|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 1:26 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
dašo je napisao/la: Hrčak je napisao/la: zašto tda više neće dolazit u udrugu? a navodno joj se ne da gledat pojedince u udruzi... Stara prica... nova Teddea...  Nebih se cudio da dodje u cetvrtak i kaze svoje misljenje...
| pon 23 stu, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
čisto sumnjam...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 stu, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
LOL koji je ovo vec put da teddea demonatrativno odlazi iz udruge pa se vraca nakon tri dana?  1625.? aj da nisam skroz off topic... jel novo predsjednistvo planira organizirat paintball? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: koji je ovo vec put da teddea demonatrativno odlazi iz udruge pa se vraca nakon tri dana?  1625.? Po mojoj evidenciji  , tek 3. ili 4. put ove godine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 stu, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: koji je ovo vec put da teddea demonatrativno odlazi iz udruge pa se vraca nakon tri dana?  1625.? Po mojoj evidenciji  , tek 3. ili 4. put ove godine  hahaha, samo? i da, btw, kad smo kod clanarina i skupstine... aha, sad odjednom je 15 dana, a ne mjesec? a tvrdnja da su clanovi odavno znali da je skupstina krajem 11. i da su mogli platit u 10. mjesecu... znali su oni koji dolaze na sastanke, jer se o tom pricalo na sastancima...  opet nisu mogli znat svi... a i oni koji su znali kad ce bit sastanak, mogli su propustit sastanak kad je receno da se clanarina treba platit mjesec dana ranije... sto i dalje ne mjenja moje pitanje... je li fer, korektno i legalno sto clanovi nisu ni mogli uplatit clanarinu jer su od objave dana skupstine do same skupstine imali manje od mjesec dana? i nema tu znali su prije, nisu znali prije... sluzbene pismene obavjesti NIJE bilo... usmeno su mogli saznat... mogli su i ne saznat... Kako bi recimo Bobo ili Mimy saznali za to? a kad je datum skupstine određen, nije im se dozvolilo da u međuvremenu uplate clanarinu...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
E i jos jedno pitanje... Da je Točkica došla na skupštinu, jel bi ona mogla glasat?
Zasto se 15 dana/mjesec dana/kolko god prije skupstine moglo uclanit u udrugu, a nije se mogla produzit clanarina?
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: E i jos jedno pitanje... Da je Točkica došla na skupštinu, jel bi ona mogla glasat?
Zasto se 15 dana/mjesec dana/kolko god prije skupstine moglo uclanit u udrugu, a nije se mogla produzit clanarina? Čudni su putevi božji/izvršnog odbora. 
| pon 23 stu, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
molim vas ja više ne mogu tipkat...ako imate neko pitanje dođite na sastanak udruge pa pitajte...hvala...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 stu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ovako, sto se tice tih clanarina. one su se mogle platiti jos u cetvrtak, na zadnjem redovitom sastanku udruge.
jedino sto se nije moglo je platiti na skupstini.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 23 stu, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ja mislim da je bas super i cool i jako profesionalno sto mi svakih sat vremena dobivamo nove informacije o tome tko je, kad i kako mogao platit clanarinu... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Koliko se o tim članarinama priča, skoro pa sam zaboravio dali sam je platio Blagajniku ili sam je zapio u pivnici.
| pon 23 stu, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
eto vidiš...nitko od starog izvršnog ne zna ko pije ko plaća...s jedne strane dobivam jedne informacije s druge druge... glupost.... u svakom slučaju dobro ćemo istražit što se dogodilo, novi izvršni s nadzornim i stari izvršni... i onda ćemo zaključit...jel sve prošlo po statutu i pravilnicima, te ako zatreba i ponovit skupštinu...
|
| pon 23 stu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
dašo je napisao/la: eto vidiš...nitko od starog izvršnog ne zna ko pije ko plaća...s jedne strane dobivam jedne informacije s druge druge... glupost.... u svakom slučaju dobro ćemo istražit što se dogodilo, novi izvršni s nadzornim i stari izvršni... i onda ćemo zaključit...jel sve prošlo po statutu i pravilnicima, te ako zatreba i ponovit skupštinu... mogu ja doc na sastanak? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: E i jos jedno pitanje... Da je Točkica došla na skupštinu, jel bi ona mogla glasat? Jao... daj zamisli da je onda i nju Zmajchek pozvala na Razgovor Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja mislim da je bas super i cool i jako profesionalno sto mi svakih sat vremena dobivamo nove informacije o tome tko je, kad i kako mogao platit clanarinu...  Predlažem predsjedništvu da bolje uskladi priču.... jer ovako ispada smiješno jer ne znamo koja je točna od svih tih različitih informacija 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 stu, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ne...
|
| pon 23 stu, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|