Autor/ica |
Poruka |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Odlazak Jadzie Dax?
Smatrate li da je terry farell trebalo nekakao zadrzat , ili je sa smrcu jadzie dax ispalo bas kako treba ?
_________________ Surviving the new decade
|
čet 21 svi, 2009 2:46 am |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Odlazak Jadzie Dax ?
Normalno da ju je trebalo zadrzat... njezina smrt je bila zadnji cavao u lijes DS9
A kad su je vec ubili, trebali su ubiti i Daxa, a ne mrcvarit ga sa glupom Ezri
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
čet 21 svi, 2009 2:54 am |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meni je Ezri bila čisto okej. Štoviše, bila mi je čak i zanimljiviji lik od Jadzie.
|
čet 21 svi, 2009 3:19 am |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jadzia je vrckava. Ezri će biti zbunjena jer će iznenada postati domaćinom. Ali jedna i druga su oke. Štoviše, htio bih da je Ezri još prisutnija u seriji, u smislu da je nisu stavili samo u zadnju sezonu, ali onda bi morali Jadziu ranije maknuti. 
|
čet 21 svi, 2009 9:56 am |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Nije mi drago što je Jadzia Dax morala otići zato jer sam se navikao na nju, a bila mi je također jedan od najboljih likova na DS9-u , ali ni Ezri nije tolko loša unatoč tome što je malo zbunjena u početku, ali je ok
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
čet 21 svi, 2009 10:01 am |
|
 |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ne znam ljudi... meni je Ezri simpatična. Jest žao mi je zato što je Jadzija otišla, i što su morali njezin lik prekinuti na ovaj način na koji jesu... ali i Ezri ima svoje kvalitete... a osim toga ovako barem Julian završi s Dax. 
čet 21 svi, 2009 12:06 pm |
|
 |
Ensign
|
kako Suikotreki kaze Ezri je simpaticna ali Jadzija je davala neku dodatku kvalitetu DS9 tako da je bilo uzbudljivije gledat a sada kada je otisla to lagano isparava....
|
čet 21 svi, 2009 2:48 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ezri je okey , ali ipak mozda je bolje da su zadrzali jadziu , jedino onda nebi bilo ezri , sta i je malo steta  , ovo me podsjeca na nekakvi no win situation u kojoj moras nesto izgubit a bi nesto dobio 
_________________ Surviving the new decade
|
čet 21 svi, 2009 3:53 pm |
|
 |
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
samo ću reći da će mi Jadzia sigurno nedostajati...
_________________ It is smaller on the outside!
|
čet 21 svi, 2009 4:00 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
MacGyver je napisao/la: Normalno da ju je trebalo zadrzat... njezina smrt je bila zadnji cavao u lijes DS9
A kad su je vec ubili, trebali su ubiti i Daxa, a ne mrcvarit ga sa glupom Ezri Hej Ezri is also hot Zao mi je Jadzije, malo je kao trn u oku, ali Ezri 

"This is usually the part where people start screaming."
|
čet 21 svi, 2009 7:26 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lucius je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Normalno da ju je trebalo zadrzat... njezina smrt je bila zadnji cavao u lijes DS9
A kad su je vec ubili, trebali su ubiti i Daxa, a ne mrcvarit ga sa glupom Ezri Hej Ezri is also hot Zao mi je Jadzije, malo je kao trn u oku, ali Ezri  Ezri hot? Meni je fuj...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
čet 21 svi, 2009 9:16 pm |
|
 |
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Meni su obadvije nekako slične i meni jadzia posebno nije nedostajala, a zapravo uopće nije nedostajala .....
|
čet 21 svi, 2009 9:24 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
@ MacGyver wtf si ti gay!? 

"This is usually the part where people start screaming."
|
čet 21 svi, 2009 10:31 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Lucius je napisao/la: @ MacGyver wtf si ti gay!?  Ma ni neki peško ne bi reko za Ezricu da je fuj. Mekgajver WTF?
|
čet 21 svi, 2009 10:37 pm |
|
 |
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Žao mi je što Jadzija napustila seriju, ali koliko god žalio za Jadzijom, tu je Ezri koja super popunjava njeno mijesto. U svakom zlu, neko dobro.
čet 21 svi, 2009 11:11 pm |
|
 |
|