|
Sada je: ned 23 kol, 2026 8:05 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XI
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 22 vel, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Fan-made wallpaperi obnovljenog USS Enterprisea i USS Kelvina:  Za više wallpapera otiđite na TrekMovie.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 24 vel, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
po izgledu film je o... kuul....s dva u....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 24 vel, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nova slika - Nero vs. Kirk i Spock: 
Benedikt XVI
|
| pet 27 vel, 2009 10:33 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Dobar viewscreen 
| pet 27 vel, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Četverostruko, kolekcionarsko izdanje Total Filma, u kome je objavljena prethodna fotografija: Link na drugi broj ST XI prequel stripa Star Trek: Countdown.
Benedikt XVI
|
| pet 27 vel, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još jedan ST film, pitam se krši li navedeni kanon  : LINK. 
Benedikt XVI
|
| sub 28 vel, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Treba pitat Rai'taru krši li 
| sub 28 vel, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
wow! bolji od prvog dijela! i pojavljuje se Picard. (cool mu je onaj cloak!) i radnja je krenula brzim tempom, vide se naznake Nerovog prelaska na "dark side" (plus, ona slika Kirka je prelegendarna, njegov samozadovoljni pogled je sto posto pogođen!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 01 ožu, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Treba pitat Rai'taru krši li  Meni je važno samo to što ovaj film krši kanon.
|
| ned 01 ožu, 2009 11:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jel su samo meni ovi feikeri desno ultra weird... ??
| sri 04 ožu, 2009 4:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Odlično izgledaju  Eto kako bi Enterprise 1701 izgledao da su imali današnju tehnologiju RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Treba pitat Rai'taru krši li  Meni je važno samo to što ovaj film krši kanon. Nitko nije ni sumnjao  A ja vjerujem da ću uživati u filmu jer meni je važno najviše da se dobro zabavim gledajući film. Kasnije možebitno komentiranje da li se krši kanon će mi isto biti donekle zabavno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 04 ožu, 2009 4:56 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa sad kad su ovako skupa... indeed!  Nekako mi Spockova nova frizura (mladog Spocka jel) ruši kanon. 

|
| sri 04 ožu, 2009 12:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: Odlično izgledaju  Eto kako bi Enterprise 1701 izgledao da su imali današnju tehnologiju RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Treba pitat Rai'taru krši li  Meni je važno samo to što ovaj film krši kanon. Nitko nije ni sumnjao  A ja vjerujem da ću uživati u filmu jer meni je važno najviše da se dobro zabavim gledajući film. Kasnije možebitno komentiranje da li se krši kanon će mi isto biti donekle zabavno  Nebi tako izgledao izgledao bi onako kao što izgleda u TOS-u, a tako izgleda u svim star trek serijama, čak i seriji koja je snimana prije nekoliko godina. Uopće nije bilo potrebe za mjenjanjem dizajna. Ovo je potpuno drugi brod.
|
| sri 04 ožu, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 04 ožu, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|