|
Sada je: ned 26 srp, 2026 3:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Star Trek XII (2012)
Za vrijeme dok sam išao radit anketu za TATV sam naletio na ovu zanimljivu vijest:
http://www.stcentar.com/vijesti.php?id=995
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 20 ruj, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ideš, skoro godinu dana mlada "vijest". 

|
| pon 20 ruj, 2010 2:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 20 ruj, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prvi teaser screenshot Enterprisea u ST XII, procurio iz ILM-a: 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 10 stu, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trenutno nema bitnih vijesti u vezi ST XII, izuzev što je Rosario Dawson (za koju je poznato kako voli Trek) izjavila " kako bi sve učinila da bude u ST XII".
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 11 stu, 2010 9:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Govoreći za NBC News, Chis Pine (James T. Kirk) rekao je kako se nada još većoj dozi humora U ST XII.
S druge strane, jedan od čelnika Viacoma, Tom Dooley, izjavio je kako su iznimno zadovoljni zaradom od prodaje DVD-a jedanaestog ST filma, a kako se iznimno vesele i slijedećem nastavku.
Benedikt XVI
|
| pet 12 stu, 2010 9:37 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
S druge strane, jedan od čelnika Viacoma, Tom Dooley, izjavio je kako su iznimno zadovoljni zaradom od prodaje DVD-a jedanaestog ST filma, a kako se iznimno vesele i slijedećem nastavku.
..ovo me ostavlja iznimno neiznenađenin.
..samo se nadan da u STXII bude cameov iz BSGa, SGa, FFLya, FSa i Dr. Housa.. Ma ča god.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| pon 15 stu, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iz Housea je bilo u ST XI - Kirkova mater. 
Benedikt XVI
|
| uto 16 stu, 2010 8:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Star Trek XII: Status Report Nakon što je jedanaesti Star Trek film postao jedan od komercijalno najuspješnijih filmova 2009. godine, ali i zadovoljio većinu fanova, postalo je očito kako je snimanje dvanaestog nastavka gotova stvar. Štoviše, uvjeren u uspjeh ST XI, Paramount je 30. ožujka 2009., preko mjesec dana prije premijere filma, objavio kako će ST XII uistinu biti snimljen. Nekoliko mjeseci kasnije napokon je određen i datum premijere: 29. lipnja 2012.
Benedikt XVI
|
| pon 10 sij, 2011 9:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
fora je ova ideja s negativcima. mislim da bi, klingonce na stranu, bilo dobro i osvjezavajuce vidjeti nekog uvjetno receno novog. (budimo realni, Khan je isfuran i ne vidim kako bi ga se dalo napraviti bolje, Klingonci su kult, ali opet, malo je tu prostora za inovaciju)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 sij, 2011 5:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ST XII: Abrams o scenariju, režiji i 3-D Treku Govoreći za New York Magazine, J.J. Abrams je potvrdio kako još uvijek traje pisanje scenarija dvanaestog Star Trek filma, napomenuvši pritom "kako ga pišu iznimno pametni ljudi, te da ga jedva čeka pročitati". Osim toga, otkrio je kako Paramount razmišlja o snimanju filma u 3-D tehnici.
Benedikt XVI
|
| sub 15 sij, 2011 12:40 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miroslav je napisao/la: otkrio je kako Paramount razmišlja o snimanju filma u 3-D tehnici. Ajme... ne. 
| sub 15 sij, 2011 12:43 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Ma samo da film bude bolji od XI koji je meni bio los. Ne katastrofalan, ali nista posebno.
|
| sub 15 sij, 2011 12:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Taj 3D je postao preteška pomodnost. Uglavnom od 12ice očekujem više karakterizacije likova; no to očekujem u svakom spektaklu i dobijem samo šarene eksplozije i sise. 
|
| sub 15 sij, 2011 3:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma lijepo je vidjeti da ne skacu svi producenti u krevet s 3D-om bez razmisljanja. dovoljno kopiladi smo vidjeli u zadnje vrijeme.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 15 sij, 2011 4:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|