|
Sada je: uto 21 tra, 2026 1:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Re: VOY film
[quote="Bosonoga STonoga"]Smartam da bi se pojavom Voy filma mogao napraviti konachan rezime svega i zaokruzhiti pricha.[/quote Tako bi Voyager vratio(ako ju je uopće izgubio?) svoju nekadašnju slavu. A bilo bi zgodno vidjeti Katu i ekipu nakon toliko godina. Zar ne?
|
| pon 06 kol, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Kunić je napisao/la: Tako bi Voyager vratio(ako ju je uopće izgubio?) svoju nekadašnju slavu. A bilo bi zgodno vidjeti Katu i ekipu nakon toliko godina. Zar ne? Aaaa, ma nije on izgubio slavu. Ta slava je još tu. Jer znam da je dosta ljudi počelo pratiti ST zbog Voyagera. Šta ja znam, možda se nisu našli u ostalim serijama. Al`eto, kao što si napisao dobro bi bilo vidjeti Katu i ekipu ponovo. Bez obzira bio to film ili još jedna ili par epizoda. A opet mislim da bi film bio vrhunac. 
| pon 06 kol, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Admiral
|
nermin_st je napisao/la: Kunić je napisao/la: Tako bi Voyager vratio(ako ju je uopće izgubio?) svoju nekadašnju slavu. A bilo bi zgodno vidjeti Katu i ekipu nakon toliko godina. Zar ne? Aaaa, ma nije on izgubio slavu. Ta slava je još tu. Jer znam da je dosta ljudi počelo pratiti ST zbog Voyagera. Šta ja znam, možda se nisu našli u ostalim serijama. Al`eto, kao što si napisao dobro bi bilo vidjeti Katu i ekipu ponovo. Bez obzira bio to film ili još jedna ili par epizoda. A opet mislim da bi film bio vrhunac.  Šta još reći? U potpunosti se slažem s tobom. I ja sam poćeo gledat Trek zbog Voyagera ,a sami mi je brod najdraži.
|
| pon 06 kol, 2007 10:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
I ja sam poćeo gledati Star Trek zbog Voyagera, Još se sječam najave na HRT-u kada je neki ženski glas najavljivao, Citiram "Zvjezdanim Brodom prvi puta upravlja Žena" i onda prikaže Katu
| pon 06 kol, 2007 10:31 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja sam kao sedmogodisnjak jedva cekao da zapocne TOS- to mi je ujedno i bila prva serija koju sam pogledao, no kasnije sam poceo da gledam Voy, jedan od meni najdrazih serijala, u kojem su mi svi prirasli srcu. Posada je otvorena, a zbog udaljenosti od doma, napravili su svoj dom i povezali se poput obitelji.Kako no se kaze, dom je tamo gdje objesis sesir. Iako je bilo nekoliko nedoumica, moralna nacela se nikad nisu gazila, te se ucilo pravim vrijednostima. Mogu sa sigurnoscu reci da se istrazivacki duh u meni poceo da budi sa gledajem oveserije. I nisu to samo gluposti, ako malo bolje pogledate, to je vjerovatno nasa buducnost, zasto ne bismo i mi, kojih tada nece vise biti makar malo uzivali u putovanjima dalekim prostranstvima. Malo sam skrenuo sa teme, ali evo samo jos jedna recenica. Sve ono zbog cega se covjek osjeca ugodno i ispunjeno je dobro i tko ima pravo za reci da je to isprazno gubljenje vremena...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 10:16 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, ovo nebi htio vidjeti. nekako mi se cini da nebi ispalo bas dobro. puno efekata, akcije, napucavanja i tako to, ali bez neke poante; nesto tipa Nemesis.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
da se nadovezem na anta- bilo bi ga glupo vremenski smjestiti, jer se smisao voyagera ionako gubi cim su se vratili na zemlju.
| uto 07 kol, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nightshoot je napisao/la: da se nadovezem na anta- bilo bi ga glupo vremenski smjestiti, jer se smisao voyagera ionako gubi cim su se vratili na zemlju. Nikako se ne slažem, Zbog još jedne epizode ili filma nema se zašto izgubiti smisao, pa nebi pravili cijelu sezonu.
| uto 07 kol, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja kad razmisljam o Voy filmu mislim iskljucivo na nesto sto se vremenski događa u delti.
ici sad razglabati o događajima nakon povratka u alphu mi je bezveze zato sto se ekipa razisla: Janewayica je, kako smo vidjeli, postala admiralica, a makiji su vjerojatno morali poloziti par testova ili tako nesto, sumljam da su ih pustili da se odmah ukljuce u flotu, a cak i onda sumljam da su ih sve stavili na isti brod
a sad, ici raditi film u kojem se pojavljuje neka novo-stara postava sa samo pola posade iz serije mi je najgora ideja, a da ih idu na neku foru opet sve skuoljat zajedno mi je naivno i sumljam da bi se moglo uvjerljivo objasniti.
|
| uto 07 kol, 2007 3:32 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
e, pa o tome i govorim... cim su se vratili u alfu, njihov se smisao ionako gubi, pa je film tamo besmislen, neka ga radnje naprave sa TNG crew. A u delti ga je glupo staviti, kada je prica ionako završena, i to nema smisla, stavljati priću u prošlost.
| uto 07 kol, 2007 4:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Nightshoot je napisao/la: e, pa o tome i govorim... cim su se vratili u alfu, njihov se smisao ionako gubi, pa je film tamo besmislen, neka ga radnje naprave sa TNG crew. A u delti ga je glupo staviti, kada je prica ionako završena, i to nema smisla, stavljati priću u prošlost. ma nebi bilo bas toliko besmisleno jer su epke Voyagera ionako zasebne cjeline pa bi se između vecine njih mogao (kronoloski) ubaciti film. nema neke vece price kao u DS9u recimo. ubace, recimo, neku opasnu, misterioznu rasu i sad se oni kao susretnu s njom pa ih ovi napadnu i tako nesto. nije tesko za ubaciti, ali nema ni neke tezine (ta do tako kazem)
|
| uto 07 kol, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
nije fora...onako jedan cijeli film o tome, a da se u srrji bas nista ne spomene o tome...neznam ne stoji mi to , barem meni...nije fora
| uto 07 kol, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ja bi radije volio vidjeti To kako se svečano dočekuje Voyager i sve ta priznanja i časti, a da u istom trenutku netko napadne neku Federacijsku koloniju pa da idu u akciju ili pak da netko želi sabotirati ceremoniju. Nije loše, Ha?
| uto 07 kol, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa ne mora se sve sto se tebi ne svida night i nama da se ne svida, ima i onih koji bi rado to pogledali...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
ne sječam se da sam takvo nesto rekao...
| uto 07 kol, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|