Autor/ica |
Poruka |
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Odlazak Jadzie Dax ?
T'Rapavi je napisao/la: E Jadzia je otišla teatralno...  veoma teatralno 
uto 05 sij, 2010 8:18 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pa kako je i jadzia bila dobar lik mislim da ju je ezri dostojanstveno zamijenila....ponekad je ezri znala podsjećat kao na dijete ..baš je bila simpa.. 
|
sri 06 sij, 2010 5:44 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Žao mi je što je Jadzia tako završila. Trebala je ostati do kraja. Ezri je ok. Simpa je, ali ne baš duhovita kao Jadzia. Pogotovo kad je Worf došao na DS9.
sub 13 vel, 2010 4:19 pm |
|
 |
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Odlazak Jadzie Dax?
Ma jadziina smrt je bila uber cool nemojte me krivo shvatit, volim ja jadziu, jedan mi je od najdrazih likova... ali jos vise volim kad ubiju nekog od glavnih likova pogotovo kad ih tak blesavo ubiju ono, jedan tren sva vesela skakuce po promenadi jer moze imat djete, sljedeci tren mrtva zakon mislim, ak me nest zivcira to su one pateticne "gle me jadnog, cijelu epizodu umirem" smrti tak da... jadzia je bas lijepo umrla... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
sub 04 ruj, 2010 11:09 am |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jadzia nikad nije trebala otići... bio bi puno zanimljivije da je izrodila mnoštvo klingonske čeljadi... ... mali worfići... s pjegicama... 
sub 04 ruj, 2010 7:37 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
da se barem jednom popela na stikle pa da zalim ovako kad je vidim u onim ravnim cizmama... next please!
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
ned 05 ruj, 2010 10:53 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Spet je napisao/la: Jadzia nikad nije trebala otići... bio bi puno zanimljivije da je izrodila mnoštvo klingonske čeljadi... ... mali worfići... s pjegicama...  ...s Klingonskom energijom i Trilskom naravi... ...jaooo... pa demolirali bi postaju... ni jadni Miles to više ne bi znao sastaviti...
uto 28 pro, 2010 5:08 am |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mr.bobo je napisao/la: Spet je napisao/la: Jadzia nikad nije trebala otići... bio bi puno zanimljivije da je izrodila mnoštvo klingonske čeljadi... ... mali worfići... s pjegicama...  ...s Klingonskom energijom i Trilskom naravi... ...jaooo... pa demolirali bi postaju... ni jadni Miles to više ne bi znao sastaviti... Ta postaja je ionako bila ružna ko ponoć. OGamer je napisao/la: da se barem jednom popela na stikle pa da zalim ovako kad je vidim u onim ravnim cizmama... next please! Da, nema ništa bolje nego na ženu od 1.95 nabit štikle tako da ima bar 2 metra. Überkul. 
uto 28 pro, 2010 2:45 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
iz perspektive kepeca i nije bas... ali iz perspektive ljudi btw spet koja je tebi lepa stanica 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
uto 28 pro, 2010 3:37 pm |
|
 |
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
Jadzia. Smrt. I onda dolazi sedma sezona Zašto su uopće nju otkantali, ili bolje pitanje zašto je nakon 6 godina ona otišla?
|
uto 20 pro, 2011 12:38 am |
|
 |
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
That's a big mistery we'll never find out.
Još uvijek mislim da je to jedna od najvećih pogrešaka u DS9-u. Međutim, dobro je što su je zamijenili s nekim kao Ezri...
_________________ It is smaller on the outside!
|
uto 20 pro, 2011 7:06 pm |
|
 |
Number One
|
Dejanira je napisao/la: Ma jadziina smrt je bila uber cool :biggrinlove: nemojte me krivo shvatit, volim ja jadziu, jedan mi je od najdrazih likova... ali jos vise volim kad ubiju nekog od glavnih likova :biggrinlove: pogotovo kad ih tak blesavo ubiju ono, jedan tren sva vesela skakuce po promenadi jer moze imat djete, sljedeci tren mrtva zakon mislim, ak me nest zivcira to su one pateticne "gle me jadnog, cijelu epizodu umirem" smrti tak da... jadzia je bas lijepo umrla... :biggrinlove: Znam da kasno oživljavam ovu temu, ali nakon drugog gledanja, Jadzia mi je bila dosadnjikava pa sam mišljenja da su je trebali ubit ranije, npr. kad su je napucali Jem'Hadari dok je bila s Worfom na onom planetu. Planetoidu. Mjesecu. Negdje.  Uglavnom on se vratio po nju, umjesto da spasi onog Kardasijanca. Tako bi Ezri bila duže u DS9. Win-win situation.
pon 02 lip, 2014 1:18 am |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Iako je otišao možda i naj komad u Treku, uz to što je Ezri slatka i zanimljiva kao lik smo dobili i mogućnost da kroz više epizoda pratimo kako se trillovi i simbionti prilagođavaju novoj situaciji. To bi bilo ono što recimo u VOY nismo dobili sa Tuvixom. Dejanira je napisao/la: mislim, ak me nest zivcira to su one pateticne "gle me jadnog, cijelu epizodu umirem" smrti Možeš li me podsjetiti na jednu takvu situaciju iz Treka, trenutačno se nikoga ne mogu sjetiti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pet 06 lip, 2014 11:09 pm |
|
 |
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Možeš li me podsjetiti na jednu takvu situaciju iz Treka, trenutačno se nikoga ne mogu sjetiti  A npr. onaj kirin dečko il šta je već bio, ne sjećam se kak se zvao, al mislim da je bio neki kai... Uglavnom, ak se dobro sjećam, on je cijelu epizodu umirao 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
pon 09 lip, 2014 6:04 pm |
|
 |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Možeš li me podsjetiti na jednu takvu situaciju iz Treka, trenutačno se nikoga ne mogu sjetiti  A npr. onaj kirin dečko il šta je već bio, ne sjećam se kak se zvao, al mislim da je bio neki kai... Uglavnom, ak se dobro sjećam, on je cijelu epizodu umirao  To je bio Baralai, i bio je običan vedek, no nebitno sad. Uglavnom istina on je tad cijelu epizodu umirao ali sigurno nije cvilio cijelu epizodu zbog toga već sasvim suprotno. Bio je požrtvovan i unatoč tome što mu je Julian govorio da mora obavit neku operaciju podhitno inače će umrijet, odbijao ju je jer je morao ostati pri svjesti pod bilo koju cijenu kako bi pomogao Kai Winn da dođe do sporazuma s Kardasijancima. Sad ne znam oko čega točno su se dogovarali ali bilo je nešto jako važno. Ako je netko tad bio "patetičan" onda je to bila Kira.
pon 09 lip, 2014 7:04 pm |
|
 |
|