|
Sada je: pon 27 srp, 2026 7:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
Ona zadnja slika u kojoj Kirk visi s nečega je totalno Star Wars! 
| pon 11 vel, 2013 12:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Spet je napisao/la: Ona zadnja slika u kojoj Kirk visi s nečega je totalno Star Wars!  Iduci Star Trek film ce biti Star Wars: Episode VII. 
| sri 13 vel, 2013 7:06 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Unatoč tome... jedva čekam taj film! Mislim kad ga se sjetim... inače uopće ne razmišljam o njemu. Tko god da bude sjedio pokraj mene u kinu imat će slušnih problema. Btw, jesam li ja jedina osoba koja nije baš oduševljena Cucumberblahblahbatchom/krastvcem ili kako god, kao izborom za negativca? I dalje mi nije jasno jel on glumi Khana ili Richarda Svemogućeg ili pak neki crossover obojice? 
| pet 22 vel, 2013 7:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: Btw, jesam li ja jedina osoba koja nije baš oduševljena Cucumberblahblahbatchom/krastvcem ili kako god, kao izborom za negativca? Jep. Taj čovjek je stvoren za uloge negativaca.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 22 vel, 2013 8:05 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Spet je napisao/la: Btw, jesam li ja jedina osoba koja nije baš oduševljena Cucumberblahblahbatchom/krastvcem ili kako god, kao izborom za negativca?  Ja nisam odusevljen time sto je negativac covjek, tj Zemljanin. Vise bih volio da je u pitanju okrsaj sa nekom drugom rasom ili mozda neka svemirska anomalija...
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sub 23 vel, 2013 12:06 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 23 vel, 2013 1:17 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mimi Sky je napisao/la: zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa.  Svi imamo neka svoja ocekivanja u vezi sa filmom, pogotovo sto odavno nema Star Treka na TV-u a prosli film je bio prije cetiri godine, pa nije ni cudo sto se dosta ljudi razocara u konacan ishod (za pocetak spojlere). Uglavnom, kakav god film da bude, ja ne sumnjam da ce za mene biti fantastican. Samo nek je Trek 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sub 23 vel, 2013 1:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mimi Sky je napisao/la: zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa.  Zar je to toliko čudno? Naravno da ćemo kao fanovi imati visoka očekivanja i kriterije, kritizirati i analizirati raznorazne sitnice, ali ćemo ga isto tako svi pogledati...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 vel, 2013 9:39 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Za kritiku ili pohvalu ..gledanje je nužno 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 23 vel, 2013 10:51 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mimi Sky je napisao/la: zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa.  I see nothing wrong.  Dali su nam dovoljno materijala da vidimo jel nam se nešto sviđa ili ne.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 23 vel, 2013 7:13 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa.  Zar je to toliko čudno? Naravno da ćemo kao fanovi imati visoka očekivanja i kriterije, kritizirati i analizirati raznorazne sitnice, ali ćemo ga isto tako svi pogledati... Kritizirat ćeš i analizirat cijeli film na osnovi jednog isječka od par minuta? Ono što su ovdje neki ljudi na forumu radili je bila patetika za čitat. I istina je što Mimi kaže. Svaki put isti scenarij. Prije nego što izađe svi masovne kritike, svi kmeče, svi mrze, svi se zgražaju i onda ti isti idu gledat taj isti omraženi Star Trek. To je nevjerojatno kako se ovaj forum pretvorio u u konzervativne čangrizave babe. 
| sub 23 vel, 2013 8:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suikotreki je napisao/la: Kritizirat ćeš i analizirat cijeli film na osnovi jednog isječka od par minuta? Ne, mislim na komentiranje nakon što se pogleda cijeli film, kako je i captain spomenuo. Za sad možemo samo nagađati na temelju tih par isječaka - izgleda da će efekti biti najjači nego bilo koji Trek film do sada, no to su tek površne stvari koje i nisu bit treka...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 vel, 2013 8:52 pm |
|
 |
|
Number One
|
Mimi Sky je napisao/la: zanimljivo kako svatko ima mišljenje o novom filmu bez da su ga pogledali. Ista je priča bila i 2009. I zanimljivo je kako će ga svatko ići gledati bez obzira na to što im se već ne sviđa.  Ja u niti jednom trenutku nisam rekla da mi se film ne sviđa (kome se ne sviđa Trek nema što radit na ovom forumu, INHO  ) već da ne mogu smislit Cu.. c... kukumara.  On mi je toliko fizički odbojan da radi njega nisam gledala Sherlocka Holmesa. Druga opcija je da je ta serija sranje ali da to nisam skužila. Isto tako, Suiko, forum služi za dijeljenje mišljenja i informacija. Onaj tko ne želi čitat tuđa mišljenja, ne dolazi na forum. I ako su svi na forumu čangrizave babe, to podrazumijeva da si i ti jedan od njih. Mogao bi povremeno i pročitat što to točno drugi ljudi pišu umjesto da ih blatiš bez razloga.
| sub 23 vel, 2013 8:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Suikotreki je napisao/la: To je nevjerojatno kako se ovaj forum pretvorio u u konzervativne čangrizave babe.  Primijetila sam samo diskusiju i izražavanje mišljenja (čangrizavih ili ne), ali je zato tvoj post samo unio nepotrebnu napetost.
|
| sub 23 vel, 2013 11:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kritika na temelju trailera je samo dojam , za nešto ozbiljnije kritizirat ili pohvalit je potrebno odgledat film Možda će dojam iz trailer-a ostat i nakon pogledanog filma a možda i neće ali za takvo nešto doznat triba odgledat film Baš zato će svi ipak gledat film bez obzira šta sada govorili o filmu , jednostavno svi smo znatiželjni u želji da vidimo kompletnu sliku a onda kad je vidimo ..bit će raznih doživljaja filma ..od onih loših do onih dobrih , a oni neće bit temeljeni na ofrljem dojmu temeljenom na par scena ..nego o kompletnom doživljaju filma ..jer dojam od par scena može često zafrkat gledatelja (trailer-a) a cijelokupan film više nema tajni 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 23 vel, 2013 11:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|