| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Marsonia je napisao/la: Zanima me gdje je ta vasa udruga? U Zagrebu?
nevjerojatno... kaj nisi bio na http://www.usscroatia.hr (bez ovog dodatka phpBB2 za forum) ako nista drugo cisto iz znatizelje 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 sij, 2007 12:21 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Pitanja
PITANJE Je li stavite adresu posiljatelja na fanzin koji posaljete u inozemstvo
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 13 ruj, 2007 10:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: PITANJE Je li stavite adresu posiljatelja na fanzin koji posaljete u inozemstvo U posljednje vrijeme prakticiram lupiti pecat udruge na kuvertu i to je to 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 13 ruj, 2007 10:51 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
pročitah na usscroatia.hr da ću dobit čokoladu pošto sam pročitala vijest ... kome se trebam obratit? 
| uto 18 ruj, 2007 4:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
meni jos nista nisu dali... da zovem postu
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 18 ruj, 2007 8:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Daso... daj mi posalji adresu na pm ... ti si bio prvi jos prije 15-tak dana a fond nagrada je... jedna cokolada 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 ruj, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hej nigdje nigdje pisalo tko prvi pročita!! awww... ripoofff!!!! 
| uto 18 ruj, 2007 9:24 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
tko rano rani dvije srece grabi mogu dvije cokolade
|
| uto 18 ruj, 2007 9:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
koliko cesto dolazis na forum?

|
| sub 13 lis, 2007 2:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
statistika: 0.84% od svih postova 0.74 posta/ova dnevno, sto iznasa u prosjeku svaki drugi dan, jel tak 
|
| sub 13 lis, 2007 7:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
novo pitanje: Zasto te nema vise na icq-u?

|
| pon 15 lis, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: novo pitanje: Zasto te nema vise na icq-u? Ima me ali malo manje. Razlog, ak sam kratko doma kao sad zaboravim ga ukljuciti, a i sta cu ga ukljucivat kad evo moram vec gibati dalje u grad ubrzo. Vidim na mailu da mi je dosao neki post na forumu i odgovorim, a ak sam na mobu dva su razloga: 1-trosi mi se dosta baterija, 2-automatski mi se ukljuci i skype, a dalje se pozivam na 5.  (pretezno zadnjih mj. dana)
|
| pon 15 lis, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
posto nikako da naletim na tebe na icq-u evo jos jednog pitanja: Kada ces dati fanzin na umnozavanje?

|
| pon 15 lis, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa, zar nije to kod Max-a?
| pon 15 lis, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
izgleda da budemo za sada dali da se isprinta u fotokopiraoni
|
| pon 15 lis, 2007 3:57 pm |
|
 |
|