Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Odlazak Jadzie Dax ?
Sve je to Dax 
|
pet 22 svi, 2009 12:06 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Anthony je napisao/la: kako Suikotreki kaze Ezri je simpaticna ali Jadzija je davala neku dodatku kvalitetu DS9 tako da je bilo uzbudljivije gledat a sada kada je otisla to lagano isparava.... ...slažem se s tobom... ...ali sad nabrijanos oko rata s Dominijem diže napetost... ...a i upoznavanje lika Ezri...
pet 22 svi, 2009 11:18 am |
|
 |
Ensign
|
Mr.bobo je napisao/la: Anthony je napisao/la: kako Suikotreki kaze Ezri je simpaticna ali Jadzija je davala neku dodatku kvalitetu DS9 tako da je bilo uzbudljivije gledat a sada kada je otisla to lagano isparava.... ...slažem se s tobom... ...ali sad nabrijanos oko rata s Dominijem diže napetost... ...a i upoznavanje lika Ezri... Tako je. Jucer kada sam opet vidio Ezri.... cinilo mi se kao da je ona Jadzijina mlada sestra...
|
pet 22 svi, 2009 12:07 pm |
|
 |
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 22 svi, 2009 1:14 pm Postovi: 33 Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: Generations
|
captain je napisao/la: Smatrate li da je terry farell trebalo nekakao zadrzat , ili je sa smrcu jadzie dax ispalo bas kako treba ? Definitivno je trebalo (osobno mi je to jedan od najdražih likova) jer mi je njezina zamjena jednako loša koliko i uvođenje lika Katherine Pulasky u 2. sezoni TNG-a. Gluma Terry Farrell je bila lepršava, prpošna, dok se De Boer dobrano muči uvjeriti gledateljstvo da ima išta zajedničkom s Dax izuzev pjega, a o ostalim karakteristikama interpretacije da ne govorim.
|
pet 22 svi, 2009 7:08 pm |
|
 |
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ma nemojte srat po Ezri jer ona je ok i nema neke bitne promjene što se kvalitete tiče. Tu ulogu što je dobila dobro je odglumila na svoj način, ona nije trebala i Bogu hvala nije kopirala Jadziju jer ipak su to 2 različita lika. Pametnome dosta .....
|
pet 22 svi, 2009 10:48 pm |
|
 |
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Po mom mišljenju, upravo Jadzia i Ezri Dax pokazuju kako dvije različite osobe mogu nositi istog simbionta i to smatram pozitivnim. Svidjelo mi se što je Jadzia Dax samouvjerena, a Ezri Dax zbunjena i nesigurna. S druge strane, slučaj Ezri Dax lijepo pokazuje da su silne pripreme na Trillu za združivanje zaista potrebne. Nedostajat će mi Jadzia Dax, ali ne mogu reći da nisam zadovoljna njezinom zamjenom. Osim toga, volim psihologe, a dosad ih baš i nije bilo u serijalu Deep Space Nine.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
pet 22 svi, 2009 11:25 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
_Oz je napisao/la: Lucius je napisao/la: @ MacGyver wtf si ti gay!?  Ma ni neki peško ne bi reko za Ezricu da je fuj. Mekgajver WTF? Ruzna je sama po sebi, a jos ruznija je zato jer je dosla nakon Jadzie. Kaj vam je tu cudno?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
sub 23 svi, 2009 12:03 am |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
sub 23 svi, 2009 12:08 am |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zbilja ne znam na koji bi način ezri Dax bila ružna.... (da otvorimo i za nju anketu "koliko vam je ezri zgodna"  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sub 23 svi, 2009 12:33 am |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Zbilja ne znam na koji bi način ezri Dax bila ružna.... (da otvorimo i za nju anketu "koliko vam je ezri zgodna"  ) A možemo, ali će onda biti šteta kad dođe npr. McGyver i da jedinicu
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
sub 23 svi, 2009 12:34 am |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica je napisao/la: Po mom mišljenju, upravo Jadzia i Ezri Dax pokazuju kako dvije različite osobe mogu nositi istog simbionta i to smatram pozitivnim. Svidjelo mi se što je Jadzia Dax samouvjerena, a Ezri Dax zbunjena i nesigurna. S druge strane, slučaj Ezri Dax lijepo pokazuje da su silne pripreme na Trillu za združivanje zaista potrebne. Nedostajat će mi Jadzia Dax, ali ne mogu reći da nisam zadovoljna njezinom zamjenom. Osim toga, volim psihologe, a dosad ih baš i nije bilo u serijalu Deep Space Nine. Meni je ezri simpa veseli lik koji je nadomjestio jadziu na sasvim dobar nacin , neznam zasto macGyver toliko nevoli ezri  , sasvim je okey ona 
_________________ Surviving the new decade
|
sub 23 svi, 2009 1:13 am |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Točkica je napisao/la: Po mom mišljenju, upravo Jadzia i Ezri Dax pokazuju kako dvije različite osobe mogu nositi istog simbionta i to smatram pozitivnim. Svidjelo mi se što je Jadzia Dax samouvjerena, a Ezri Dax zbunjena i nesigurna. S druge strane, slučaj Ezri Dax lijepo pokazuje da su silne pripreme na Trillu za združivanje zaista potrebne. Nedostajat će mi Jadzia Dax, ali ne mogu reći da nisam zadovoljna njezinom zamjenom. Osim toga, volim psihologe, a dosad ih baš i nije bilo u serijalu Deep Space Nine. Meni je ezri simpa veseli lik koji je nadomjestio jadziu na sasvim dobar nacin , neznam zasto macGyver toliko nevoli ezri  , sasvim je okey ona  Ne volim je zato jer je zamjenila Jadziu I Ezri je ruzna, ima kratku kosu i izgleda ko musko... fuj Vidio sam Nicole de Boer na nekim slikama di ima dugu kosu i tu dosta dobro izgleda, cak i na nekima di ima kratku kosu dobro izgleda, ali kao Ezri ima uzasno glupu frizuru i bas je ruzna... jedino gdje kolko tolko dobro izgleda je u jednoj epizodui u holodeku, kad ima duzu kosu i u cini mi se da je u crvenoj haljini
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
sub 23 svi, 2009 3:01 am |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
@MacGyver
Gledaj ne mozes reci da je ruzna jer nije. Vidio sam ruzne trebe i vjeruj mi ona ne dolazi niti blizu. Ima kratku kosu!?!? Pa kaj onda jbt jesi ogranicen u pi**u ma***inu. Uopce ne izgleda kao musko, sitna je, osjetljiva, nema nikakva obiljezja muskarca. Nemoj molim te govoriti da je ruzna jer to je ruzno i jadno od tebe. Ovo da je zamijenila Jadziju i da ti smeta donekle shvacam, ali opet to ju ne cini ruznom osobom.

"This is usually the part where people start screaming."
|
sub 23 svi, 2009 10:54 am |
|
 |
Ensign
|
Lucius je napisao/la: @MacGyver
Gledaj ne mozes reci da je ruzna jer nije. Vidio sam ruzne trebe i vjeruj mi ona ne dolazi niti blizu. Ima kratku kosu!?!? Pa kaj onda jbt jesi ogranicen u pi**u ma***inu. Uopce ne izgleda kao musko, sitna je, osjetljiva, nema nikakva obiljezja muskarca. Nemoj molim te govoriti da je ruzna jer to je ruzno i jadno od tebe. Ovo da je zamijenila Jadziju i da ti smeta donekle shvacam, ali opet to ju ne cini ruznom osobom. daj sta se vi svadate oko toga jel Eyri lijepa ili ne..... boli te k..... sta drugi misle.... a i ako od 20 ljudi jedan kaze da ezri nije lijepa onda je problem u njemu....
|
sub 23 svi, 2009 11:16 am |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ezri je nekakav tip slatke zbunjene cure ,koja je dobila nesto sto nije htjela i sada mora zivjet s time , a dobro se nosi sa simbiontom zapravo 
_________________ Surviving the new decade
|
sub 23 svi, 2009 2:16 pm |
|
 |
|