|
Sada je: čet 30 tra, 2026 4:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA
Kada i gdje ce se ponovo moci dalje komentirati izgled novog websitea (umjesto u lockanom topicu?)?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 2:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Pa nakon opetovanog ponavljanja u toj temi, ponovit cu jos jednom: onda kad ja kazem da je novi web site - noviweb site tj. kad bude gotov ----------------------------------------  To što ste nekoga ušutkali ne znači da ste ga uvjerili.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 13 tra, 2008 12:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Reformulirat cu mozda pomalo nejasno pitanje: Znas li otprilike kada bi novi dizajn trebao biti gotov u toj mjeri da autoru (autorima?) nece vise biti bad da ga se komentira?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kroz par tjedana mora bit gotov. a sto se tice komentiranja, to mi se cini ko da se komentira zgrada za koju je tek iskopana rupa (ok mozda malo pretjerujem... ali dosta mi je ovih "premature ejakulationsa" po forumu )----------------  Raširena je zabluda da se stvari mogu popraviti tako da se o njima govori.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 13 tra, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kratko i jasno pitanje - Kad ce konacno skupstina?
|
| sri 16 tra, 2008 5:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kao sto sam reko... skupstina ce nakon konfuzije... tj. kad se oporavimo od sezone konvencija... vjerojatno krajem 5. mjeseca meni osobno ni nema smisla sazivati skupstinu ak nije proslo 6 mjeseci od zadnje skupstine, a to bu taman bilo tad. --------------------------  Striktna pravda je kojiput najveća nepravda. (Ternecije 163. p.n.e.)
|
| sri 16 tra, 2008 10:11 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
posto TDE nema cesto na forumu da pitam predsjednika... Kako napreduje fanzin? Koliko ce se cekati na novi broj? (disclaimer: da nebi bilo "nismo znali", pitam javno na forumu zbog clanova izvan Zagreba )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 29 tra, 2008 7:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pa ne mogu bas reci da ide dobro... trenutno je on hold makar su svi textovi za ovaj broj spremni treba nam covjek koji ce to posloziti u Adobe InDesign-u, pricali smo o tome dosta u udruzi, no problem se jos nije rjesio.. anyone? ----------------------  Mi ništa ne znamo o motivaciji. Sve što možemo jest pisati knjige o tome.
|
| uto 29 tra, 2008 7:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa... sta nije Frenky rekao na (proslom? jednom od proslih?) sastanku da on moze napraviti fanzin, jedino mu fali kuharica, pa je zato kao cekao da ne dobije tu kuharicu, ali kao ako hocemo da moze fanzin i bez toga?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 29 tra, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
jel ima sastanka sutra (prvi maj) i ako ne zašto ne?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 30 tra, 2008 8:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: pa... sta nije Frenky rekao na (proslom? jednom od proslih?) sastanku da on moze napraviti fanzin, jedino mu fali kuharica, pa je zato kao cekao da ne dobije tu kuharicu, ali kao ako hocemo da moze fanzin i bez toga? ...pa koliko je meni poznato, rekao je da neće imati nikakve veze s udrugom... od prošlog incidenta... 
| sri 30 tra, 2008 9:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
zmajchek je napisao/la: jel ima sastanka sutra (prvi maj) i ako ne zašto ne? E i mene to zanima.... znam da nema sastanka na Opatijskom, ali nesto 'se spominjalo' udruzno rostiljanje.... maX je napisao/la: meni osobno ni nema smisla sazivati skupstinu ak nije proslo 6 mjeseci od zadnje skupstine, a to bu taman bilo tad. Po meni je imalo smisla sazvati sto prije jer smo ostali bez podpredsjednika i clana nadzornog... bas zato da ti ima jos netko sluzbeno pomoci s pripremama u sezoni konvencija...
|
| sri 30 tra, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
eh, ne stignem stavit program... 1. 5. NEMA SASTANKA Bruno mi je prosli put naglasio da kad su drzavni praznici ne bi smjeli imati sastanak u mjesnoj zajednici. ..a sto se tice fanzina, kao sto rekoh.. puno se pricalo, al se jos nije rjesilo... ali bude uskoro, nadam se -------------  Posao se širi dok ne popuni raspoloživo vrijeme.
|
| sri 30 tra, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
maX je napisao/la: 1. 5. NEMA SASTANKA Bruno mi je prosli put naglasio da kad su drzavni praznici ne bi smjeli imati sastanak u mjesnoj zajednici. Opet greska u komunikaciji  Znam da nema sastanka na opatijskom, pitao sam za rostilj ili neku slicnu alternativu da li ce je biti, kao sto sam napisao: Cvicek je napisao/la: znam da nema sastanka na Opatijskom, ali nesto 'se spominjalo' udruzno rostiljanje....
|
| sri 30 tra, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa nije se javila bas neka zelja kod ljudi da se nesto organizira vecina ljudi ima vec druge planove.... ako postoji neka zelja, izjasnite se ---------------- Daj što tražiš, traži što želiš.
|
| sri 30 tra, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|