| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Voyager VS Borg
Hehehe A što ona njemu učini počne na njega lijepit meso. Kako domišljato. 
|
| pon 02 vel, 2009 2:38 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
U sad ste mi baš našli par, nema šta ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Borg Queen je naspram  mala glupača, a to dokazuje i sedma sezona Voyagera (ona tamo nema šanse ni protiv babe Janeway  ) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 02 vel, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
| pon 02 vel, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Slažem se s ovim u vezi Sovereigna, ja sam malo pretjerao Borg, da li je ostao da postoji  pa ja mislim da možda i jest negdje u Delta quadrantu ostala još koja kocka ili neki drugi brod 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 02 vel, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma jok, pobjegli svi u fluidni svemir pred ludom Katicom... 

|
| pon 02 vel, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne dirajte Kate, meni je ona LEGENDA. Treba snimiti VOY film. Sigurna sam da Janeway ima još puno toga za pokazati. 
|
| pon 02 vel, 2009 8:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
RAI'TARA je napisao/la: Sigurna sam da Janeway ima još puno toga za pokazati.  Ima za pokazati kako je u slijedećem stadiju ovisnosti stavljaju na infuzije kavetine. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 03 vel, 2009 9:57 am |
|
 |
|
Overlord
|
TerNek je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Sigurna sam da Janeway ima još puno toga za pokazati.  Ima za pokazati kako je u slijedećem stadiju ovisnosti stavljaju na infuzije kavetine.  Ajoooooooj  Ova ti je fakat predobra Ternek  , ali morat će joj onda napravit replikator pored stolice na mostu da se može prespojiti na njega 

|
| uto 03 vel, 2009 5:02 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pa kava je ok, i Sisko je ovisan o Klingonskoj kavi. Hmm čini se da su svi kapetani ovisni o nekom svom piću.
|
| sub 24 lis, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Slažem se s ovim u vezi Sovereigna, ja sam malo pretjerao Borg, da li je ostao da postoji  pa ja mislim da možda i jest negdje u Delta quadrantu ostala još koja kocka ili neki drugi brod  Ok... ovo dovoljno govori kolko znaš o Borgu. Ako je uništen unikompleks koji je centar Borg kolektiva a u njemu i Borg queen koja je upravljala Borgom, automatski su i sve Borg kocke bile uništene, ili ako i nisu bile uništene onda ostaju beskorisno nepomočne ... jer samostalno ne mogu funkcionirat. Jedino još postoji mogučnost da uništeni unikompleks nije bio jedini i da ih još ima u galaksiji... al to su pak spekulacije tako da o tome nebi...
| sub 24 lis, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Zapravo to je kao da u mravinjaku uništiš kraljicu i njenu komoru. Na taj način uništio si zapravo cijeli mravinjak. Zapravo termiti kad napadaju mravinjak, glavni cilj im je ubiti kraljicu, ostalo dođe samo od sebe. A kako je borg inspiriran kukcima, To se može slobodno odnositi i na njih. 
|
| sub 24 lis, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Emaskulacija borga, u doslovnom smislu :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 24 lis, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Borg je u početku i trebao bit vrsta kukaca, ali su zbog novca pretvoreni u kiborge. 
|
| sub 24 lis, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Borg je u početku i trebao bit vrsta kukaca, ali su zbog novca pretvoreni u kiborge.  Da to sam čuo... Mislim čak da sam negdje i vidio slike njihovog originalnog izgleda od kojeg se odustalo...
| sub 24 lis, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
RAI'TARA je napisao/la: Borg je u početku i trebao bit vrsta kukaca, ali su zbog novca pretvoreni u kiborge.  to nisam znala, ovako su bolji kao kiborgi, definitivno puunno bolji!! 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 27 lis, 2009 12:11 am |
|
 |
|