|
Sada je: pet 07 kol, 2026 9:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Kathryn Janeway Fan Club
To joj službeno i nije srednje ime... ne znam od kuda je T'Grel izvukao te podatke... Ako imate 30 sekundi viška, otiđite na memory alpha gdje piše da je TREBLA biti Elizabeth ali su joj promjenili u Kathryn jer je je postojala neka osoba tog imena. Elizabeth se još jedino spominje u fan fictionu koji (još) nije kanon... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 17 lis, 2010 1:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: To joj službeno i nije srednje ime... ne znam od kuda je T'Grel izvukao te podatke... Iz novog fanzina Iako je on to i prije tvrdio 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 17 lis, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Ja nisam znao njeno srednje ime. Nisam ni ja... Mislim, najvjerojatnije sam ga čuo u seriji, ali... Naprosto me nije briga.  Upravo tako! A evo kaže Cviček i Memory Alpha kako kažu, a oni ne lažu. BTW. baš skočio na MA i upisao Janeway u njenu tražilicu i pazite rezultate... Janeway could refer to: * Janeway (Ensign), a science officer aboard the Enterprise-D. * Janeway (Vice Admiral), father of Kathryn Janeway. It may also refer to: * Henry Janeway, ancestor of Kathryn Janeway on Earth in the late 20th century. * Jason Janeway, son of Henry Janeway. * Kathryn Janeway, Captain of the USS Voyager. * Martha Janeway, Aunt to Kathryn Janeway. * Shannon Janeway, an ancestor of Kathryn Janeway on Earth in the late 20th century. Eto koliko je dotična kapetanica bitna. 

|
| ned 17 lis, 2010 3:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira je napisao/la: Cvicek je napisao/la: To joj službeno i nije srednje ime... ne znam od kuda je T'Grel izvukao te podatke... Iz novog fanzina Iako je on to i prije tvrdio  Tako je. To piše u novom fanzinu, a on je službeno glasilo udruge.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 17 lis, 2010 4:33 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
T'Rapavi je napisao/la: _Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Ja nisam znao njeno srednje ime. Nisam ni ja... Mislim, najvjerojatnije sam ga čuo u seriji, ali... Naprosto me nije briga.  Upravo tako! A evo kaže Cviček i Memory Alpha kako kažu, a oni ne lažu. BTW. baš skočio na MA i upisao Janeway u njenu tražilicu i pazite rezultate... Janeway could refer to: * Janeway (Ensign), a science officer aboard the Enterprise-D. * Janeway (Vice Admiral), father of Kathryn Janeway. It may also refer to: * Henry Janeway, ancestor of Kathryn Janeway on Earth in the late 20th century. * Jason Janeway, son of Henry Janeway. * Kathryn Janeway, Captain of the USS Voyager. * Martha Janeway, Aunt to Kathryn Janeway. * Shannon Janeway, an ancestor of Kathryn Janeway on Earth in the late 20th century. Eto koliko je dotična kapetanica bitna.  To je samo wiki sustav razdvojbene stranice, poredano po abecedi, prvo samo prezime ako nema imena, a potom ime i prezime.
| pon 18 lis, 2010 8:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jedina kapetanica koja se parila s svojim podređenim, i imala troje-četvoro djece. Mislim bilo u javnosti, čak je i potomstvo prikazano. Jest da su bili malo promijenjena izgleda, ka evoliurili ljudi u neka nad bića u transwarpu, kako kaže epizoda, no via fakti je to odradila te je drug Tomica P. postal sretni otac. To nijedan kapetan flote nije uspija iako su se mnogi od njih mijenjali u sve i svašata, putovali vremenom i što sve ne. Pored sviju briga u delta Q morala se brinut i za budućnost ljudske vrste.
Kopulacijaska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 16 stu, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Zanima me misli li tko da se Janeweyica kao lik nije promijenila od početka...
Meni je na početki bila kao neka dobra baka svojoj posadi, u praznini kao psihopat, a na kraju je čak postala opakija nego inače...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 22 vel, 2011 12:41 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nije se nesto puno minjala , osim mozda sta je pri kraju djelovala pomalo ko starac koji se napija gorkog vina a ipak ga i dalje pije , u smislu da ide prema kuci i ima isti cilj ..ali je malo manje idealist pa mu je sve mrvu manje moralno upitno neg prije Karakter je bija isti ali u nijansama se ipak prominila 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 22 vel, 2011 12:45 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Kak se nije promjenila, pa punđa joj je nestala! 
| uto 22 vel, 2011 9:34 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Meni je Baba Kata zakon jer ima neku specifičnu boju glasa i način na koju zadaje naredbe. Sve skupa baš dobro djeluje, oštro. Sve ostalo je navedeno, dobra, hrabra, široke ruke...
Meni je ona zgodna... Ima mi tak dobar smješak, a rijetko se smije. Bolje joj stoji kraća zurka, pomladi ju.
Sviđa mi se što je znanstvenica, obožavam znanstvene časnike. Žena, znanstvena časnica - kapetanica broda, di ćeš bolje...
| uto 07 lip, 2011 10:06 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Seven of Nine je napisao/la: Žena, znanstvena časnica - kapetanica broda, di ćeš bolje... Da je mlađa? Da je MILF? Da nema kreštav glas? Da ne cmrče toliko kave? Da nije nadrkana bez iste?
|
| sri 08 lip, 2011 9:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Miki je napisao/la: Seven of Nine je napisao/la: Žena, znanstvena časnica - kapetanica broda, di ćeš bolje... Da je mlađa?Da je MILF?Da nema kreštav glas? Da ne cmrče toliko kave? Da nije nadrkana bez iste?  da ima velike sise
| sri 08 lip, 2011 10:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ma neovisno o sisama, ono kad je bilo Bride of Chaotica, ništ ne radi kak spada, replikatori ne radi, nemaju šta jest, a Đejnvejici je prioritet KOFI BLEK. Neelix mora odjebat sve poslove i dat gazdarici kofi blek tak da ova može normalno funkcionirat. Doduše i ja bi bio nadrkan da ujutro nemam METAL BLEK. 
|
| sri 08 lip, 2011 10:16 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Ja bih postupila isto. Briga me za sve. Ja trebam svoju kavu i muziku ukutro i onda mogu krenuti s učenjem ili poslom 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| čet 09 lip, 2011 11:02 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zato se uvijek treba imat spremne zalihe u skladištu, ako se takvo što dogodi. Meni bi boce Kanara bile uredno složene u mojim kapetanskim odajama
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 09 lip, 2011 11:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|