| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Tom Paris
Puno ime: Thomas Eugene Paris Vrsta: Čovjek Spol: Muški Čin: Poručnik Zanimanje: Kormilar USS Voyagera Djeca: Kćer, Miral Bračni status: Oženjen, žena B'Ellana Torres Glumi ga: Robert Duncan McNeill Otvorila sam temu o njemu jer mi se svidio razvoj njegovog lika tokom serije. U početku mi je bio jako antipatičan no kako je postajao zreliji sve više sam ga voljela.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 stu, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Tom Paris
Tom Paris je zakon, drugi najbolji lik u seriji (odmah iza Tuvoka), i jedna od najvećih faca u Treku uopće!
|
| sri 04 stu, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da lik Tom Parisa je među najbolje razvijenim likovima u star treku. Doista se vidi promjena od onoga što je bio u prvoj, pa sve do sad onoga što on jest u četvrtoj sezoni. Uglavnom, primirio se on.
|
| sri 04 stu, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Tom Paris je zakon, drugi najbolji lik u seriji (odmah iza Tuvoka), i jedna od najvećih faca u Treku uopće! Tom Paris je kvalitetan lik i tu nemam ništa prigovorit, ali Tuvok? Tuvok je ukočeni, prelogični iritantni Vulkanac koji jedino koga poštuje je Janewayica... Svi ostali su mu ispod časti da uopče priča a kamoli tek da se druži s njima... Da ne kažem kako je meni bilo žao kad su Tuvixa trebali "ubiti" kako bi vratili Neelixa i Tuvoka. Zasebno oba dva lika nisu nešto posebno karakteriziran... dok je Tuvix više u jednom nastavku nego ova dvojica tjekom svih 7 sezona... No sad sam malo previše offtopic pa da se vratim na Parisa. Šta je je... Tom Paris ima najbolju karakterizaciju i razvoj lika od svih iz Voyagera.
| sri 04 stu, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Paris je dobar lik i sve to , ali okarakterizirat tuvoka kao dosadnog vulkanca je dosta veliko brzanje u ocijenjivanju lika , pa taj tuvok je jedan od najzanimljivijih likova u cijeloj seriji a uz spocka mozda najzanimljiviji vulkanac u star treku  Uostalom s tuvokom je bilo masu dobrih epizoda od tuvix do one epizode sa TOS tematikom 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 04 stu, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jedan od dražih likova ...ok je on, drago mi je što je od jednog nezrelog lika postao jedan veoma ozbiljan lik i što mu je Voyager omogucio to jer inace bi i dalje trulio u zatvoru 
| čet 05 stu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
pahuljica je napisao/la: jedan od dražih likova ...ok je on, drago mi je što je od jednog nezrelog lika postao jedan veoma ozbiljan lik i što mu je Voyager omogucio to jer inace bi i dalje trulio u zatvoru  Da, on je jedan od rijetkih likova kojem je odlazak u Delta kvadrant samo pomoglo u životu... Večina je mnogo toga izgubila tolikim isustvom. Parisu je to bio novi početak... Samo bi dodao jednu stvar u vezi Parisa koja je možda malo smješna. Ta njegova opsjednutost 20. st., i ne baš tolko dobro poznavanje tog stoljeća, ili bolje rečeno krivo poznavanje 20 st.
| čet 05 stu, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni on nije među najdražim likovimana Voyageru... ...zna mi biti dosadan kadkad...
...no konstantno se vidi njegov razvoj kao lika... ...i to je dobro...
+ vrlo je dobar kormilar...
| čet 05 stu, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
tom paris je super razrađen lik, ali oni njegovi holodekovi su dosadni...
| čet 05 stu, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Spet je napisao/la: tom paris je super razrađen lik, ali oni njegovi holodekovi su dosadni... Bolji izbor riječi bi bio djetinjasti...
| pet 06 stu, 2009 2:37 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
... moj prvi izbor riječi bio je katastrofa...
| pet 06 stu, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Spet je napisao/la: njegovi holodekovi su dosadni... ...pa u pravilu da... ...ali Fair Haven mi je bio ok...
| pet 06 stu, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mr.bobo je napisao/la: Spet je napisao/la: njegovi holodekovi su dosadni... ...pa u pravilu da... ...ali Fair Haven mi je bio ok... Nisam siguran da je Fair Haven bio Parisov holoprogram. Mislim da je to prije bio Janewayičin. Više mi vuče da bi to mogao biti njezin...
| pet 06 stu, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kmh... krivo te vuće... 
| pet 06 stu, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Bobo je upravu, Paris je napravio taj program za kojim su svi poludjeli. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 06 stu, 2009 5:09 pm |
|
 |
|