|
Sada je: čet 30 tra, 2026 3:02 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
I nema nikavih konkretnih pitanja... next! 
| uto 28 pro, 2010 9:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nego, ako hoces bas pitanje, daj reci sto je na kraju s podruznicom? nije li zakljucak bio da se to ne moze osnovati? nije li bilo problema oko toga i statuta i grada i slicno? i ovoga... da... nadam se da nece ispasti da se ne perem i da sam prljav, da smrdim i da sam neobrazovan. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 28 pro, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam li ti ja već na to odgovorio još prvi put kad si pitao (barem to oko statuta i sl)?!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 pro, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Nisam li ti ja već na to odgovorio još prvi put kad si pitao (barem to oko statuta i sl)?! pa reko si mi da sutim. 
|
| uto 28 pro, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 pro, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
u cijem je vlasnistvu domena usscroatia.com? ne mogu se sjetiti da sam ikada cuo ista o tome... 
|
| uto 03 svi, 2011 6:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek ju ke kupio za nas. Ako ce nam trebati za kaj. Ako trebas neki dodatni web imam ti jos par podomena ako si zainteresiran.
| uto 03 svi, 2011 8:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma ne treba meni  nego, zasto naprosto donema stoji prazna? mislim, site tako i tako imamo napravljen.
|
| uto 03 svi, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kako li si uopće naletio na to?  Nigdje to nismo spominjali Nabavljena je u doba dok smo imali malo prostora na ebu, pa da za backup, worst case scenarije itd. Sajta nema niti još nemamo konkretnih (želi ga netko raditi?  ) pa za sada služi za pohranjivanje onih velikih video fajlova. I kad smo već kod toga, @Shadowmaster koliko ti dana treba da promjeniš onih par linkova pa da videi rade? To je svega par minuta posla, ako i toliko...
|
| uto 03 svi, 2011 9:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
neki dan sam utipkao .com umjesto .hr 
|
| uto 03 svi, 2011 9:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Polako ekipa, za vas sam na godisnjem a zapravo imam posao i radim stoga cu napravit sve kaj sam reko. Cvicek psssssstttttttt!  Odite danas u klub slozite program moramo ga poslati na grupu i mail.
| čet 05 svi, 2011 4:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Odite danas u klub slozite program moramo ga poslati na grupu i mail. To smo se dogovorili prije koji sat, Danijel i ja, da ćemo srediti (do maloprije još nije bilo sigurno da li možemo ući) A za ostalo - Shadowmasteru, ljenčino! 
|
| čet 05 svi, 2011 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kad smo vec kod ljenosti evo ja danas planiram sloziti novi newsletter kad nigdje ne vidim program da metnem unutra... 
| ned 08 svi, 2011 9:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Zasto se ne bunite sto nema ST na Tv-u ? Znam da ti nisi u Hr . ali ostak ekipe iz udruge zar je moguce da sve ostale zalobili sto nema Treka na Tv-u ?
| pon 09 svi, 2011 3:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bilo je nekih peticija, mogli bi traziti nov@ tv da malo reprizira filmove, jer trek trenutacno ide na Sci-fi-u svaki dan pa nismo vidjeli potrebe za timo no ako ste zainteresirani mogli bi ponoviti peticiju.
| uto 10 svi, 2011 2:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|