| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Voyager film
Miki je napisao/la: Predlažeš refit Voyagerove posade sa sisatom manekenkom umjesto Đejnvejice? Ja sam za. ok, zaboravimo film...ovo bi bilo prestrašno 
| sub 24 srp, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Može film... ali ono da je priča o 10 godina kasnije, kako bi isti glumci ostali... Janeweyica već počinje izgledati kao baka... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 04 kol, 2010 10:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Miki je napisao/la: LOL
Star Trek: Voyager - The Movie
I o čemu bi se tu radilo? Vratili su se doma. To je bio cilj serije, neku novu misiju nema smisla uvoditi jer je priča zatvorena. Pogotovo bi bilo besmisleno raditi film 10ak godina NAKON kraja serije. Osim ako će staviti nove sisate glumice; no i to neće biti slučaj, jer je Kirkova era ta koja se obnavlja. Pa ako bi se tako gledalo na stvari onda niti jedna st serija nebi trebala imati film.
Tu je u pitanju ta posada, ti likovi.
I iz njih može nastati hrpa novih priča Nikad nismo vidjeli kako ta posada funkcionira u alfi.
Voyager može imati hrpu novih misija, a možda je izgrađeni novi voyager.
Zar ista stvar nije napravljena i sa TNG-om.
Isto tako neki spominju mjenjanje glumaca. Janeway kao neku sisatu ženu.
Pa čemu. Zašto nebi bila stara. Ni Picard nije u cvijetu mladosti niti ga je lijepo gledati starog. Što bi i njega trebali zamjenit mlađim i zgodnijim glumcem ( sigurno bi to privuklo puno žena u kina ).
|
| čet 05 kol, 2010 11:14 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Picard je cool, a Janeway ne.
|
| čet 05 kol, 2010 11:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
shirajzl je napisao/la: Picard je cool, a Janeway ne. Tebi ali ne i meni.
Meni je Janeway uvijek bila i ostala cool.
I stvarno ju želin vidit opet u star treku.
|
| čet 05 kol, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Picard je cool, a Janeway ne. Tebi ali ne i meni.
Meni je Janeway uvijek bila i ostala cool.
I stvarno ju želin vidit opet u star treku.Da Janewayica će se vratit kroz vrijeme i uništit će ovaj bogohulni alternativni vremenski pravac, vratiti Vulkan, ubiti jednog Spocka da ih nebudu duplikati, Kirku vratit tupe umjesto kose na glavu, i to na onaj način na koji samo ona zna i vratit ST na pravi put. 
| pet 06 kol, 2010 12:40 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Možemo maštati koliko želimo, ali šanse za povratak Voyagera u scenarij su mizerne.
Uostalom, da bi vratili čitav brod i posadu u radnju, morala bi postojati neka šira radnja u kvadrantu, te onda posadu i brod nekako uključiti u tu radnju. A dobro znamo da je franšiza krenula ispočetka u novom pravcu. Tako da možda i zaživi neki novi Voyager sa nekom novom Janewayicom, ali to je zasad još daleko daleko, stotinu godina od novog Kirka i novog Spocka, tako da se tu još moraju izdogađati stvari.
|
| pet 06 kol, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Tko kaže da CBS ne može snimit TV film. Ne mora se radit o kino filmu.
Naime prava na trek na tv-u drži CBS, a na kino filmove Paramount.
Paramount je napravio reboot star treka. Ali CBS se nema obavezu držati toga, stoga može bezproblema ako ima volje napravit Voyager TV film, čija će radnja bit smještena u naravno orginalnom svemiru.
A priču je uvijek moguće opet smislit. Ista stvar vrijedi za svaku st seriju.
|
| sub 07 kol, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Tko kaže da CBS ne može snimit TV film. Ne mora se radit o kino filmu.
Naime prava na trek na tv-u drži CBS, a na kino filmove Paramount.
Paramount je napravio reboot star treka. Ali CBS se nema obavezu držati toga, stoga može bezproblema ako ima volje napravit Voyager TV film, čija će radnja bit smještena u naravno orginalnom svemiru.
A priču je uvijek moguće opet smislit. Ista stvar vrijedi za svaku st seriju. Odmah će oni počet snimat... čim im pošalješ konstruktivni scenarij.... 
| sub 07 kol, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ne bavim se pisanjem scenarija, ali ima puno fanova tamo, koji se bave tim. I mislim da je samo pitanje vremena kad će nečeg bit.
Što se kino filma tiče, mislim da tu nema šansi, jedino TV film.
|
| sub 07 kol, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mogao bi i HBO napravit film.
|
| sri 11 kol, 2010 2:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
HBO se bavi kvalitetom, ili barem nastoji se baviti kvalitetom. U zadnjih desetak godina su izrodili Sopranose, Seks i grad, Dva metra pod zemljom, Deadwood i koješta. Nema tu SF-a.
|
| sri 11 kol, 2010 2:04 pm |
|
 |
|
Founder
|
Pa znam i baš se trek uklapa u Deadwood, Sopranose i sl. ...
|
| čet 12 kol, 2010 1:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Pa znam i baš se trek uklapa u Deadwood, Sopranose i sl. ... Yep, jerbo se u svakoj Trek epki riječ "fuck" upotrijebi barem 47 puta... 
|
| čet 12 kol, 2010 4:26 pm |
|
 |
|
Founder
|
Po akciji, zanimljivosti i gledanosti se itekako uklapa... Inače ne bi te serije meni bile omiljene ....
|
| čet 12 kol, 2010 9:33 pm |
|
 |
|