel Kirk, Jr., već se zove Johnny.
Benedikt XVI
|
| ned 03 svi, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nove Star Trek vijesti/materijali: 1. Objavljena je još jedna "kritičarska" reklama, a možete ju pogledati ovdje. Nove scene u reklami: Kirk na Delta Vegi:  Sulu, Kirk, Spock i Pike na putu prema hangaru za shuttleove, neposredno prije orbitalnog skoka na romulansku platformu iznad Vulkana:  Kirk i Spock nakon što Pike postavlja Spocka za zapovjednika USS Enterprisea:  2. Nove slike ispred i iza kamere     3. Promotivni partner ST XI - Burger King - lansirao je reklamni site http://www.whenkingonsattack.com/4. Konačno je i službeno dostupan isječak s zaleđenog planeta (Delta Vege) tijekom kojega Kirk bježi od čudovišta (emitiran nakon uvodne špice nove epizode Losta), kao i prilog sa L.A. premijere, a možete ih vidjeti ovdje.
Benedikt XVI
|
| uto 05 svi, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Sad sam baš na telki vidio najavu filma. Mamicu im, onaj iritantni cinestarov najavljivač je sinhronizirao Sarekov tekst "The question you face is - which path will you choose."
|
| uto 05 svi, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...pogledala trailer prvi put neki dan i moram priznati da izgleda poprilicno primamljivo ...jedva cekam 
| uto 05 svi, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
ja cu poluditi do sutra...sada sam otisao nesto viditi na sluzbenoj stranici filma i zatekne me glazba iz filma!!! omg, malo da nisam odlepio sa stolice...da sam znao ne bi otisao sada ne mogu prestat slusati... 
| sri 06 svi, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dan uoči hrvatske premijere Star Trek XI, evo i novih ST XI vijesti: 1. Paramount je lansirao novi promotivni ST XI site - http://www.experience-the-enterprise.com/ - na kome možete (pod uvjetom da imate web kameru) otkriti pojedinosti o obnovljenom USS Enterpriseu u 3D formi. Evo kako to izgleda u praksi - LINK. 2. Kao što vam je poznato, stari i mladi Kirk - Chris Pine i William Shatner - nedavno su se susreli, tijekom Charity Horse Showa, a sada je dostupan i video koji prikazuje njihov prvi susret - LINK. 3. Domaće TV postaje počele su s reklamiranjem filma. Baš sinoć sam ugledao reklamu, iza Lige prvaka.
Benedikt XVI
|
| sri 06 svi, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| čet 07 svi, 2009 1:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| čet 07 svi, 2009 10:28 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Još jedan dokaz da su novinari glupi 
| čet 07 svi, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sorry tek sad sam vidio gore obavijest (sacuvo sam post kad pogledate )
| čet 07 svi, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pine, Quinto i Nimoy vs. podrumaši   Gostujući u emisiji Saturday Night Live, Chris Pine, Zachary Quinto i Leonard Nimoy odgovorili su kritički raspoloženim fanovima, kojima se film nije svidio zbog "kanonskih" i sličnih "nedoumica". Navedeni odgovor možete pogledati ovdje.
Benedikt XVI
|
| ned 10 svi, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 10 svi, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|