|
Sada je: pon 24 kol, 2026 12:54 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Star Trek XI
 sexy!!! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 14 vel, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ant je napisao/la: =P~ sexy!!!  Hehehehe Lijepo je, ali samo da su malo manje zaobljeni

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 14 vel, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Traileri su zanimljivi i vidi se da u filmu, ako ništa drugo, neće nedostajati specijalnih efekata, ludih kuteva snimanja, akcije,.. i da će biti zanimljiv široj publici koja inače ne prati Trek (što ne mora nužno biti loše  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 18 vel, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Traileri su zanimljivi i vidi se da u filmu, ako ništa drugo, neće nedostajati specijalnih efekata, ludih kuteva snimanja, akcije,.. i da će biti zanimljiv široj publici koja inače ne prati Trek (što ne mora nužno biti loše  ) Možda film stvori još fanova i ideja 
| sri 18 vel, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Upravo sam sad pričo s nekim likom i reko mi je da je pogledo onu pretpremijeru za nekoliko odabranih(navodno je to netko uspio kamerom snimit i sve se vidi i čuje) i da je film katastrofa.... Naravno reko sam mu da odj**e i da ne želim više s njim pričat.... Ali što ako stvaro film bude užasan.... šmrc... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 19 vel, 2009 12:12 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
dašo je napisao/la: Upravo sam sad pričo s nekim likom i reko mi je da je pogledo onu pretpremijeru za nekoliko odabranih(navodno je to netko uspio kamerom snimit i sve se vidi i čuje) i da je film katastrofa.... Naravno reko sam mu da odj**e i da ne želim više s njim pričat.... Ali što ako stvaro film bude užasan.... šmrc...  Neka bude, za mene je donekle Trek završio sa Enterpriseom. Ako bude loš, siguran sam da neće biti loš spektakl i da će ga se svakako isplatiti pogledati u kinu.
| čet 19 vel, 2009 12:14 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Bilo kako bilo, Trek neće stat s ovim filmom...
| čet 19 vel, 2009 11:14 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Čim je re-boot, re-make mora biti loš.
|
| čet 19 vel, 2009 12:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Čim je re-boot, re-make mora biti loš. zasto? mislim, nemojte me sad krivo shvatiti, ali u treku ima dosta stvari koje su mogle i bolje biti napravljene. neke ideje su dosta naivne. recimo ja volim DS9 upravo zato sto odstupa od te, nazovimo ju tako, naivnosti. ili recimo technobabble. kolko god je meni to simpaticno opet nije bas najbolji potez. netreba ti se bas u svakoj epizodi pojavljivati neka nova subatomska cestica. rađe objasni koju stvar logicnije a ostalo izbaci. ili TOSovi setovi recimo. meni je TOS cisto ok, i stvarno volim vidjeti taj old school look, ali moram reci da se fakat veselim novim, modernim, usminkanim setovima.
|
| čet 19 vel, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Čim je re-boot, re-make mora biti loš. zasto? mislim, nemojte me sad krivo shvatiti, ali u treku ima dosta stvari koje su mogle i bolje biti napravljene. neke ideje su dosta naivne. recimo ja volim DS9 upravo zato sto odstupa od te, nazovimo ju tako, naivnosti. ili recimo technobabble. kolko god je meni to simpaticno opet nije bas najbolji potez. netreba ti se bas u svakoj epizodi pojavljivati neka nova subatomska cestica. rađe objasni koju stvar logicnije a ostalo izbaci. ili TOSovi setovi recimo. meni je TOS cisto ok, i stvarno volim vidjeti taj old school look, ali moram reci da se fakat veselim novim, modernim, usminkanim setovima. Ja naprotiv prihvaćam sve u orginal star trek svemiru, bilo dobro ili loše. TOS mi se jako sviđa i brod i setovi. Re-boot je za mene jednostavno prekidanje tradicije kanona i dosljednosti. Re-boot je vrćenje u krug. Kad se nema mašte da se nadoveže i nastavi na staro, jednostavno naprave re-make i re-boot i na tom nastoje istisnuti još novca.
Svi setovi i dizajni jednom će zastarjeti, što bi se svakih 10 godina trebali raditi re-booti ili re-make.
Meni je jednostavno re-boot neprihvatljiv, i nebi se mogla uživit u radnju takvog filma ni da želim.
|
| čet 19 vel, 2009 1:04 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni je jednostavno re-boot neprihvatljiv, i nebi se mogla uživit u radnju takvog filma ni da želim.[/color][/b] Al ne želiš, pa je lakše popljuvat film i prije nego ga pogledaš...
| čet 19 vel, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
RAI'TARA je napisao/la: Svi setovi i dizajni jednom će zastarjeti, što bi se svakih 10 godina trebali raditi re-booti ili re-make.
Meni je jednostavno re-boot neprihvatljiv, i nebi se mogla uživit u radnju takvog filma ni da želim. ok, prihvacam to. ali nemora znaciti da je remake po definiciji donosi nesto lose. pogledaj recimo Batman fransizu i sto je njoj donio remake. istina, Dark knight i Batman begins mozda nemaju onaj originalni feeling kao prvi filmovi, ali imaju nesto drugo, određenu dozu realizma, dramaticnost, dobro razrađene i trodimenzionalne likove. pogledaj Battlestar Galacticu. od kliseiziranog star wars klona (koji je je, istina, skupio dosta poklonika, ali po kvaliteti i originalnosti je bio daleko ispod jednog TOSa) remakom je postao kultna serija danasnjiece i jedna od najhvaljenijih SF serija. dakle, da, svako vrijeme ima neke svoje trendove i mozda ne vec nakon deset, ali nakon tridesetak godina mislim da nije los potez napraviti remake ako se smatra da se u fransizi moze jos toga prikazati. to dakako ne znaci da cemo prestati gledati TOS niti voljeti u njemu ono sto i sada volimo. to samo znaci da cemo sada dobiti jedan drugi star trek i novu priliku da otkrijemo i zavolimo neke druge strane treka koje mozda do sada nismo ni vidjeli.
|
| čet 19 vel, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni je jednostavno re-boot neprihvatljiv, i nebi se mogla uživit u radnju takvog filma ni da želim.[/color][/b] Al ne želiš, pa je lakše popljuvat film i prije nego ga pogledaš... Kao što sam rekla re-boot je, to ne mogu probaviti. Jednostavno je tako.
|
| čet 19 vel, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Svi setovi i dizajni jednom će zastarjeti, što bi se svakih 10 godina trebali raditi re-booti ili re-make.
Meni je jednostavno re-boot neprihvatljiv, i nebi se mogla uživit u radnju takvog filma ni da želim. ok, prihvacam to. ali nemora znaciti da je remake po definiciji donosi nesto lose. pogledaj recimo Batman fransizu i sto je njoj donio remake. istina, Dark knight i Batman begins mozda nemaju onaj originalni feeling kao prvi filmovi, ali imaju nesto drugo, određenu dozu realizma, dramaticnost, dobro razrađene i trodimenzionalne likove. pogledaj Battlestar Galacticu. od kliseiziranog star wars klona (koji je je, istina, skupio dosta poklonika, ali po kvaliteti i originalnosti je bio daleko ispod jednog TOSa) remakom je postao kultna serija danasnjiece i jedna od najhvaljenijih SF serija. dakle, da, svako vrijeme ima neke svoje trendove i mozda ne vec nakon deset, ali nakon tridesetak godina mislim da nije los potez napraviti remake ako se smatra da se u fransizi moze jos toga prikazati. to dakako ne znaci da cemo prestati gledati TOS niti voljeti u njemu ono sto i sada volimo. to samo znaci da cemo sada dobiti jedan drugi star trek i novu priliku da otkrijemo i zavolimo neke druge strane treka koje mozda do sada nismo ni vidjeli. Stvar je u tome ja volim ovaj star trek svemir, ne želim da završi, novi film mi ne znači ništa ako nije dio star treka koji postoji više od 40 godina. Ako taj film negira sve napravljeno prije njega, za mene to nije star trek kojeg sam ja fan.Re-boot galactica je posve drugi svemir od prve serije, zapravo nemaju veze jedna s drugom. Ja to ne želim star treku.
|
| čet 19 vel, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Paramount je objavio novi ST XI logo, za koji se pretpostavlja kako će svoju premijeru doživjeti u novom traileru koji će svoju premijeru doživjeti 6. ožujka, uz Watchmene:  Prethodni logoi: SuperBowl logo:  Kino trailer logo:  I za podsjednik, TOS logo:  ------- Preview drugog broja prequel stripa Countdown, koji će se u prodaji naći od idućeg tjedna [SPOILERI]: Slika 1Slika 2Slika 3Slika 4
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 21 vel, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|