Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: Najmanje dragi ili pak iritantni Voyagerovi likovi
buco je napisao/la:
@ RAI , Alokin je potpuno u pravu glede one "gluposti" s Okampom.
Srećom ni bila previše u seriji. Zapravo ljubitelji VOY-a ,većinski kažu da nazanimljiviji dio serije počinje , citiram "kad ona dosadna Kes strada". No da se kapimo, apsolutno je tvoja stvar koga ti preferiraškao naj lik.
Pozdrav Kineskog teleta 3
Meni je Kes bila zanimljiv lik. I sviđaju mi se te sposobnosti koje Okampe imaju.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
RAI'TARA je napisao/la:
buco je napisao/la:
@ RAI , Alokin je potpuno u pravu glede one "gluposti" s Okampom.
Srećom ni bila previše u seriji. Zapravo ljubitelji VOY-a ,većinski kažu da nazanimljiviji dio serije počinje , citiram "kad ona dosadna Kes strada". No da se kapimo, apsolutno je tvoja stvar koga ti preferiraškao naj lik.
Pozdrav Kineskog teleta 3
Meni je Kes bila zanimljiv lik. I sviđaju mi se te sposobnosti koje Okampe imaju.
A ne znam... sorry Rai'Tara ako će te ovo uvrijediti... ali meni je Kes nekako Voyager verzija Deane Troi.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Meni su se sviđale i Deannine sposobnosti. Ali glumica je loše odglumila taj lik. Jennifer Lien je naprotiv odlična glumica i to se baš i vidi u epizodama u kojima je Kes bila istaknutija.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
RAI'TARA je napisao/la:
Meni su se sviđale i Deannine sposobnosti. Ali glumica je loše odglumila taj lik. Jennifer Lien je naprotiv odlična glumica i to se baš i vidi u epizodama u kojima je Kes bila istaknutija.
A dobro... meni se valjda nije svidjela zbog toga što ja ne volim nešto pretjerano telepate... Nekako su mi telepati previše bahati, kao da sve znaju unaprijed...a da ne kažem da na taj način gubiš tu neku svoju privatnost, kad mogu "pročitati" sve tvoje najintimnije misli...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ako je Kes bila bahata... onda ti trebaš ponovo gledati VOY...
Mr.bobo je napisao/la:
...ako je Kes bila bahata... onda ti trebaš ponovo gledati VOY...
Neeee nisam rekao da mi je Kes bila bahata... već za telepate opčenito. Telepati opčenito mi nisu dragi... pa je to valjda negi podsvjesni razlog zašto mi Kes nije bila draga... Na to sam mislio...
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Alokin je napisao/la:
Točkica je napisao/la:
U početku je bila dobra, ali kako je postajala sve ljudskija sve mi je više išla na živce.
Jelousy??
Pa malo sam ljubomorna na eidetsko pamćenje, ali nije mi zbog toga išla na živce. Išlo mi je na živce što nije ostala hladna, distancirana, različita. To mi je bilo zanimljivo gledati.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
Točkica je napisao/la:
Pa malo sam ljubomorna na eidetsko pamćenje, ali nije mi zbog toga išla na živce. Išlo mi je na živce što nije ostala hladna, distancirana, različita. To mi je bilo zanimljivo gledati.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Kes ima već 7 glasova, a Neelix osam Sramota - glumica koja glumi Kes je preslatka (dobro 7/9 je najbolja ), a Neelix imaoriginalne fore i presmiješan je
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Slažem se s vama, meni je Kes uvijek bila simpatična i njene epizode u kojima je ona bila glavna su mi uvijek bile super. A Neelix je smiješan, dobra verzija Quarka ( premda ni Quark zapravo nije zao ).
RAI'TARA je napisao/la:
Slažem se s vama, meni je Kes uvijek bila simpatična i njene epizode u kojima je ona bila glavna su mi uvijek bile super. A Neelix je smiješan, dobra verzija Quarka ( premda ni Quark zapravo nije zao ).
Mene su uvijek Kim i Chakotay najviše iritirali.
Evo meni baš obrnuto... Meni su baš Kim i Chakotay bili dragi... dok su mi Neelix i Kes bili užasno iritantni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.