|
Sada je: sub 01 kol, 2026 9:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Star Trek XII (2013)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 srp, 2012 1:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
GARY MITCHELL!!!! GARY FUCKING MITCHELL!!!!!!!!!!!!! Please God let it be true! Al moguće je da je Urban full of shit. 
|
| pon 09 srp, 2012 4:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Neee, ne zelim ni Kana ni Mitchela. Zelim neke nove cool vanzemaljce, nista sto smo vec gledali. Ali, ja se ne pitam....
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 09 srp, 2012 6:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Tom_Paris je napisao/la: Neee, ne zelim ni Kana ni Mitchela. Zelim neke nove cool vanzemaljce, nista sto smo vec gledali. Ali Gary Mitchell je najkul Trek negativac ikad, i mislim da je samo jedna epka s njime bila premalo. Plus, nigdje ne piše da uz njega ne može biti i nekih novih aliena.
|
| pon 09 srp, 2012 7:08 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mozda bude predvodio neku grupu "ljudi" sa slicnim problemom kao sto je njegov  Ali opet nekako, ne znam, ja bih radije neke nepoznate vanzemaljce i film u kom nece biti jedan glavni negativac. Ipak, sve je otvoreno, vidjecemo za godinu dana.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 09 srp, 2012 7:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ST XII - Star Trek Into Darkness Osam mjeseci prije američke premijere, TrekMovie je jučer neslužbeno potvrdio naslov dvanaestog Star Trek filma - Star Trek Into Darkness. Navodi se kako je dotični naslov rezultat dugotrajnog promišljanja produkcijske ekipe, tijekom kojega je u igri bilo nekoliko naslova, uključujući i najmanje jedan koji u sebi nije sadržavao Star Trek. Osim toga, bitna razlika u odnosu na prethodne naslove filmova jest ta što Star Trek Into Darkness nema klasičan podnaslov s dvotočkom, ili pak, brojem filma. Iako Paramount još uvijek nije i službeno potvrdio naslov, poslovično pouzdani TrekMovie je iz više izvoora potvrdio kako je spomenuti naslov od sada i službeno u uporabi unutar Paramounta, a tome idu u prilog i informacije kako je Paramount zakupio domene www.startrekintodarkness.com i www.startrekintodarknessmovie.com. Govoreći o radnji, iz naslova je teško zaključiti hoće li film biti uistinu mračniji od svog prethodnika, ili je navedeni tek referenca na odlazak Enterprisea i njegove posade u tamu svemira, u potrazi za novim civilizacijama i oblicima života. No, isto tako ne treba smetnuti s uma kako Abrams i njegov tim kao insipraciju za Star Trek filmove često navode Nolanovu trilogiju o Batmanu. Kako bilo, uskoro možemo očekivati i službenu objavu naslova, i to vjerojatno u obliku teaser postera, ili, pak, slike.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 08 ruj, 2012 8:27 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Toeto. Samo darkness  Sviđa mi se naslov. Ak će bit takav.
|
| sub 08 ruj, 2012 10:30 am |
|
 |
|
bubica
|
Reardirano. 
|
| sub 08 ruj, 2012 11:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gostujući kod Conana O'Briena, J.J. nam je otkrio čak (!!!!!!!!) tri sličice iz nadolazećeg filma, sa Spockom u blizini vulkana. Jebala ga tajnovitost, neka se ugleda na Petera Jacksona.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 05 lis, 2012 2:51 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: GARY MITCHELL!!!! GARY FUCKING MITCHELL!!!!!!!!!!!!! Please God let it be true! Nadam se da će rasplet bit malo bolji. I ako je tako, zanima me tko glumi psihijatricu. 
| uto 09 lis, 2012 7:15 pm |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: I ako je tako, zanima me tko glumi psihijatricu. http://www.imdb.com/name/nm1404408/
|
| uto 09 lis, 2012 10:41 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Not bad. Ali nekako mi je original teta draža... 
| uto 09 lis, 2012 11:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, vezano uz Star Trek Into Darkness, nedavno je objavljeno kako će manju, zasada nepoznatu ulogu u filmu imati Heather Langenkamp, najpoznatija po ulozi u Stravi u ulici brijestova. 
Benedikt XVI
|
| pon 29 lis, 2012 9:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da li bi se po tom novom dodatku "Into Darkness" moglo zaključiti da će kasnije sezone DS9, tj. odmak od optimističnog duha treka, biti ništa naprema ovome što slijedi? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 lis, 2012 11:50 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Ona apokalipsa u DS9 je bila mila majka naspram onog što dolazi u ST XII  Iako ne znam što može bit gore od toga što su uništili Vulkan Ipak, pomalo me nervira što su toliko tajnoviti oko novog filma. Još sedam mjeseci do premijere, a ne zna se 99% informacija...
|
| uto 30 lis, 2012 12:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|