| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Naj lik na Voyageru
Hrčak je napisao/la: Zašto ne volite Neelixa? -.-  Ni meni nije jasno. Meni je on simpa. 
|
| pon 02 ožu, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
...meni je on isto nekak iritantan i nekak mi glupo izgleda ta vrsta...doc mi je bolji

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 02 ožu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni baš suprotno, Doc mi je ponekad tako iritantan, a Neelix mi je baš simpatičan. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cmd Data je napisao/la: ...meni je on isto nekak iritantan i nekak mi glupo izgleda ta vrsta...doc mi je bolji Meni se Neelix ne razlikuje previše od jednog Quarka ili Roma. Meni je skroz simpatičan.
|
| pon 02 ožu, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni se Neelix ne razlikuje previše od jednog Quarka ili Roma. Meni je skroz simpatičan. Quark i Rom su duhoviti sporedni likovi koji oživljavaju atmosferu u seriji, dok je Neelix (olfa tamo neki časnik za moral) iritantno g0vn0. Jedina pozitivna posljedica uvođenja Neelixa je što su zbog njega trekiji prestali toliko mrzit Wesleya.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni se Neelix ne razlikuje previše od jednog Quarka ili Roma. Meni je skroz simpatičan. Quark i Rom su duhoviti sporedni likovi koji oživljavaju atmosferu u seriji, dok je Neelix (olfa tamo neki časnik za moral) iritantno g0vn0. Jedina pozitivna posljedica uvođenja Neelixa je što su zbog njega trekiji prestali toliko mrzit Wesleya. Ti jako voliš pljuvati po stvarima vidim. Neelix je takav kakav jest poseban, drugačiji od drugih. I baš zato je simpa.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ma KATA je NAJBOLJA...ona kad loce kavu sve mi ju je milo gledat 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 03 ožu, 2009 12:12 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 03 ožu, 2009 12:14 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: Ma KATA je NAJBOLJA...ona kad loce kavu sve mi ju je milo gledat  Svi kapetani nešto loču. Janeway kavu, Picard čaj, a Sisko Raktađino.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:14 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meni je Tuvok ne samo najdraži VOY lik, već i najdraži Vulkanac uopće. Tim Russ ga je fenomenalno utjelovio (da ne kažem rasturio).
Tom, Harry, Sedma, Torres i Doctor su mi također odlični likovi, dok mi je Chakotay katastrofa, a Janeway je mogla bit sjajna kapetanica da su scenaristi bili pametniji.
Općenito, slabost Voyagera nije u likovima već u nekvalitetnim pričama.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
To je sve stvar ukusa i onoga koji te žanr pali. Ako voliš akciju puno pucnjave bit će ti bolja serija puna toga, ako voliš više misaone teme, onda ćeš voljeti takvu seriju. Meni Voyager radnjom najviše odgovara, stoga mi i jest najbolji.
Chakotay je i meni slab lik, ali tu je pomalo problem i glumac, koji sve što kaže kaže nekako bezlično.
Janeway mi je naprotiv odličan lik. Doktor također.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:29 am |
|
 |
|
bubica
|
Kate Mulgrew je izvrsna glumica i izvukla je maksimum iz manjkavog materijala koji joj je bio uvaljen.
Njen nastup, i općenito personality bili su na mjestu, tu nemam prigovora.
Ono što mi je najviše uvijek smetalo kod Janeway je njena sklonost donešenju dvojbenih odluka (kao npr. pomaganje Borgu u "Scorpionu" zbog kojeg ju je flota trebala poslat na vojni sud, a ne ju promaknut).
|
| uto 03 ožu, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: Ono što mi je najviše uvijek smetalo kod Janeway je njena sklonost donešenju dvojbenih odluka (kao npr. pomaganje Borgu u "Scorpionu" zbog kojeg ju je flota trebala poslat na vojni sud, a ne ju promaknut).
Čuj, još dvojbenije odluke su donosili drugi kapetani. Ali opet da sam na njenom mjestu postupila bi isto. Ona nije imala pomoć cijele federacije kao ostali, bila je doslovno sama. A Voyager je njen prvi brod, kojim zapovjeda. Nije se mogla konzultirati sa inim kapetanima i admiralima.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:39 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Oz te "dvojbene" odluke su bit VOYagera.
Inače iz mog saznanja gotovo svi koji su htjeli pogledati nešto od ST'a, koje znam a i manje znam, kad bi došli do mene, jer su znali da ću im posuditi da gledaju. Počeli bi ovako "imate onu seriju u kojoj je ona... hmm... 7 tako nekako". Što da van kažen, vjerujte da je tako. Neki bi kasnije pitali slijedeću ali 50% njih više nije zanimalo ništa. A rekli su mi da su zadovoljni pogledanom serijom (VOY).
Tako ono dubokoumno su, bar iz mog iskustva s ljudima , floskule. Pričice za "good night".
Pozdrav
Ulica mudraca 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Ono što mi je najviše uvijek smetalo kod Janeway je njena sklonost donešenju dvojbenih odluka (kao npr. pomaganje Borgu u "Scorpionu" zbog kojeg ju je flota trebala poslat na vojni sud, a ne ju promaknut).
Čuj, još dvojbenije odluke su donosili drugi kapetani. Ali opet da sam na njenom mjestu postupila bi isto. Ona nije imala pomoć cijele federacije kao ostali, bila je doslovno sama. A Voyager je njen prvi brod, kojim zapovjeda. Nije se mogla konzultirati sa inim kapetanima i admiralima.Da su i drugi donosili dvojbene odluke, to stoji, ali da su bile dvojbenije, s time se ne slažem, osim možda u Archerovom slučaju, koji se vodio po principu "cilj opravdava sredstvo," a kako je cilj bio spašavanje Zemlje i čovječanstva, nema tog sredstva koje se ne može opravdat (osim možda genocida, kojem Archer ipak nije pribjegao, a što se ne može reći za Janeway, koja je svojim pomaganjem Borgu indirektno skrivila asimilaciju pitaj Boga koliko milijuna nevinih ljudi).
|
| uto 03 ožu, 2009 12:44 am |
|
 |
|