|
Sada je: sri 26 kol, 2026 9:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
Ako su vam dosad svi predsjednici bili ovakvi, blago vama.
|
| sri 10 stu, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovisi na šta misliš? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 11 stu, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Odgovorit cu mu malo kasnije, imam goste pa mi se bas ne pise neki esej... Širajzl dodji u udrugu pa me upoznaj, pa procjeni kakav sam predsjednik... 
| čet 11 stu, 2010 12:55 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
shirajzl je napisao/la: Misliš li da si dobar predsjednik? Imam par minuta da ti odgovorim na tvoj post, dakle ja cu ti odmah reci da ja ne mislim nista vec vrsim funkciju predsjednika posto sam bio nezadovoljan radom prijasnjeg predsjednika. Voditi ovu udrugu je jako tesko i vremenski zahtjevno posto trenutacno nemam podpredsjednika pa stalno gnjavim tajnika. Cvicek bi bio jako dobar podpredsjednik jel poznaje sve vas sa ovog foruma i komunicira sa vama dok ja nemam vremena za te stvari, a to zapravo i je uloga podpredsjednika da prati članstvo i upozorava predsjednika na propuste. Iskreno Cvicek to i stalno radi samo na sebe ne zeli preuzeti tu vrstu odgovornisti da ga ja mugu svako malo tlacit za neke stvari koje ne stignem, no zato ja imam jedan zanimljiv nacin rada a taj je da organiziramo sastanke u udruzi na kojima sa svim clanovima raspravljamo kako voditi udrugu. Prijasnje predsjednistvo je dosta toga radilo iza zatvorenih vrata i mislim da ti oni prvi ne bi odgovorili na ovaj tvoj post no eto ja sam nasao vremena da to ucinim. Da bi shvatio udrugu i kako ona funkcionira bilo bi zgodno da nas posjetis i dođeš na koji nas sastanak pa ce ti biti malo jasnije kako mi radimo. Pozdrav.
| pet 12 stu, 2010 7:14 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Jel možeš uploadati svoj zadnji avatar? Bear in the kitchen Ne mogu naći na netu tu sliku, a treba mi. 
|
| čet 02 pro, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
| sub 04 pro, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
"Sad vi mene rasturite pitajte me što god hočete"... 
| čet 23 pro, 2010 1:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 27 pro, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hmmm... njemu se ne usudite prigovarati na gramatičke greške... a a a ... ?
| uto 28 pro, 2010 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
fulao si poantu bobo.
|
| uto 28 pro, 2010 3:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jel bi poanta bila je rečenica namjerno pravopisno pogrešna kako bi se jasnije dočaralo izjavu te osobe? (a sad je Leo to namjerno tako sročio, ili je slučajno napisao krivo... to zna samo on )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 pro, 2010 3:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: fulao si poantu bobo. ...ja sam mislio da si samo bio preverzan... ...i mislio na to kako rasturavaš predsjednika...
| uto 28 pro, 2010 4:30 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
hej, decko, ja sam rođen preverzan!
|
| uto 28 pro, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Jel bi poanta bila je rečenica namjerno pravopisno pogrešna kako bi se jasnije dočaralo izjavu te osobe?
tko je to izjavio? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 28 pro, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mamić (šef Dinama)
(I malkice smo offtopic, da smo u nontopicu ili temi o nogometu dodao bih link, komentar na to i tak...)
|
| uto 28 pro, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|