|
Sada je: pon 27 srp, 2026 1:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek XI i reboot *mogući spoileri*
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek XI i reboot
Alokin je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Spoiler: Ne, nažalost se ne resetira. Nego tako ostane... tj. tako sam barem čuo. End Spoiler: ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Pa to nema nikakvog smisla... Baš me zanima kako će to kanonizirat...  Pa film je re-boot, o tome cijelo vrijeme govorim. Ovaj film nema veze sa star trek svemirom od TOS-ENT-a.
|
| ned 12 tra, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Što im je to sad trebalo? Uništit će cijeli Star Trek. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 12 tra, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hrčak je napisao/la: Što im je to sad trebalo? Uništit će cijeli Star Trek. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Točnije stvorit će "novi" Star Trek. 
| ned 12 tra, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja u to ne vjerujem 100% dok se sam ne uvjerim.... 7.5. Za sada što se mene tiče i dalje je to star trek samo napravljen na drugačiji način. I TNG je bio znatno drugačiji od TOS-a. I kak se za film dobije proračun kao od nekoliko zadnjih filmova zajedno jednostavno mora biti drugačiji od drugih, to mu je suđeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 12 tra, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: Ja u to ne vjerujem 100% dok se sam ne uvjerim.... 7.5. Za sada što se mene tiče i dalje je to star trek samo napravljen na drugačiji način. I TNG je bio znatno drugačiji od TOS-a. I kak se za film dobije proračun kao od nekoliko zadnjih filmova zajedno jednostavno mora biti drugačiji od drugih, to mu je suđeno  Već je sve rečeno što se tiče filma. Već je prikazan u kinima u Australiji i svi spoileri se znaju. 100% je sigurno da je film re-boot i da nema veze sa star trekom od TOS-a do ENT-a.
Između ostalog u filmu je planet Vulkan uništen, a prije nego što je bio uništen imao je plavo nebo i mjesec ( sve tri stvari potpuno protiv kanona ). Uglavnom ovaj film će uništit star trek kojeg mi znamo.
|
| ned 12 tra, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ja u to ne vjerujem 100% dok se sam ne uvjerim.... 7.5. Za sada što se mene tiče i dalje je to star trek samo napravljen na drugačiji način. I TNG je bio znatno drugačiji od TOS-a. I kak se za film dobije proračun kao od nekoliko zadnjih filmova zajedno jednostavno mora biti drugačiji od drugih, to mu je suđeno  Već je sve rečeno što se tiče filma. Već je prikazan u kinima u Australiji i svi spoileri se znaju. 100% je sigurno da je film re-boot i da nema veze sa star trekom od TOS-a do ENT-a.
Između ostalog u filmu je planet Vulkan uništen, a prije nego što je bio uništen imao je plavo nebo i mjesec ( sve tri stvari potpuno protiv kanona ). Uglavnom ovaj film će uništit star trek kojeg mi znamo.Ok... ovo uvezi toga što je nebo na Vulkanu plave umjesto crvene boje je cjepidlačenje... Kaj se mene tiće moglo je biti i roze boje... tak bi mi bilo svejedno. Ali to da Vulkan bude uništen... to je definitivno najoštrije kršenje kanona... a kad to govori netko poput mene onda znamo koliko je sati! Ok, izgled Enterprisea iz vana i nije toliko dramtično promjenjen... ali iznutra definitivno je... i to više nije onaj prepoznatljivi ST Federacijski štih... Jedino me zanima dali će se išta spominjati Archer i Enterprise NX... no nekako sumnjam...
Zadnja izmjena: Cvicek; pon 13 tra, 2009 9:44 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
cenzurirani spoileri
|
| ned 12 tra, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
I izgled Enterprisea i crvena-narančasta boja neba vulkana su također kanon ( koji je meni također važan, jer kako je na zemlji nebo plavo bilo bi glupasto da u nekoj epizodi nije, ista stvar je i sa Vulkanovim nebom ). Ovaj film se odmakao svjetlosnim godinama od star treka. 
|
| pon 13 tra, 2009 12:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Star Trek XI i reboot *mogući spoileri*
Uništenje Vulkana je svakako nešto drugo od boje neba, ušminkavanja broda i ostalih kozmetičkih izmjena. Ali to ako ostaje kao činjenica, bi već dalo temelja konstataciji da je novi film toliko otišao u drugom smjeru od "standardnog" treka da bi se moglo govoriti o remakeu... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 9:42 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma kakav remake?? Onda radije nisu trebali dirat u taj dio TV povijesti...
| pon 13 tra, 2009 11:54 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Alokin je napisao/la: Ma kakav remake?? Onda radije nisu trebali dirat u taj dio TV povijesti... Otkad je tebi stalo do kanona? 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 13 tra, 2009 11:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nekak mi se čini da je svima postalo sve više i više stalo do kanona kako se s obzirom na nove informacije sve više doima da će film zbilja biti reeboot... Prije je to bilo samo nešto za zezanciju jer smo mislili da se to neće dogoditi, a sada se svi počinjemo (nepotrebno?) bojati?
|
| pon 13 tra, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Lore je napisao/la: Alokin je napisao/la: Ma kakav remake?? Onda radije nisu trebali dirat u taj dio TV povijesti... Otkad je tebi stalo do kanona?  Inače nije, al ovakve gluposti nemogu čak ni ja progutat ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| pon 13 tra, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Moram priznat da bi sad s ovakvim nastupom bilo potkopavanje ST-a i svega u što vjerujem... Ali ja ću ostat optimist do kraja.... i pričekat ću film, te kad ga vidim dat si setifakciju da počnem uništavat dvoranu, čupat sjedala, uništit platno etc... sve do trenutka kad će me policija odvuć iz dvorane upotrebom sile, a ja ću vikati: Trek obečašćen, trek oskvrnut.....Crkinite u ratu, umrite nasilnom smrću, neka vas skinjare prebiju, ćlđžlčfčlžčlčžščlščžđšlđslđlđwđčewlđqlđqlđfšqflw đfqwfđlfđlđlwlfqđlfđllđlđlžqčwžčžščžđščđqčđšwčfwščfqščqč
Psihopat !!!!! Psihooooppppaaaattttt
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 13 tra, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pitanje za predsjedništvo: Jeste li sigurni da je za ugled Udruge okej da i Dašo s nama ide na premijeru? A i ja čekam da pogledam film, pa da onda mogu argumentirano pljuvati.... ili hvaliti film.... ili i jedno i drugo 
|
| pon 13 tra, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Nemojte me shvatiti krivo.... ako bude u skladu sa 50 % ST-e kanona sv eće bit u redu.... ali reći ću samo ovo: bolje im je da bude u skladu... mkislim....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 13 tra, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|