Sada je: sub 27 lip, 2026 11:14 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sljedeća
 DS9 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
 DS9
Samo da Mariju dignem tlak tema je DS9! :lol:

pet 26 svi, 2006 12:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Mister 47
Mister 47

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: IV
DS9 je super. Nisam znao ni da postoji dok mi sestra to nije rekla i dok se nije počeo na telki prikazivati.
Originalna zamisao, stanica stoji na mjestu i tehnologija je kardasijanska, a ne federacijska, svakako osvježenje nakon silnih voyages... :D

pet 26 svi, 2006 12:16 pm
Profil Web stranica
Commander
Commander

prvih nekoliko epizoda su mi bili katastrofa dok se nisam priviko na to da ds9 stoji na mjestu, da se ne miće, al poslje je bilo zanimljivo, dobro je što su uzeli worfa iz TNG-a.

pet 26 svi, 2006 2:34 pm
Mister 47
Mister 47

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: IV
prvih nekoliko epizoda su mi bili katastrofa dok se nisam priviko na to da ds9 stoji na mjestu, da se ne miće, al poslje je bilo zanimljivo, dobro je što su uzeli worfa iz TNG-a.

I Milesa... :D

pet 26 svi, 2006 6:16 pm
Profil Web stranica
Commander
Commander

naravno i milesa, bez njih ne bi bilo kao što je bilo :D

pet 26 svi, 2006 8:14 pm
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

DS9 mi je najbolja serija ST sage. Upravo zbog statičnosti mjesta radnje, gospoda su se potrudila nadoknaditi taj nedostatak kvalitetom priča i po mom mišljenju su to napravili više nego dobro.
Jedna stvar mi je zapela za oko. Zašto je Miles u odnosu na TNG degradiran? Na Enterpriseu su ga svi zvali chief, ali jasno se vidjelo da ima čin poručnika (dva puna čvarčića), dok je na DS-u imao čin nadnarednika odnosno chief petty officer (zelena pločica), što je nazadovanje za dva čina. Tijekom obje serije nisam vidio previše razloga za degradaciju (osim traženja žene ubijenog orionskog mafijaša), štoviše, tek su mu u DS-u dali značaj jednog od glavnih likova i svojim znanjem, sposobnostima i malim čudima koja je stvarao zaslužio je napredovati, a ne degradaciju. I sam njegov položaj na postaji je u rangu šefa stroja na brodu, dakle uredno je mogao postali i lt. commander.

pet 26 svi, 2006 8:47 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

pa to sa Milesovim cinovima je velika misterija... koliko sam cuo mijenjali su mu cin svako malo (ja osobno nisam zamjecivao takve stvari... meni se mora zumirati na to i napraviti dupla epizoda o tome da bi ja zamjetio takve stvari :)

pet 26 svi, 2006 8:59 pm
Profil Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Strojari su u SF-u nekako posebno tretirani. Uvijek se puno od njih traži, a slabo im se odužuju za zasluge. Zanimljivo da je LaForge tijekom TNG-a dvaput promaknut i to se nigdje nije spomenulo, a u ST: Generations su napravili cijelu paradu u holodecku za Worfovo promaknuće.

pet 26 svi, 2006 9:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Counselor
Counselor

dobra radnja cijelo vrijeme - bar meni (mislila sam da će biti dosadno kad su stalno na jednom mjestu, još sam se čudila kak je to svima super koji su mi pričali o ds9, ali iznenadili su me :) ). zanimljivi likovi - dax (i jadzia i ezri), odo!!, kira, miles...i sviđa mi se što je atmosfera malo mračnija, situacija je neizvjesnija nego inače u st-u, nema 'lako ćemo'...ovaj put sam se fakat zapitala hoće li federacija pobijediti...

pet 26 svi, 2006 9:34 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Post Re: DS9
Shadowmaster je napisao/la:
Samo da Mariju dignem tlak tema je DS9! :lol:
pa nemam ja nis protiv DS9a :?:
samo nisam JA htio otvorit temu -da ne bi bilo kak samo ja otvaram teme o serijama -a zna se da imam neki svoj stil koji se ne svida svima...

evo mog osobnog iskustva i misljenja...

DS9 je meni jako dobar i stoji mi iza TNGa :)
to je jedina trek serija koja je drugacija... tj. vuce na tzv "sapunicu"
tj. nemre se gledat napreskokce (ak se zeli stvarno dozivjet čar serije)

DS9 je meni poseban po tome koliko je paznje posvetio sporednim likovima! Gul Dukat!(naaajzesci) Garak! Baba Winn, Rom, Nog....
koji su mi (nekad( cak i zanimljiviji od glavnih.
eto po tome je on meni specijalan, ima fakat dobre, originalne i razradene likove i ima ih puno

...ja sam se poceo droksat DS9om kad smo ga dobili na kazetama u klubu (do 4. sezone)
-i đubrad mi je uvijek dala da posudim samo 4epizode tjedno
-pa sam jedan dan(noc) bio hi, a ostatak tjedna u apstinencijskoj krizi hraneci se i muceci vlastitom mastom...
-onda sam nabavio 7. sezonu na cd-ovima (uuu...fensiŠmensi onda)
i kao pravi ovisnik reko: "...ma pogledat cu samo prvu minutu da vidim koja je kvaliteta snimke, a onda cu cekati dok ne pogledam sve prije toga... mogu prestati kad god pozelim..."
..aa haa...
....pogledo sam tih 26 epizoda u dan i pol....
nemojte to radit... -spojlo sam si sve.... (al sam uzivo :) )

pet 26 svi, 2006 10:22 pm
Profil ICQ
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: DS9
....pogledo sam tih 26 epizoda u dan i pol....
nemojte to radit... -spojlo sam si sve.... (al sam uzivo :) )[/quote]

Kad sam nabavio cijelu seriju, i ja sam je "proždro" gotovo istim tempom. Nisam si mogao pomoći, jednostavno mi je toliko predobra. Baš ta dubina cijele priče je fascinantna.

pet 26 svi, 2006 11:02 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
likovi, atmosfera, likovi, dobre price, likovi, dominiski rat (radi atmosfere), likovi, mislim da moram spomenuti atmosferu, likovi, ...

ja sam ds9 lud (i postajem sve luđi, a moju ludost se moze opisati eksponencijalnom funkcijom)
samo moram izdrzati do kraja skole prije nego si nabavim ds9 je mislim da bi zaboravio otic na nastavu (btw, jos samo 10, slovima deset dana!!!)

sri 31 svi, 2006 8:29 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Imam cijeli DS. Koliko plaćaš da ga imaš sutra? :twisted:

sri 31 svi, 2006 9:08 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Imam cijeli DS. Koliko plaćaš da ga imaš sutra? :twisted:

koliko trazis?

da ga dobijem sutra mislim da bi platio (između ostalog) svojim "akademskim uspjehom". :lol:

sri 31 svi, 2006 10:27 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Šalim se. Ta mi je serija posebno draga i nedam je od sebe, a ne bih htio biti sukrivac za tvoju akademsku propast. A i nema šanse da trekkeru naplatim posudbu serije. To je opće dobro koje služi za unarpjeđivanje našeg znanja, bio bi kriminal uzet lovu za to.

sri 31 svi, 2006 10:40 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: