| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Re: Najradije bi ošamario
kai winn
| uto 23 lip, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
MAHER je napisao/la: kai winn zena bi vec valjda odavno umrla od tolkih samara (pridruzujem se) a ni isfrustrirana kira nije daleko i jake 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 23 lip, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Kai Winn i Jake Sisko... za prvu ste svi već sve rekli, a Jake mi je previše cmizdrav, pogotovo u onoj epizodi kad je kao bio pisac ili šta već... jedva sam izdržala do kraja...
A velikog Nagusa ne bih dirala ni štapom a kamoli ošamarila. Kad bih ga vidjela, najvjerojatnije bih vrišteći istrčala iz prostorije.
A Kira je legenda! Bajoranci su inače iritantan narod. Uvijek se sjetim one druge što je služila pod Picardom. Nepodnošljiva do boli...
| sri 24 lip, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
kai winn... samo to je dovoljno reći...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 24 lip, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Zasto kai winn, bas je slatka  ta njena zaludjenost sobom je bas smjesna na neki cudan nacin. Juce nisam znao kako da odgovorim na ovo pitanje, ali nakon sinocnje epizode bez ikakvih sumnji taj ... odvratni...... nepodnosljiv glas... Zek!! ubijte ga.
|
| čet 25 lip, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Trekker
|
TerNek je napisao/la: Dao sam glas i kai Winn, iako ona ne zaslužuje šamar, nego cipelarku jer je odurna častohlepna i vlastohlepna babuskaretina.  Slažem se s ovime... istina je... samo se htjela riješit Izaslanika... i to joj se obilo o glavu, hehe... tak joj i treba, živcirala me 
|
| pet 26 lip, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, ja bi svome šamaranju uz winn dodao i bahatu Osnivačicu, za drugo nit nije... babuskara je htjela napaviti genocid i razoriti Alpha kvadrant...
| čet 09 srp, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
A Zek je baš fora ipak je on Nagus. Što mu fali?
|
| uto 14 srp, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
kai winn i kira 
_________________ resistance is futile!
|
| uto 14 srp, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Kai winn
|
| uto 14 srp, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
PrincMatias je napisao/la: A Zek je baš fora ipak je on Nagus. Što mu fali? Malo mu je glas skvičast.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 14 srp, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: uto 14 srp, 2009 10:49 pm Postovi: 5 Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
moram priznat da me u zadnjem gledanju serije najviše živciro Miles, posebno pred kraj serije... vidim da Kai Winn ima najviše glasova, ona mi je čak nekak i prirasla srcu 
|
| uto 14 srp, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Vi svi koji ste glasali za Mejđr Kiru, jeste mislili na šamar ili spank? 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 14 srp, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
The Boz je napisao/la: Vi svi koji ste glasali za Mejđr Kiru, jeste mislili na šamar ili spank?  ...za prve 3-4 sezone zaslužuje šamar...
...onda se već malo popravi, pa nije više čangrizava cendravica koja svima ide na živce...
| čet 30 srp, 2009 3:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
The Boz je napisao/la: Vi svi koji ste glasali za Mejđr Kiru, jeste mislili na šamar ili spank?  ma ja bi nju i jedno i drugo.  u biti, zna me zivcirti sa onim neki svojim izmotavanjima. recimo u prvim sezonama kada se stalno durila na Siska i vjeroavala kako joj radi iza leđa. ili kako stalno misli da su svi protiv nje i tako to. i sto lose glumi, za to bi ju isto malo osamario. nakon toga moze doci i spank. (pogotovo u mirror universu, that goes without saying)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 30 srp, 2009 10:29 am |
|
 |
|