|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 10:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
što je s nabavkom stolnog nogometa?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 11 pro, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da, da.... ja sam za....samo ti nabavi i donesi stolni nogomet u udrugu.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 11 pro, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hrčak je napisao/la: što je s nabavkom stolnog nogometa? Poslah ti PM 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 pro, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Kod koga je mob. udruge? tj. kada dam nekome broj koga da najavim - onak "in general" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 14 sij, 2010 3:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kod mene...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 14 sij, 2010 4:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uduga ima službeni mobitel...
...pa zar na to naše članarine idu... ?? 
| sub 16 sij, 2010 12:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
pa mislim da je to pametnije neg da se mijenja svakih 6 mjeseci broj udruge  ...a i ovako je minimalno samo 50kn/3mj...nije pretplata a i danas kak znam im je koristio  ak su se javili 
|
| sub 16 sij, 2010 12:40 am |
|
 |
|
dr.med.
|
da, udruga ima službeni mob jer vjerovali ili ne... potreban je, za dogovaranja raznih sastanaka javljanja na upite trekija i ostalih zainteresiranih za udrugu, slanje sms obavijesti i tako....
|
| sub 16 sij, 2010 1:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ček mene sad čudi kaj to fakat ljudi neznaju ili what pa udruga ima mob. već godinu dana i mislim da je više potreba nego luksuz
|
| sub 16 sij, 2010 1:14 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 16 sij, 2010 3:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
1. Bobo nisu svi online cijelo vrijeme 2. I ne radi se samo o Udrugarima 3. Dok je davno mobitel bio kod mene kao tajnika javilo se 3 4. Pa čak se je jedna članica javila sms-om (msn obavijesti  ) 5. Valjda zato kaj si stalno online pa te nema potrebe kontaktirati mobom...kao ni mene 6. Mislim da dogovaranje sastanaka se ne odnosi na udružne sastanke  7. Ne kužim tvoje poimanje exstra mobitela...mobitel je jedan=koštao je 100kn, broj je poklonjen A kada se ide u troškove udruga je ohoho više potrošila na gluposti nego na mobitel tjekom 2009...dođi na skupštinu pa bum ti pokazal 
|
| sub 16 sij, 2010 11:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da uz sve stvari za koje je udruga trošila pare (taksi, 4 playtrekija za 400kn i sl) da je to s mobitelom i tih 200 kn godišnje skoro pa nevažno (ako se ne koristi više nego tih 50kn/3mj... i ja bi se bunio da čujem da se lova troši za nečije zivkanje). Mislim da je okej da imamo službeni mobitel. Ja do sada nijednom nisam zvao taj broj, ali dobro dođe za one koji se informiraju o udruzi, i one koji nemaju privatne brojeve članova predsjedništva. I pola tvojih pitanja nema smisla ili si krivo shvatio odgovore (MSN poruke?! nesposobnost organiziranja?!  ) Nemam pitanja, samo komentiram bobino... ako sam offtopic pobrišite mi post, NHF 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 16 sij, 2010 11:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Samo bi se nadovezao na Cviceka, troškovi za Istrakon 2009 preko 500kn, od toga su se izradili papirnati bathleti; printer je koštal 650kn prije 2 godine-jednom se je koristil  ima još........
|
| sub 16 sij, 2010 11:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: printer je koštal 650kn prije 2 godine-jednom se je koristil Printer... mislim da on zaslužuje barem zasebni post  Printer stoji već godinu ili koliko dana a da ne radi... prvo su bile priče da se pokvario, no sad čujem da je samo boje ponestalo... koje je istina? Za onih 400kn koji su potrošeni za print 3 playtrekija moglo se je dobiti sva 4 otključana spremnika plus pribor i boja za samopunjenje spremnika... Nije zabavno puniti boju, imam isti printer i svaki put si zaprljam ruke, ali to je najjeftiniji način - a nadam se da predsjedništvo shvača da udruga nema love za "skuplje konfornije varijante"? To primarno ide Tihanu koja je (kako čujem, a kad sam pitao tako mi je rečeno) odobrila plačanje 400 kn za to... više puta sam ponovio u udruzi da imam isti printer i da mogu pomoći u jeftinoj nabavci boje... Ako Tihana refundira tih 400 kn koje je bacila u vjetar, prepustite mi da se pozabavim time i za vjerojatno i manje od 400kn ću sve obaviti - otključane rezervoare, rezervnu boju, pribor za punjenje, obaviti punjenje i objasniti drugima koje zanima kako se puni... (nije to nukleara fizika  ) To govorim već godinu dana+ al niš koristi... Da sam bezobrazan, rekao bih da je ona ignorirala ove i hrpu mojih drugih prijedloga zato da ne ispadnem "previše koristan" i da se na temelju toga ne kandidiram za izvršni... i pobjedim ju  Sad kad ona više faktor (nadam se - dašo?) valjda možemo konačno srediti to s printerom - tko nas sada sprečava? (btw, ovo nije baš pitanje za predsjednika nego se nadovezujem na zvonkom post, prebacite u za to prikladnu temu.... ja da postanem nešto u izvršnom, otvorio bi topic za prijedloge i kritike na vodstvo udruge, ili bi jednu od sličnih postojećih tema postavio kao "važno")El Zvonko je napisao/la: ima još........ O, da... 
|
| sub 16 sij, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ima još........ O, da...  znači pitanje za predsjednika onda...da li će se te i ostale nepravilnosti smijeti spomenuti na skupštini ili budu opet utaškavane na skupštini i stavljene pod tepih? 
|
| sub 16 sij, 2010 12:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|