| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Zasto ljudi mrze ili vole Voyager
Posebno se to odnosi na Kapetanicu, koja je morala žrtvovati i svoj ljubavni život i potisnut donekle svoju ženstvenost da ne izgubi autoritet na brodu. Mislim da je iz tog razloga odbila Chakotaya na onom planetu na kraju druge sezone ( kad se on upucavao njoj ). 
|
| sub 31 lis, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Previše dosadnih epizoda i ne bitnih rasa koje jako slične jedna drugoj.
|
| ned 01 stu, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Previše dosadnih epizoda i ne bitnih rasa koje jako slične jedna drugoj. Potpisujem!
|
| ned 01 stu, 2009 1:50 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
PrincMatias je napisao/la: Previše dosadnih epizoda i ne bitnih rasa koje jako slične jedna drugoj. To su osobine i TNG-a... pa ti tamo to ne smeta. Malo licemjerno? 
| ned 01 stu, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
U TNG-u nema dosadne epizode meni.
|
| ned 01 stu, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
PrincMatias je napisao/la: U TNG-u nema dosadne epizode meni. E upravo to... s naglaskom na tebi... Tako da je samo po tome diskutabilno govoriti koliko je neki ST serijal dobar ili ne. Eto meni recimo su cijela prva i druga sezona TNG-a jadne... Tako da takvo klasificiranje kvalitete određenih serijala nikamo ne vodi. A što se tiče rasa koje izgledaju indentično kao ljudi... toga ima podjenako puno i u VOY-u i u TNG-u. I ako će nam to biti mjerilo kvalitete onda je ENT najbolji po tome... jer tamo ima najmanje rasa koje su slične ljudima...
| ned 01 stu, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa ja ga ne mrzim, tj. ako nešto mrzim ona to necu gledati...jednostavno ...jest da je malo dosadnija za razliku TNG-a i DS9-a ali ipak ju volim pogledati, bez obzira na sve... 
| ned 01 stu, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
pahuljica je napisao/la: ...jest da je malo dosadnija za razliku TNG-a i DS9-a ali ipak ju volim pogledati, bez obzira na sve...  Od TNG-a...LoL...pa nista ne moze biti dosadnije od TNG.a Pa ja ne mrzim nijedan ST serijal, ima boljih i ima losijih, VOY je jedan od boljih no ima svojih mana..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 stu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
svaka je posebna na svoj nacin, eto 
| ned 01 stu, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ljudi, skrenuli ste s teme. Natrag na topic, odmah! 
|
| ned 01 stu, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Previše dosadnih epizoda i ne bitnih rasa koje jako slične jedna drugoj. Ne slažem se. Kod mene skroz suprotno. Nema mi ama baš niti jedne dosadne epizode u VOY-u. Dok ih je meni recimo u TNG-u jako puno njih dosadno.
A što se tiče vrsta. Voyager ima vrstu 8472, nijedna druga st serija njih nema. Hirogence također. Sve u svemu meni Voyager ima baš pravi udio svega, baš po mom ukusu. Akcije, avanture, istraživanja i pomalo filozofiranja, ali ne previše. 
|
| pon 02 stu, 2009 12:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
RAI'TARA je napisao/la: Upravo tako. Ta serija je posebna u više aspekata. Počevši od toga da nije muškarac kapetan već žena. Tako da se i žene mogu poistovjetiti sa star trekom, odnosno sa likom kapetana.  moj savet ako ste neudate... NE POISTOVECUJTE SE SA DZEJNVEJNICOM!!! prijateljski savet  RAI'TARA je napisao/la: Ne slažem se. Kod mene skroz suprotno. Nema mi ama baš niti jedne dosadne epizode u VOY-u. Dok ih je meni recimo u TNG-u jako puno njih dosadno. a kad je belana tores musa na onom dosadnom planetu 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 02 stu, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Zašto se nebi poistovjećivale sa Janeway, ona je baš dobar uzor barem meni. Neće jednoj ženi bit uzor neki muškarac.
Istina ta epizoda sa muzama je bila manje zanimljiva od ostalih, ali opet TNG je imao puno dosadnijih epizoda, posebno u prve tri sezone.
|
| pon 02 stu, 2009 6:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
RAI'TARA je napisao/la: Neće jednoj ženi bit uzor neki muškarac. I onda se čudiš zašto sam te prozvao feministicom 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 02 stu, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Neće jednoj ženi bit uzor neki muškarac. I onda se čudiš zašto sam te prozvao feministicom  Šta je točno loše u tome? Nabijem ženu koja nije barem malo feministica... I tu ću stat u obranu Janeway, naravno da će bit feministica, još najbolje da će bit otirač! Girl power! 
|
| pon 02 stu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|