| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najmanje dragi ili pak iritantni Voyagerovi likovi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 ožu, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Suikotreki je napisao/la: Al kao što sam rekao... za tebe to možda je zajebancija... za Raitataru kojoj je Voy najdraža serija bi to bilo vrijeđanje... Isto kako bi npr. ono famozno "Picard (ubermoralno mrtvo puhalo)" za mene bila zajebancija al za tebe vrijeđanje. Kužiš na kaj ciljam. Ono što sam mislio reći je to da se s sentimentalnim stvarima nije dobro zajebavat... jer to uvijek može nekoga uvrijedit. Kao fan ST-a bi to trebao znati.  Gle Sovereign slažem se... zahebancije mora biti... al samo pogledaj ovo što sam citirao... mislim da će ti onda biti jasno na što sam ciljao...
| sub 28 ožu, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Al kao što sam rekao... za tebe to možda je zajebancija... za Raitataru kojoj je Voy najdraža serija bi to bilo vrijeđanje... Isto kako bi npr. ono famozno "Picard (ubermoralno mrtvo puhalo)" za mene bila zajebancija al za tebe vrijeđanje. Kužiš na kaj ciljam. Ono što sam mislio reći je to da se s sentimentalnim stvarima nije dobro zajebavat... jer to uvijek može nekoga uvrijedit. Kao fan ST-a bi to trebao znati.  Gle Sovereign slažem se... zahebancije mora biti... al samo pogledaj ovo što sam citirao... mislim da će ti onda biti jasno na što sam ciljao... Ma potpuno mi je jasno, nema beda Nisam ja nikog namjeravao uvrijediti i ujedno se ispričavam, ako nekog jesam (isto vrijedi i za druge prema meni) Ali, ako netko meni nešto izvrijeđa prvo, onda mora bit spreman da će dobit rat kakav još nije vidio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 28 ožu, 2009 6:24 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
My God... he really is a Cardassian 
| sub 28 ožu, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Al kao što sam rekao... za tebe to možda je zajebancija... za Raitataru kojoj je Voy najdraža serija bi to bilo vrijeđanje... Isto kako bi npr. ono famozno "Picard (ubermoralno mrtvo puhalo)" za mene bila zajebancija al za tebe vrijeđanje. Kužiš na kaj ciljam. Ono što sam mislio reći je to da se s sentimentalnim stvarima nije dobro zajebavat... jer to uvijek može nekoga uvrijedit. Kao fan ST-a bi to trebao znati.  Gle Sovereign slažem se... zahebancije mora biti... al samo pogledaj ovo što sam citirao... mislim da će ti onda biti jasno na što sam ciljao... Ma potpuno mi je jasno, nema beda Nisam ja nikog namjeravao uvrijediti i ujedno se ispričavam, ako nekog jesam (isto vrijedi i za druge prema meni) Ali, ako netko meni nešto izvrijeđa prvo, onda mora bit spreman da će dobit rat kakav još nije vidio  Stvarno si Kardasijanac.
| sub 28 ožu, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Naravno da jesam (half human, half cardassian)

|
| sub 28 ožu, 2009 6:35 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Neelix  argh,bat'lethom bi ga sam tak...7/9 i Kes.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 28 ožu, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mir'Na Riker je napisao/la: 7/9. Što ti je jadna djevojčica kriva??
| sub 28 ožu, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Alokin je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: 7/9. Što ti je jadna djevojčica kriva?? Ne mogu to objasniti,sama njena pojava...i nju bi bat'lethom,al pretukla bi me prije neg bi mogla zamahnut. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 28 ožu, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Alokin je napisao/la: Ne mogu to objasniti,sama njena pojava...i nju bi bat'lethom Nesmiješ se igrati oštrim predmetima  .
| sub 28 ožu, 2009 8:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
lore imas drugi zuti karton zbog 7, jos jedan i ceka te kletva u milan tarot izdanju rekoh poodavno da mi je nilix najodvratniji lik ali posto mogu da nominujem jos dvoje tu su kapetanica dzejnvej i cakotej. dzejnvej mi jednostavno nije za kapetana dok cakoteju ne mogu da oprostim 7 of 9 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 28 ožu, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
OGamer je napisao/la: cakoteju ne mogu da oprostim 7 of 9  Pojasni...
| sub 28 ožu, 2009 9:11 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zašto Janeway nije za kapetanicu. 
|
| sub 28 ožu, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ma Katica je super... baš je moćna, pogotovo kad je ljuta pa kaže: "Fire!!!"
| sub 28 ožu, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Al kao što sam rekao... za tebe to možda je zajebancija... za Raitataru kojoj je Voy najdraža serija bi to bilo vrijeđanje... Isto kako bi npr. ono famozno "Picard (ubermoralno mrtvo puhalo)" za mene bila zajebancija al za tebe vrijeđanje. Kužiš na kaj ciljam. Ono što sam mislio reći je to da se s sentimentalnim stvarima nije dobro zajebavat... jer to uvijek može nekoga uvrijedit. Kao fan ST-a bi to trebao znati.  Joj, Suiko, divim se tvom širokom spektru upucavanja Raitari. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 28 ožu, 2009 11:33 pm |
|
 |
|