|
Sada je: uto 06 lis, 2026 4:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: DS9
Pa slusaj ja kada sam prvi put gledao DS9 prvo sto nisam mogao da smislim su sami likovi od Siska pa skoro svi.... koji su na prvi pogled bili  sem Dax koja je vec na prvi pogled  , a tek onda radnja narocito 1. sezone  ..prakticno nisam znao nasta da iskalim bes da li zbog likova ili radnje pojedinih epka Ali , kasnije se sve promeilo ...na nekim nacin sam ih zavoleo kroz radnju..iako i dalje mislim da je Sisko psihopata ,ali DS9 je serija zahvaljuci kojoj mi je postao drag jedan Ferengi .... Quark....posto bi ostale najradije spalio zajedno sa Bajorancima koje od pocetka ne mogu da smislim Ukratko...samo gledaj...i ako ti nesto ne stima zazmiri na jedno oko i sve prolazi... 
| uto 20 stu, 2012 3:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
DS9 ima najkompleksnije odnose među likovima kad su u pitanju sve star trek serije ..i tu je snaga te serije , jednostavno niz genijalnih likova je ogroman 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 21 stu, 2012 12:22 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: čet 27 ruj, 2012 10:41 pm Postovi: 35 Lokacija: @Borg CUBE Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: Asimiliram Koje si vrste?: Borg
|
1 epizoda 4 sezone, kad dođe worf na terok nor , sisko mu kaže da mu je žao za enterprise, a što se desilo sa enterpriseom jeli worf na kraju bio kapetan broda?
_________________ We are the BORG resistance is futile!!!
|
| ned 02 pro, 2012 6:55 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Dakle, već sad mogu reći kako mi je od svih likova najbolji Qwark . Lik je zakon, super mi je bio njegov oproštajni govor kad se mislilo kako su Bashire i O´Braen poginuli.., ali u ovoj zadnjoj kad se opraštal od Kardasijanke.
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 02 pro, 2012 7:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako ti se sviđa odnos quark-a i od-a ... mislin na njihovu igru mačke i miša 
|
| ned 02 pro, 2012 9:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Ma genijalna, ali mi je bilo super kad se zakleo kako će mu dojavljivat za sve sumljive bratove radnje 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 02 pro, 2012 10:02 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Prati i lik garak-a , bit će jako važan kroz seriju 
|
| ned 02 pro, 2012 11:49 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Garak je zakon  , ali prati i ostale likove, kako glavne tako i sporedne, svi se mijenjaju i evoluiraju od početka pa do kraja serije, kako pozitivci tako i negativci. Ja upravo gledam DS9 po 4. put  , i uživam u svakoj epizodi iako već znam što će se dogoditi. Sad sam pri kraju 2. sezone, Dominij mi se polako približava. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| pon 03 pro, 2012 7:14 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ma obraćam na sve nekako podjednako, neki su mi već naravno draži pa onda i njihove scene malo pažljivije gledam od ostalih pazeći baš na sveki detalj.. Tako sam recimo u jednoj sceni vidio zajeb sa Siskom.., skinuli su mu onaj za javljanje...(ajme blamaže ne mogu se sjetiti riječi) i onda u sljedećoj je imao pa odmah nakon toga nije.. U drugoj sezoni, mislim kako je u episodi kad se pokušava svrgnut privremena vlada..
M.T.
|
| pon 03 pro, 2012 9:03 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: čet 27 ruj, 2012 10:41 pm Postovi: 35 Lokacija: @Borg CUBE Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: Asimiliram Koje si vrste?: Borg
|
Nije mi nitko rekao di je enterparise uništen?
i dali je ntko obračao pažnju na epizodu kad worfu sude da je kriv rušenje teretnjaka, malo mi je debilno da mu sude a u isto vrijek klingonci napadaju nedužne civile koji nose ljekove ))) malo mi je glupo da su dozvolili takvo suđenje dok je on štitio te iste civile i doktore
_________________ We are the BORG resistance is futile!!!
|
| sub 08 pro, 2012 4:41 am |
|
 |
|
Captain
|
Ako se to događa u ds9 javim ti kad dođem do tog dijela.., što se tiče TNG ne sjećam se i ne mogu ti odgovorit.., možda netko drugi će znat bar nešto..
M.T.
|
| sub 08 pro, 2012 7:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Enterprise D nije uništen u DS9-u već u filmu Generations nakon čega ga nasljeđuje jedan po meni od najljepše dizajniranih te ujedno najmoćnijih brodova u Federaciji: USS Enterprise E - Sovereign class
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 08 pro, 2012 8:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Sovereign X je napisao/la: Enterprise D nije uništen u DS9-u već u filmu Generations nakon čega ga nasljeđuje jedan po meni od najljepše dizajniranih te ujedno najmoćnijih brodova u Federaciji: USS Enterprise E - Sovereign class Da uništen je u Generacijama, ali način na koji je uništen mi se nikad nije sviđao, imao sam osjećaj da je otišao bespotrebno, trebao je otići kao i Enterprise-C, boreći se protiv nadmoćnijeg neprijatelja, a ne ovako, ali dobro... Zato smo mogli vidjeti Sovereign klasu, meni osobno najljepšu uz Intrepid. 7OF9 je napisao/la: i dali je ntko obračao pažnju na epizodu kad worfu sude da je kriv rušenje teretnjaka, malo mi je debilno da mu sude a u isto vrijek klingonci napadaju nedužne civile koji nose ljekove ))) malo mi je glupo da su dozvolili takvo suđenje dok je on štitio te iste civile i doktore Ima više takvih slučajeva u Treku, kad npr. Kardasijanci sude O'Brienu za suradnju s Makijima, a oni su sami pobili milijune Bajoranaca, za što, koliko sam ja vidio, nitko nije odgovarao.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| sub 08 pro, 2012 8:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Elim Garak je napisao/la: 7OF9 je napisao/la: i dali je ntko obračao pažnju na epizodu kad worfu sude da je kriv rušenje teretnjaka, malo mi je debilno da mu sude a u isto vrijek klingonci napadaju nedužne civile koji nose ljekove ))) malo mi je glupo da su dozvolili takvo suđenje dok je on štitio te iste civile i doktore Ima više takvih slučajeva u Treku, kad npr. Kardasijanci sude O'Brienu za suradnju s Makijima, a oni su sami pobili milijune Bajoranaca, za što, koliko sam ja vidio, nitko nije odgovarao. A jesi vidio naprimjer da su nacisti sami sebi sudili radi svojih zločina? Naravno da nisu jer oni to nisu podrazumjevali kao zločine. Na isti način su funkcionirali i Kardasijanci s obzirom da su najviše rađeni upravo prema nacistima. Oni su Bajorance smatrali nižom rasom... tako da po njihovom tumačenju sigurno su mislili da su galaksiji činili uslugu tako što su iskorištavali i ubijali Bajorance, ergo po njima u tom slučaju nije bilo nikakvih zločina.
| sub 08 pro, 2012 11:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Naravno da si neće sami suditi, tko to uopće radi samoinicijativno. Nacistima su sudili Saveznici koji su i pobijedili u ratu, a Kardasijancima nije imao tko suditi, Federacija zbog Prve zapovijedi, a Bajoranci zato što tu nisu mogli ništa učiniti.
Ali sigurno nisu svi Kardasijanci mislili da čine dobru stvar, evo uzmimo primjer Amina Maritze iz odlične epizode "Duet", on je smatrao da njegovi sunarodnjaci moraju biti kažnjeni za svoje zločine, a sigurno nije bio jedini, a pošto su tada na čelu Kardasijske Unije billi civilni vođe koji su i naredili povlačenje s Bajora, nije mi jasno zašto nisu kaznili vojne zapovjednike za koje se sumnjalo da su činili zločine, zašto su onda uopće i naredili povlačenje ako su smatrali da čine dobru stvar.

|
| ned 09 pro, 2012 12:27 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|