| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Chakotay
Izgleda da im se sviđaju hrvatske fraze i imena... počevši od Dukata, Sirele i sličnog... Uostalom, Voyager se treba vratiti kući, pa se može povući paralela sa navodnim indijanskim zazivanjem predaka i povratkom kući... al nisu pogodili padež... eto... misterij riješen. 
| pon 19 lis, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
chakotay mi je dobar lik.....u prvim sezonama serije je imao zapaženiju minutažu no u posljednjim sezonama to nije bio slučaj ...ali jedno je sigurno ovaj je lik morao dobiti više pažnje od strane scenarista...no nažalost to se nije desilo..njegovo iskustvo u makijima i kao osoba koja vuče indijanske korjene je sigurno mogla biti više puta tema za priče u voyageru..Robert Beltran mi je jako dobro odradio posao u seriji....dobar je glumac i čitao sam njegove intervjue gdje spominje svoju slabu minutažu u seriji i mislim čovjek se ima s pravom ljutiti....pogotovo kad je u serijalu glumio posebnu ulogu a to je prvi časnik 
|
| uto 23 vel, 2010 1:06 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Stvarno su mu trebali dati malo veću minutažu i značajniju ulogu. Pa mislim, trebao bi biti prvi časnik. A to su prije bili svi ostali nego on... Definitivno jedan od propusta Voyagera.
Glasao za dosadan lik. Nažalost...

|
| pet 26 vel, 2010 2:59 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: Glasao za dosadan lik. Nažalost... ...i ja odlucila glasati za tu tocku jednostavno još mi ni jedna epka s njim nije bila nešto vau 
| pet 26 vel, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Glasao za dosadan lik. Nažalost... ...i ja odlucila glasati za tu tocku jednostavno još mi ni jedna epka s njim nije bila nešto vau  da kao što sam govorio nemarnost za njegov lik od strane scenarista..ja obožavam voyager no jedina moja primjedba za voyager je upravo ta što nisu odradili chakotay kako spada...mogu i zamisliti kako je bilo čovjeku ..dođeš na set..dobar si glumac ..u odličnoj franšizi..imaš ulogu prvog časnika kad tamo u scenariju jedva par rečenica....zbog toga mi je uvijek bilo žao....ok ajde druge likove neću spominjat koji nisu dobili isto neku pažnju no za chakotaya je jednostavno trebalo biti VIŠE pažnje.....
|
| pet 26 vel, 2010 5:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Glasao za dosadan lik. Nažalost... ...i ja odlucila glasati za tu tocku jednostavno još mi ni jedna epka s njim nije bila nešto vau  ...znam zašto vam je dosadan... zato jer Toma uvijek gnjavi što kasni na smijenu... ... jel?
| čet 13 svi, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
Nije mi previše zanimljiv, ali je vrlo dobar prvi časnik 
|
| pet 20 kol, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
dosadan lik, dobar prvi dosadan, ali stvarno dosadan... ono- Dosadan. s velikim D. pretpostavljam da će me sad zbog ovoga neki od vas željeti ubiti...  ne zamjerite mi a kao prvi časnik je super. malo se svađa s Janeway, kao i svaki prvi, drži Makije na okupu... za to mu svaka čast 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 25 kol, 2010 1:52 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Rowena je napisao/la: dosadan lik, dobar prvi dosadan, ali stvarno dosadan... ono- Dosadan. s velikim D. pretpostavljam da će me sad zbog ovoga neki od vas željeti ubiti...  ne zamjerite mi a kao prvi časnik je super. malo se svađa s Janeway, kao i svaki prvi, drži Makije na okupu... za to mu svaka čast  Valjda ti je bar zgodan i duhovit .... 
|
| sub 28 kol, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
duhovit? jeli pričamo o istom liku? 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 29 kol, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Chaky je bio dobar prvi časnik, ali ne i najbolji... Ponekad čak malo i dosadan lik... Humor u crticama Ali zna pričati hrvatski (o kućo moja)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 29 kol, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A KUĆI MOJA 
|
| ned 29 kol, 2010 4:10 pm |
|
 |
|
Founder
|
Duhovit, zabavan, pristojan, zavodnik ...
|
| ned 29 kol, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
PrincMatias je napisao/la: Duhovit, zabavan, pristojan, zavodnik ... ...traži damu srednjih godina za diskretna druženja.
|
| pon 30 kol, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Founder
|
Ima on Sedmu.
|
| pon 30 kol, 2010 7:13 pm |