|
Sada je: ned 27 tra, 2025 8:14 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Najrađe bi ošamario?
...tko vas nervira cijelo vrijeme...? ...tko je zaslužio šamar, čušku, pljusku... ili nešto više... ?
...čak vam i dozvoljavam dva šamara...
pet 02 sij, 2009 10:47 pm |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Najradije bi ošamario
Nakon bezvolje, eto i meni malo volje za pisanjem. Kira zaslužuje šamar kad počne trkeljat svoje agresivne brijačine. Dao sam glas i kai Winn, iako ona ne zaslužuje šamar, nego cipelarku jer je odurna častohlepna i vlastohlepna babuskaretina. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
pet 02 sij, 2009 10:55 pm |
|
 |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sve bi i h išamarao, a neke i više puta... 

|
pet 02 sij, 2009 11:06 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
kai winn 
_________________ Surviving the new decade
|
sub 03 sij, 2009 3:12 am |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kai Winn - mislim da su razlozi nepotrebni  Rom - jer dopusta da ga Quark cijelo vrijeme onako iskoristava...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sub 03 sij, 2009 3:51 am |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Kai Winn i Dukata Večina ostali su iritanantni na svoj način...ali...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
sub 03 sij, 2009 1:09 pm |
|
 |
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
TerNek je napisao/la: Nakon bezvolje, eto i meni malo volje za pisanjem. Kira zaslužuje šamar kad počne trkeljat svoje agresivne brijačine. Dao sam glas i kai Winn, iako ona ne zaslužuje šamar, nego cipelarku jer je odurna častohlepna i vlastohlepna babuskaretina.  Pa šta fali njenoj agresivi... to je meni baš moćno.... hhhhhh.... ali zato je....khm....... da ne bi bio offtopic kai Winn
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
sub 03 sij, 2009 1:47 pm |
|
 |
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Glasao bih za Bashira, ali nema ga u anketi.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
sub 03 sij, 2009 6:18 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Benjamin Sisko Jake Sisko njih dvoje nebi ostale bi sve !
sub 03 sij, 2009 6:34 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lore je napisao/la: Glasao bih za Bashira, ali nema ga u anketi. pa sto ti je jadni doktor skrivio?! meni je on bas ok. da nema EMHa jos bih rekao najbolji doktor u treku.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sub 03 sij, 2009 6:42 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lore je napisao/la: Glasao bih za Bashira, ali nema ga u anketi. ...a baš sam za njega mislio dal da ga stavim ili ne... ...no bilo je puno navedenih već. pa sam ga izostavio...
sub 03 sij, 2009 7:33 pm |
|
 |
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Glasovala sam za kai Winn i Quarka, iako između njih dvoje pravim veliku razliku. Kai Winn mi je antipatična, a Quark samo tu i tamo zaslužuje šamar da dođe pameti.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
sub 03 sij, 2009 8:32 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, ja bi izsamarao Winn, i to fakat sa zadovoljstvom. kad kaze ono "my child" tako mi digne tlak da je to za nepovjerovati. (covijek se naprosto mora diviti tako maestralno antipaticno napisanom i odglumljenom liku!) onda bi nasamarao i Roma jer mi ide na zivce sa onim svojim "vidi me kako sam retardiran" ponasanjem. kakve on face radi to je za ne povjerovati. i onda tako nesto na kraju zavrsilo sa Leetom... i za kraj bih udjelio i pokoji samar Kiri cisto da ju spustim na Zemlju. (ili Bajor, ili od kud vec dolazi) ona si zna ponekad malo previse zarijati, ali toga vise ima u pocetnim epkama. (e, i ta, njoj moze i samar za par fakat lose odglumnjenih scena koje je znala imati) i za kraj ima jos par njih koje nebih bas osamario, vise onako... spankao, ali njih ionako nema ovdje na listi 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sub 03 sij, 2009 8:39 pm |
|
 |
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: joj, ja bi izsamarao Winn, i to fakat sa zadovoljstvom. kad kaze ono "my child" tako mi digne tlak da je to za nepovjerovati. (covijek se naprosto mora diviti tako maestralno antipaticno napisanom i odglumljenom liku!)
...ni ja ovo bolje ne bi rekao...!! ...totalno i ja tako mislim...
...a uz Winn bi šamarnuo... recimo Kiru... ...ona ja fakat toliko neurotična i umišljena , da je treba malo spustiti s oblaka...
sub 03 sij, 2009 10:49 pm |
|
 |
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ant je napisao/la: Lore je napisao/la: Glasao bih za Bashira, ali nema ga u anketi. pa sto ti je jadni doktor skrivio?! Baš mi je iritantan bio u prve dvije sezone. Neka njegova dječačka gluma, smiješne face, pokreti i sl..... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
ned 04 sij, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|