|
Sada je: ned 23 kol, 2026 4:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XI
Novi Star Trek trailer na više jezika Baš kao i u slučaju prvog Star Trek trailera, i drugi je trailer preveden na više jezika, a u sklopu globalne reklamne kampanje. U nekim su zemljama traileri sinkronizirani dok su u nekim tek titlovani. Na STC-u vam donosimo trailer sinkroniziran na njemački, francuski, ruski i talijanski jezik.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 21 stu, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 22 stu, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Abramsov intervju za SkyMovies J.J. Abrams nedavno je dao kratak intervju za SkyMovies, gdje je govorio o novom Star Trek filmu i pritom predstavio novi trailer.
Benedikt XVI
|
| sub 22 stu, 2008 3:42 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
jesu li ono oni sinkronizirali trailer na jezike.... grozno...ta nece i film....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 23 stu, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shatner pohvalio novi USS Enterprise Govoreći za najnovije izdanje svog video bloga, William Shatner je pohvalio redizajnirani USS Enterprise, kojeg ćemo gledati u novom Star Trek filmu. Navedeni video možete pogledati na Star Trek Centru ili YouTubeu.
Benedikt XVI
|
| ned 23 stu, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prva slika Paula McGillona u ST XI Izgleda kako je svoj put do novog Star Trek trailera pronašao i Paul McGillon, najpoznatiji po ulozi dr. Carsona Becketta u Stargate: Atlantisu. Podsjetimo, McGillon se tijekom prošle godine prijavio na audiciju za ulogu mladog Scottyja. Iako ulogu nije dobio, budući ga je prestigao Simon Pegg, Paul se jako svidio Abramsu i ostatku produkcijske ekipe pa su mu dali malu ulogu u filmu.
Benedikt XVI
|
| pon 24 stu, 2008 10:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| pon 24 stu, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Hmmmmmmm... zar nisu mogli Nerovo podrijetlo objasniti u filmu?? Joj da... onda nebi imalo smisla radit strip i nebi se mogla lova pokupit...
| uto 25 stu, 2008 9:37 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
hehe... baš to za neroa... fora je ovaj poster s picardom ...
| uto 25 stu, 2008 1:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Alokin je napisao/la: Hmmmmmmm... zar nisu mogli Nerovo podrijetlo objasniti u filmu?? Joj da... onda nebi imalo smisla radit strip i nebi se mogla lova pokupit... ne mozes uvijek sve u film nagurati. osim toga, u filmu nema, po mom misljenju, mjesta za Picarda i Datu i ostatak ekipe iz TNGa. a jos i osim toga, mislim da je strip totalno fora nacin za promoviranje filma, pogotovo za nas "stare fanove". ljepo je vidjeti da su se decki tako potrudili da nama daju tako jedan prosireni sadrzaj. to je nesto sto nebi zanimalo "obican puk" ili one koji dođu gledati trek po prvi put, ali nama (ili barem meni) se cini jako zanimljivo i fakat se veselim tom stripu. P.S. Data na posteru izgleda blesavo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 stu, 2008 1:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: Alokin je napisao/la: Hmmmmmmm... zar nisu mogli Nerovo podrijetlo objasniti u filmu?? Joj da... onda nebi imalo smisla radit strip i nebi se mogla lova pokupit... ne mozes uvijek sve u film nagurati. osim toga, u filmu nema, po mom misljenju, mjesta za Picarda i Datu i ostatak ekipe iz TNGa. a jos i osim toga, mislim da je strip totalno fora nacin za promoviranje filma, pogotovo za nas "stare fanove". ljepo je vidjeti da su se decki tako potrudili da nama daju tako jedan prosireni sadrzaj. to je nesto sto nebi zanimalo "obican puk" ili one koji dođu gledati trek po prvi put, ali nama (ili barem meni) se cini jako zanimljivo i fakat se veselim tom stripu. P.S. Data na posteru izgleda blesavo. Dobra je ideja da se ne ide samo sa filmom, nego će nakon nekoliko godina zastoja izaći malo više Trek materijala. Data zbilja izgleda nekako šašavo. Taj izraz lica kao da nije Datin, čini mi se kao da Lore nekog gleda preko ramena s poluprijezirom.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 25 stu, 2008 1:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: ne mozes uvijek sve u film nagurati. osim toga, u filmu nema, po mom misljenju, mjesta za Picarda i Datu i ostatak ekipe iz TNGa. a jos i osim toga, mislim da je strip totalno fora nacin za promoviranje filma, pogotovo za nas "stare fanove". ljepo je vidjeti da su se decki tako potrudili da nama daju tako jedan prosireni sadrzaj. to je nesto sto nebi zanimalo "obican puk" ili one koji dođu gledati trek po prvi put, ali nama (ili barem meni) se cini jako zanimljivo i fakat se veselim tom stripu.
Upravo tako, potpuno se slažem. Štoviše, možda su mogli napraviti i nekakav prequel animirani film poput Animatrixa ili Batman: Gotham Knight.
Benedikt XVI
|
| uto 25 stu, 2008 2:17 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ant je napisao/la: ne mozes uvijek sve u film nagurati. osim toga, u filmu nema, po mom misljenju, mjesta za Picarda i Datu i ostatak ekipe iz TNGa.
pa mislim da TNG ni nema šta raditi u stripu koji se tiče ST XI (jer je to pre-TOS film)
| uto 25 stu, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|