| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
captain je napisao/la: Zadnji bi čak bija i dobar da nije bilo idiotarija poput izbacivanja kirk-as broda .. Ali to je bila namjerna idiotarija. Poanta je bila da uvidimo kako je Spock mentalno puko.
|
| pon 04 vel, 2013 4:26 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Onda ona pretjerivanja sa supernovom koja uništava svemir , jer supernove ne uništavaju svemir nego samo mali prostorni dio svemira je zahvaćen eksplozijom zvijezde Da sad ne nabrajan dalje ..moj zaključak je da nisu vodili računa o logici u filmu nit o znanstvenom pristupu događajima , nečem u čem je trek uvik bija dobar  Kakvo uništavanje svemira??? Gdje si to vidio? Jasno je rečeno da bi ta supernova uništila SAMO Romulanski sunčev sustav... ništa drugo, tako da ne znam odakle ti to da je svemir bio u opasnosti.  Tebi je taj novi Trek po defaultu nešto grozno i onda samo tražiš i najmanju stvar koja je pogrešna samo kako bi potvrdio svoje mišljenje. ISTA STVAR što su neki radili u vezi Enterprisea. Zbog animoziteta prema ovom Treku ne želiš vidjeti ništa pozitivno u njemu. 
| pon 04 vel, 2013 4:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Kakvo uništavanje svemira??? Gdje si to vidio? Jasno je rečeno da bi ta supernova uništila SAMO Romulanski sunčev sustav... Zapravo, stari Spock jest rekao kako je ta supernova bila prijetnja čitavoj galaksiji. Slažem se sa Captainom, potpuno nepotrebno pretjerivanje. Kakva to supernova mora bit, da sprži sve u radijusu od 35000 svjetlosnih godina? Al nije baš da je taj detalj naročito bitan za radnju. Meni mnogo više smetaju stvari poput Kirkovog promaknuća u kapetana Enterprisea, a nije još ni pravo diplomirao. No ako sam dobro shvatio, o toj "kontroverzi" bi moglo bit spomena u novom filmu. Ionako je procurilo da će Kirku bit oduzeto zapovjedništvo zbog kršenja "Prve zapovijedi"
|
| pon 04 vel, 2013 4:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Zadnji bi čak bija i dobar da nije bilo idiotarija poput izbacivanja kirk-as broda .. Ali to je bila namjerna idiotarija. Poanta je bila da uvidimo kako je Spock mentalno puko. I nitko od posade ne reagira barem sa upozorenjem da je to iracionalna odluka ili sa napomenom da postoji pritvor  Suiko kad bi se izbacile neke nelogičnosti onda bi film čak bija i dobar ali ovako se to nemože reći No za popravak ima vrimena .. i nadam se da će novi film ipak biti bolji , uostalom glumačka postava nije loša ..štoviše ima tu potencijala za dobre stvari ali mora bit malo manje pretjerivanja i više realiteta .. nemora odma bit sudnji dan , supernove i sve ostale kataklizmičke priče ..dobar klingonski napad ili nekakvo opasno istraživanje neistraženog sektora u mliječnom putu bi bili sasvim dovoljni za dobar film 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 04 vel, 2013 7:27 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: I nitko od posade ne reagira barem sa upozorenjem da je to iracionalna odluka ili sa napomenom da postoji pritvor Kako ne, pa Bones ga je pitao jel skrenuo s uma! Plus, bila je ekstremna situacija, a nitko baš nije pretjerano volio Kirka u tom trenutku.
|
| pon 04 vel, 2013 8:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da ..to san smetnija s uma Svejedno nemoš nekog čin ti je malo antipatičan , izbacit na ledeni planet i ostavit tamo , to je nešto šta bi klingonci ili romulanci učinili ali ne i federacija ..pretjerali su s tim 
|
| pon 04 vel, 2013 9:17 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Svejedno nemoš nekog čin ti je malo antipatičan , izbacit na ledeni planet i ostavit tamo Pa nisu ga ostavili na nekom pustom planetu da umre. Morali su znat da Strafleet tamo ima bazu, pa su ga lansirali tako da sleti što bliže njoj.
|
| pon 04 vel, 2013 10:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Svejedno nemoš nekog čin ti je malo antipatičan , izbacit na ledeni planet i ostavit tamo Pa nisu ga ostavili na nekom pustom planetu da umre. Morali su znat da Strafleet tamo ima bazu, pa su ga lansirali tako da sleti što bliže njoj. Osim toga to je Spock sam naredio dok nije bio emocionalno stabilan. Ostali nisu imali izbora nego ga poslušat, jer s obzirom u kakvom je emocionalnom stanju tad Spock bio nebi me čudilo da bi tad izbacio s broda bilo koga tko bi stao na Kirkovu stranu.
| pon 04 vel, 2013 10:23 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: moj zaključak je da nisu vodili računa o logici u filmu nit o znanstvenom pristupu događajima , nečem u čem je trek uvik bija dobar  Logika je da su Star Wars dobro zaradili, tako je u Star Trek Sila umiješala svoje nevidljive prste. 
| uto 05 vel, 2013 10:51 am |
|
 |
|
Make it so
|
Trek Wars episode 2 
|
| uto 05 vel, 2013 12:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Trek Wars episode 2  Negdje sam vidio fan made poster za SW7 na kojem mi je najsmješnije bilo (iako im nije bila namjera da bude?) tekst u stilu - "from the creator of Star Trek" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 vel, 2013 1:16 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Šta nije "creator of Star Trek" Gene Rodenberry? 
| uto 05 vel, 2013 1:38 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Spet je napisao/la: Šta nije "creator of Star Trek" Gene Rodenberry?  E više nije - sad kad je "izbrisana" jedna vremenska linija (Roddenberryjeva) sada kreće revizija povijesti, damnatio memoriae  Šalu na stranu, pomalo jest neumjesno proglašavati Abramsa "tvorcem", ali ako gledamo da se taj posljednji film zvao samo "Star Trek", onda i to prolazi. Sve ovisi o tome kako tko tumači...
|
| sri 06 vel, 2013 11:50 pm |
|
 |
|
Number One
|
Koliko znam u svim filmovima i serijama piše prema ideji Gene-a Roddenberry-a. I ako pogledaš na IMDB: http://www.imdb.com/name/nm0734472/ vidljivo je da mu zasluge idu i za Star Trek 11. Uostalom, sve je bila njegova ideja. To je isto kao da kažeš da Pepeljugini kreatori nisu Braća Grimm jer svaki film ima drukčiju verziju događaja. Malo čudna usporedba, ali se sjetih onog gnjusnog filma s Drew Barrymore.  BTW, naiđoh na slikice iz filma. http://www.digitalspy.co.uk/movies/at-t ... tures.htmlBilo bi fora da Scotty bude s Uhurom. Baš se pitam kad će ubacit sestru Chapel.  2. BTW... Nisam vidjela je li igdje pokrenuta tema, bar tražeći po pretražniku. Jel se ovo snima nova serija, ili je snimljen samo pilot? http://startrekrenegades.com/Na jednom mjestu sam pročitala da je to audio serija.  Po slikama izgleda kao neka igrica. 
| čet 07 vel, 2013 1:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Slike: Star Trek Into Darkness Nakon što smo prošlog vikenda dobili SuperBowl spot nadolazećeg spektakla Star Trek Into Darkness, u tjednu iza nas objavljeno je još nekoliko fotografija iz filma, a koje možete pogledati u nastavku.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 10 vel, 2013 10:10 pm |
|
 |
|