Sada je: uto 28 srp, 2026 1:34 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
 Star Trek XI i reboot *mogući spoileri* 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Star Trek XI i reboot
RAI'TARA je napisao/la:
Ne radi se o mojem mišljenju već je to jasno rečeno i vidi se iz trailera. Dovoljno je pogledati TOS i ostale serije i taj trailer pa i bez svih ostalih informacije trebalo bi bit jasno da se radi o re-bootu.
A i već sam dala linkove, stoga.
:neznam:
I drugi su dali linkove u kojima se svaki reboot opovrgava.... tak da je to tvoj link protiv njihovog :mrgreen: bar dok ne izađe film :)
no_name.zg je napisao/la:
ps. ako ćeš bojkotirat film, onda to uključuje da ga nećeš skidat sa torrenta i sličnih, i da ga nećeš NIKAd al baš NIKAD pogledat
ako ćeš ga pogledat onda to nije bojkot
Morat će ga pogledati bar s DVDa da se na svoje oči uvjeri da li je ili nije taj film reboot :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 02 tra, 2009 6:01 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Cvicek je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ne radi se o mojem mišljenju već je to jasno rečeno i vidi se iz trailera. Dovoljno je pogledati TOS i ostale serije i taj trailer pa i bez svih ostalih informacije trebalo bi bit jasno da se radi o re-bootu.
A i već sam dala linkove, stoga.
:neznam:
I drugi su dali linkove u kojima se svaki reboot opovrgava.... tak da je to tvoj link protiv njihovog :mrgreen: bar dok ne izađe film :)
no_name.zg je napisao/la:
ps. ako ćeš bojkotirat film, onda to uključuje da ga nećeš skidat sa torrenta i sličnih, i da ga nećeš NIKAd al baš NIKAD pogledat
ako ćeš ga pogledat onda to nije bojkot
Morat će ga pogledati bar s DVDa da se na svoje oči uvjeri da li je ili nije taj film reboot :)

Film je reboot. Redatelj i scenaristi su u na turneji u aziji to jasno izjavili.
Isto tako dala sam već linkove. Ovaj novi film nema veze sa star trekom koji mi znamo.

Kao što sam rekla dovoljno je pogledati setove i dizajn broda i jasno je da je film re-boot i da ignorira što je utvrđeno prije.
[-X

čet 02 tra, 2009 6:44 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Izgleda da je Raitara bila u pravu...
Stari originalni Star Trekovi odlaze u prošlost...
a novi koji počinju s ovim XI filmom stupaju na scenu.
Ni ja se ne slažem s tim da je to dobra stvar... ali protiv evolucije se ne može... i sve ima svoj vijek trajanja... a očito da je vijek originalnih ST-ekova upravo istekao... :(

ned 05 tra, 2009 2:03 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
Sukotreki je napisao/la:

Hmm.. sve ima vijek trajanja! Ak nema ubermoraliziranja ja ču ih gledat pa makar 2x rebotani (zanimljiv termin).

Pozdrav
Darwinova 11

Tehnika Pucanstvu !

ned 05 tra, 2009 2:17 pm
Defender of Earth

buco je napisao/la:
Sukotreki je napisao/la:

Hmm.. sve ima vijek trajanja! Ak nema ubermoraliziranja ja ču ih gledat pa makar 2x rebotani (zanimljiv termin).

Pozdrav
Darwinova 11

Pa recimo da previše ubermoraliziranja ima samo u TNG-u... u ostalim serijalima je to umjereno.
A osim toga ENT, koji je meni najdraži i najrealnije napravljen isto pripada toj staroj gardi Star Treka, dok se ta neka povezanost s ovim novim filmom gubi. Sad ne kažem da ovo nije dobar film... apsolutno može biti odličan... ali to nije onaj originalni Star Trek kojeg smo svi zavolili... i o tome je ovdje riječ. No kao što sam rekao, sve ima svoj vijek trajanja, a starom ST-u je upravo nažalost istekao, i s time se moramo pomiriti.

ned 05 tra, 2009 3:11 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Hehe, nekako ovdje vidim dvostruke standarde... Pa moglo bi se i za taj ENT (i sam si spomenuo da je drugačiji, realniji jel) koji je zadnji sniman od serija, da može biti odličan... ali da to nije onaj originalni Star Trek koji smo zavolili... :wink: Ne znam koja je sad to razlika sa novim filmom. :?:

ned 05 tra, 2009 3:16 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Jer se ENT nadovezuje na postojeći svemir, ne stvara novi.
To je nova posada, novi likovi i novi brod.
U novom filmu se vraćaju na već viđenu posadu i brod i prepravljaju sve što je utvrđeno, to je ogromna razlika.

ned 05 tra, 2009 3:43 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Suikotreki je napisao/la:
Sad ne kažem da ovo nije dobar film... apsolutno može biti odličan... ali to nije onaj originalni Star Trek kojeg smo svi zavolili...

U jednoj raspravi o kanonu ili možda u mojim i @chaky-evin prepucavanjima... Chaky je rekao (ak se još dobro sjećam) ... "sutra će doć neki novi klinci i njima će ovaj naš trek biti smiješan" (nije doslovni citat)....

I meni, penzioneru, se sviđa ovi znani Trek, ali prostor a uz njega i osjećaj vremena su promjenivi tako stvari idu naprijed čak i onda kad se to nekima od nas i ne sviđa.

Tako je to moj prijatelju, i nama su smiješni neki filmovi koji su generaciju-dvi iza nas bili "cool", prava stvar.

Sve je ostalo svar ukusa, osobnog pogleda. Novi će klinci prihvatiti nove standarde i kao što reče kolega T'rap, braniti zdušno ono što im se sviđa ka šta smo mi branili ENT (i još ga branimo).
Zato nema razloga da se oko toga natežemo a film nismo ni pogledali. :wink:

RAI je napisao/la:
U novom filmu se vraćaju na već viđenu posadu i brod i prepravljaju sve što je utvrđeno, to je ogromna razlika.

Odlično! Zanči ide nešto novo, a zašto ne? Ako bude zanimljiv bar približno kao ENT :mrgreen: , dobro i druge serije...

No dobro znam da će se tu i dalje vodit bitke , valjda zato postoji board, oko tih kanona, pravila, bolji, gori, itd.. dok god postoji board.
Al bi ipak trebalo vidit film najprije pa onda sudit.

Pozdrav
Nogometnih sudaca 5

Tehnika Pucanstvu !

ned 05 tra, 2009 4:03 pm
Goddess in green
Goddess in green

Ja neću. Jer ako nije nastavak, jednostavno me ne zanima samo mi smeta. Ja sam fan ovog svemira a ne tog kojeg oni žele stvorit tim filmom.

ned 05 tra, 2009 4:09 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

RAI je napisao/la:
Ja neću. Jer ako nije nastavak, jednostavno me ne zanima samo mi smeta. Ja sam fan ovog svemira a ne tog kojeg oni žele stvorit tim filmom.

Šteta, mislim da gubiš ako fim bude "gledljiv".
I ja sam fan tog "našeg" ST svemira ali isto tako i pobornik teze da naš svemir nije jedini (mislim n astrofiziku) pa si dozvoljvan ti luxuz sa poglerdam što ima s onu stranu granice. :wink:

Pozdrav
Galilejeva 8

Tehnika Pucanstvu !

ned 05 tra, 2009 5:02 pm
Goddess in green
Goddess in green

Isto tako i na stargate ili BSG možeš gledati onda kao na paralelni svemir star treka. [-(

ned 05 tra, 2009 5:45 pm
Defender of Earth

RAI'TARA je napisao/la:

Evo recimo to je isključivost.
Samim time što to za mene nije Star Trek (barem ne onaj originalni) ne znači da je to loš film... i da mu ne treba dati šansu.
A ja to ne vidim da bi gledanjem ovog filma umanjivao vrijednost koju je do sad postigao stari Star Trek... jer kao što sam rekao još prije on je svoj kredibilitet već odavno postigao i više se ne treba dokazivat.
Ako netko to mora onda je to ovaj novi film. :wink:

ned 05 tra, 2009 6:02 pm
Defender of Earth

buco je napisao/la:
Sad ne kažem da ovo nije dobar film... apsolutno može biti odličan... ali to nije onaj originalni Star Trek kojeg smo svi zavolili...

U jednoj raspravi o kanonu ili možda u mojim i @chaky-evin prepucavanjima... Chaky je rekao (ak se još dobro sjećam) ... "sutra će doć neki novi klinci i njima će ovaj naš trek biti smiješan" (nije doslovni citat)....

I meni, penzioneru, se sviđa ovi znani Trek, ali prostor a uz njega i osjećaj vremena su promjenivi tako stvari idu naprijed čak i onda kad se to nekima od nas i ne sviđa.

Tako je to moj prijatelju, i nama su smiješni neki filmovi koji su generaciju-dvi iza nas bili "cool", prava stvar.

Sve je ostalo svar ukusa, osobnog pogleda. Novi će klinci prihvatiti nove standarde i kao što reče kolega T'rap, braniti zdušno ono što im se sviđa ka šta smo mi branili ENT (i još ga branimo).
Zato nema razloga da se oko toga natežemo a film nismo ni pogledali. :wink:

Ma znam... i to je upravo razlog zašto ću ovom novom filmu dati šansu i zašto ću ga ići pogledat. :wink:

ned 05 tra, 2009 6:05 pm
Goddess in green
Goddess in green

RAI'TARA je napisao/la:

Evo recimo to je isključivost.
Samim time što to za mene nije Star Trek (barem ne onaj originalni) ne znači da je to loš film... i da mu ne treba dati šansu.
A ja to ne vidim da bi gledanjem ovog filma umanjivao vrijednost koju je do sad postigao stari Star Trek... jer kao što sam rekao još prije on je svoj kredibilitet već odavno postigao i više se ne treba dokazivat.
Ako netko to mora onda je to ovaj novi film. :wink:

Stvar nije ista.
Ovaj star trek svojim postojanjem i razvojem zaustavlja život i razvoj postojećeg svemira.
U tome je ta ogromna razlika.
Ja želim razvoj orginalnog, a toga neće bit sve dok se razvija ovaj re-boot. Zato ga nikad neću prihvatiti pa makar bio dobar sf a ne star trek.
:x :(

ned 05 tra, 2009 6:45 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

RAI je napisao/la:
Isto tako i na stargate ili BSG možeš gledati onda kao na paralelni svemir star treka.

Nemoj mi brkat lončiće!
Ono nije svemir ono ti je vježba Nato pakta (jasno i piše na uniformama SG-ovaca) u sali za video prezentacije i simulacije za obuku vojnih pilota.

To nema veze sa nikakvim svemirom. A i ideja "vrata" nije orginalna, pol epki su ST kopije u loše odrađenoj verziji...itd...itd...

Nemoj me ješkat još ću svašta napisat i dobit ban! #-o

Pozdrav
Vratarevo zlato 1

Tehnika Pucanstvu !

ned 05 tra, 2009 8:41 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: