|
Sada je: pon 03 kol, 2026 8:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Star Trek XII (2013)
Tko glumi nurse Chapel?  Nije valjda ta Langenkamp?
| uto 30 lis, 2012 7:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bih volio da u novi film ubace neku fakat gadnu i krvoločnu rasu, jer to fali Treku. Species 8472 su imali dobar potencijal, ali VOY epizoda ''In the flesh'' ih je prikazala relativno razumnima što mi i nije baš bilo oduševljavajuće. Stoga je sad pravo vrijeme da ubace nekakvu vrstu poput Zerga iz Starcrafta ili poput Aliena, The Thinga i sl. Uglavnom to je ideja za jedan od mojih fan-fictiona
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 31 lis, 2012 1:57 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je i dalje borg glavna opasna i agresivna rasa u star trek-u ..no kad smo već kod tvojih ideja , ona rasa "swarm" iz voyagera djeluje zafrkano ..moglo bi se tu nešto doradit i dovest tu rasu na mistu opasnog negativca 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 31 lis, 2012 3:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kako ovaj forumš na Trekmovieu pogađa u sridu, potpuno se slažem s nvedenim: Citat: 9. MAXIMUS - November 2, 2012
J.J. Abrams has always been the wrong guy for Trek. It’s so annoying that he keeps everything such a secret. What’s the big deal? Just release some non spoiler pics and a teaser.
He should learn from Peter Jackson on how to excite fans. Jackson shares what he has and builds up things for the fans.
Now this whole hush hush thing is going to bite Abrams in the butt.
He should let Bryan Singer or Peter Jackson handle Trek. Or better yet, Manny Coto.
Trek 11 was a great star wars movie. Let Abrams do Star Wars movies. He always said he’s more of a star wars kid anyway.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 02 stu, 2012 7:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
captain je napisao/la: Meni je i dalje borg glavna opasna i agresivna rasa u star trek-u ..no kad smo već kod tvojih ideja , ona rasa "swarm" iz voyagera djeluje zafrkano ..moglo bi se tu nešto doradit i dovest tu rasu na mistu opasnog negativca  Iz Borga su u Voyu napravili jedne velki drek da prostite. Borg je ostao totalno upropašten U Voyu. Od jedne jako napredne i daleko nadmoćne sile do mrava koje je gazio jedan federacijski brod, da baš  . Treku fali puno radnje, puno rupa u Kanonu nije popunjeno, itd. To forsiranje sa "TOS" vremenom mi je glupo općenito, možda bi bilo bolje da su otišli još dalje u budućnost ili vrijeme između TOS-a i TNG-a...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 07 stu, 2012 6:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trailer za Star Trek XII stiže sa Hobitom I dok smo prošle godine mogli vidjeti trailer Warnerove uspješnice The Dark Knight Rises zajedno sa prikazivanjem Paramountovog spektakla Mission: Impossible - Ghost Protocol, ove će godine studiji zamjeniti mjesta. Naime, službeno je objavljeno kako će trailer za nadolazeći Star Trek Into Darkness biti prikazivan zajedno sa Warnerovim superspektaklom The Hobbit: An Unexpected Journey, koji u kina stiže 14. prosinca.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 15 stu, 2012 1:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
Sinopsis za Star Trek Into Darkness! I dok ćemo u prvom traileru za Star Trek Into Darkness, prema svemu sudeći, moći uživati za koji tjedan, studio je danas objavio službeni opis filma koji u američka kina stiže 17. svibnja iduće godine.
Benedikt XVI
|
| uto 27 stu, 2012 9:09 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
O da, Gary Mitchell. 
|
| uto 27 stu, 2012 9:20 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Ajd dobro. O čemu god se bude radilo u filmu, samo se nadam da će dobro ispasti i pokupiti pozitivne kritike.
|
| čet 29 stu, 2012 12:13 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Poster: Star Trek Into Darkness Deset dana uoči premijere prvog trailera za nadolazeći, dvanaesti film iz serijala Zvjezdanih staza, objavljen je i prvi službeni poster. A lansiran je i službeni sajt, na kojem zasad još nema ništa.
|
| pon 03 pro, 2012 4:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Izgleda poprlicno apokalipticno 
| pon 03 pro, 2012 5:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A evo i nekoliko zanimljivijih komentara sa SuperheroHype.com  Citat: The Dark Trek Rises Citat: when Gotham is in ashes you'll have my permission to beam up Citat: I didn't realize the new batman movie was coming out already. Citat: Kirk and Spock to face Neo when Star Trek enters the Matrix! Citat: So, NIck Fury is in Star Trek? Oh, wait, that's Neo, right? I'm all confused now!
Benedikt XVI
|
| pon 03 pro, 2012 7:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ovo izgleda tako loše da je to za nevirovat Star trek dark knight rises 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 03 pro, 2012 9:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ne razumem po cemu je lose...meni izgleda obecavajuce ...red bi bilo da se u Star Treku dogodi nesto zaista lose... 
| uto 04 pro, 2012 9:41 pm |
|
 |
|
bubica
|
TEASER: Star Trek Into Darkness (plus japanska verzija) Napokon! Prvi kadrovi iz novih Zvjezdanih staza J.J. Abramsa preplavili su Internet u obliku spektakularnog jednominutnog teasera, a donosimo vam i japansku verziju koja traje desetak sekundi više.
U jednoj sceni mutno vidimo Klingonca s batlethom! 
|
| čet 06 pro, 2012 2:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|