|
Sada je: sub 22 kol, 2026 11:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
Mir'Na Riker je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: To je nevjerojatno kako se ovaj forum pretvorio u u konzervativne čangrizave babe.  Primijetila sam samo diskusiju i izražavanje mišljenja (čangrizavih ili ne), ali je zato tvoj post samo unio nepotrebnu napetost. Pod diskusiju se podrazumjeva da postoje suprotna mišljenja gdje svaka strana argumentirano pokušava suprotnoj dokazati da je u krivu, no ovdje toga osim u par izuzetaka nije bilo. Sve se svodilo na ujedinjenju frontu žaljenja za starim trekom i natjecanja tko će ovaj novi trek prikazati u što lošijem svijetlu. Jedino tko je vidio u što se pretvorio ovaj topic, tj. jedan veliki apsurd je Mimy sky i sad nakraju captain. Ako vam je toliki gušt i želja toliko govorit o tome kako je Into Darkness užas, smeće, uvreda za Star Trek ili šta već onda o tome otvorite zaseban topic kako je T'Grel otvorio svoj gdje vodi privatne ratove o tome kako ENT nije trek, ali na ovom čija je funkcija stavljati novosti koje se saznaju o filmu, nagađanja i takve stvari, na takvom topicu nije mjesto da neki ljudi izbacivaju svoje frustracije prema novom Treku. Ili sam možda u krivu.
| ned 24 vel, 2013 1:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ajme meni, koliko smo puta vidjeli odlične trailere, pa je ispalo da je film teško govno... Doduše, rijetko vrijedi i obrnuto.
|
| ned 24 vel, 2013 2:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mene samo zanima jedna stvar Nakon šta film izađe a ja ga ko kritičar ne pogledan ali ga i dalje kritiziran , koje onda ja pravo iman pisat o filmu i očekivat da me netko shvati ozbiljno Ja sam nekako mišljenja da bi kritika dobila na težini i vridnosti , triba ipak odgledat film ma šta god mislija o traileru ..možda nakon gledanja se mišljenje o filmu promini na bolje Normalno da mogu ja ili bilo tko drugi reć da mi se trailer nesviđa i da je film sranje pa film ne pogledat ali onda baš i neman temelja za diskusiju o filmu ..jer ga nisan tija nit gledat Mi ode kad komentiramo trailer ..komentiramo samo implikaciju i mogučnost onog šta bi film moga biti ali za bit siguran da ti komentari imaju smisla ili su možda bili pogrešni .. triba pogledat film zato ćemo ga ipak svi gledat i oni koji ga promatraju ko nešto najbolje šta dolazi i oni koji ga malo očekuju sa skepsom 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 24 vel, 2013 2:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Zasto morate da pljujete po filmu kada jos niste ga ni gledali ,a onda pricamo o nekim predrasudama Ma sta fali traileru?! Odlican je! 
| ned 24 vel, 2013 3:52 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Smišno je kako poneki forumaši svaku kritiku uzimaju ko pljuvanje ..najbolje bi bilo da svi samo hvalimo film na temelju trailer-a ..bez ijednog upitnika , bez i jednog pitanja Inaće ne komentiramo film nego trailer filma ..ono šta će film možda biti ..koliko puta moran napisat da dok ne odgledamo film , to i nije nekakvo relevantno komentiranje samog filma , nego komentiranje onog šta se čini da bi film moga biti , nakon šta ga odgledamo stvari će biti jasnije
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 24 vel, 2013 4:01 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Ljudi, mislim da malo preuvelicavate stvari. Ja isto smatram da ne bi trebalo izrazavati negativne stavove o filmu koji jos nismo pogledali, ali isto tako, ovaj forum je mjesto za diskusiju pa je logicno da ljudi iznose neke stvari kojima nisu zadovoljni na osnovu onoga sto su procitali ili zakljucili iz trailera. Vidjecemo kako ce sve ispasti na kraju, do tada mozemo samo da cekamo i nagadjamo...
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| ned 24 vel, 2013 4:01 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Suikotreki je napisao/la: Ako vam je toliki gušt i želja toliko govorit o tome kako je Into Darkness užas, smeće, uvreda za Star Trek ili šta već onda o tome otvorite zaseban topic kako je T'Grel otvorio svoj gdje vodi privatne ratove o tome kako ENT nije trek, ali na ovom čija je funkcija stavljati novosti koje se saznaju o filmu, nagađanja i takve stvari, na takvom topicu nije mjesto da neki ljudi izbacivaju svoje frustracije prema novom Treku. Ili sam možda u krivu. Ja nisam primjetila da je itko igdje blatio Star Trek i novi film. Sentimentalnost za starim Trekom nije blaćenje novog. Uostalom, sad baš gledam TOS i u svakoj drugoj epizodi Kirk nekog nabije/prebije/ubije, a slično je i u TOS filmovima. Što se tiče akcije (da ne kažem povijesti nasilja), mislim da novi Trek sasvim solidno prati tu tradiciju, čak su i specijalni efekti sam vrh vrhova, kao što su i nekad bili, premda to nama danas izgleda smiješno. Boje su isto poprilično upečatljive, i više nego prezasićene (što je danas isto jako popularno), pogotovo kod prikaza unutrašnjosti romulanskog broda gdje su gotovo spaljene. Moguće da je ljude sp**dila pretjerana upotreba lens flareva od kojih nisu mogli pratit radnju, jer film sadrži podjednako filozofiranja i technobabble-a kao i stari TOS filmovi. Mislim da je novim filmom omogućeno drugim ljudima da napokon vide Trek onako kako ga Trekiji vide već desetljećima. To i dalje ne znači da nisam shrvana uništenjem Vulkana.  Nadam se da će se negdje pojavit. S druge strane, captain, ne možeš od TOSa očekivat da bude TNG, niti da u TNGu žene nose vrlo, vrlo kratke suknjice. _Oz je napisao/la: Ajme meni, koliko smo puta vidjeli odlične trailere, pa je ispalo da je film teško govno... Pričamo o Fantomskoj prijetnji? 
| pon 25 vel, 2013 2:27 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Tom_Paris je napisao/la: Ljudi, mislim da malo preuvelicavate stvari. Ja isto smatram da ne bi trebalo izrazavati negativne stavove o filmu koji jos nismo pogledali, ali isto tako, ovaj forum je mjesto za diskusiju pa je logicno da ljudi iznose neke stvari kojima nisu zadovoljni na osnovu onoga sto su procitali ili zakljucili iz trailera. Vidjecemo kako ce sve ispasti na kraju, do tada mozemo samo da cekamo i nagadjamo... Pogledaš li postove o filmu iz 2009 prije nego što je izašao, vidjet ćeš preuveličavanje...  Pa onda uzmi kokice i čitaj dalje. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 25 vel, 2013 3:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mimi Sky je napisao/la: Pogledaš li postove o filmu iz 2009 prije nego što je izašao, vidjet ćeš preuveličavanje...  Pa onda uzmi kokice i čitaj dalje.  Ok, mogu samo da zamislim kako je to tad izgledalo 
|
| uto 26 vel, 2013 1:17 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
viewtopic.php?f=43&t=1215Zabava počinje negdje između 16. i 20. stranice. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 26 vel, 2013 1:25 am |
|
 |
|
Captain
|
Mimi Sky je napisao/la: http://usscroatia.hr/forum/viewtopic.php?f=43&t=1215 Zabava počinje negdje između 16. i 20. stranice.  Hvala na linku. Odlazem spavanje 
|
| uto 26 vel, 2013 1:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novi trailer je online. LINK
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 21 ožu, 2013 10:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
I nekako je razočaravajuć. Nema mi onu trekastu atmosferu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 22 ožu, 2013 12:24 am |
|
 |
|
Captain
|
Mir'Na Riker je napisao/la: I nekako je razočaravajuć. Nema mi onu trekastu atmosferu.  Upravo si otvorila Pandorinu kutiju. Sada ce neko da dodje da ti kaze kako trebas prvo pogledati film pa onda ocjeniti da li ima trekastu atmosferu ili ne  Meni se dopada ovo sto sam mogao da vidim, za razliku od prethodnih trejlera.
|
| pet 22 ožu, 2013 1:32 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ha? Ja govorim o traileru, ne o filmu. O traileru.
Dakle, o traileru. Samo da razjasnimo. Recimo prošli trailer mi je imao tu atmosferu, ovaj ne.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 22 ožu, 2013 2:09 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|