Sada je: sri 07 lis, 2026 4:10 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeća
 DS9 
Autor/ica Poruka
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Post Re: DS9
Mislio sam reći da spadaš u dvojac/trojac koji se više-manje potrudio stalno komentirati. Vjerujem (nisam provjeravao) da su ratne sezone puno više komentiranije, ali svejedno...Nema razloga da ni ove prve nisu komentirane...

ned 20 ožu, 2011 10:49 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Možda je tako zbog nekakvog ajmo reći 'šoka', prijelaz sa TNGa koji je bio komentiran i popularan, pa odjednom radnja koja je sezonu i pol unatrag, gdje je sve drugačije, i treba se čekati sezona i pol da se nastavi tamo gdje se stalo sa TNGom.

ned 20 ožu, 2011 10:50 pm
PARTIJA

Miki, moramo se uskladit da počnemo jednu seriju istovremeno gledati pa da si komentiramo. :lol:

ned 20 ožu, 2011 10:52 pm
MINDFVCK

Može.

TOS :veselje2:

DS9 mi se ne gleda jer nekak imam osjećaj da mi je bolje prvo odgledat TNG. A da sad krenem gledat TNG... ne. Prvo ne stignem, drugo TOS mi je na repertoaru. Sporom repertoaru, ali ipak repertoaru.

DS9 sam zadnji put gledao u proljeće 2009.

ned 20 ožu, 2011 10:54 pm
PARTIJA

A znam...ja sam TOS (jedva) pogledao prije nekih godinu i pol i ne sjećam se više detalja. Ne pada mi na pamet to gledat opet. :lol:

EDIT: Danas sam gledao 3x10 Fascination...čitam u anketi, skoro svi su bili oduševljeni tom epizodom...

a ja taaaaaaaako ne podnosim epizode s Lwaxannom...njezin lik mi je iritantniji od Kai Winn! Winn bar ima veliki značaj u cjelokupnoj radnji, a Lwaxanna je još od TNG-a bila karikatura koja se pojavi, napali se na Picarda/Oda, njima bude neugodno, usput se na brodu/stanici dogodi neki glupavi problem i tako do kraja epizode. :joj: :whatever:

čet 31 ožu, 2011 11:46 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Kako možeš reći da je Lwaxana gora od Kai Win?

Pravo je osvježenje u svakoj epizodi u kojoj se pojavi, a kad sam gledala DS9 na televiziji i vidila Kai Win, došlo bi mi da saspem kokice na televiziju.

pet 01 tra, 2011 1:45 pm
PARTIJA

Mogu reći da je gora zato što meni jest. Winn ima veliku ulogu u radnji, a Lwaxanna samo donosi sprdačinu u epizode. Postoji razlika između humora i gluposti.

pet 01 tra, 2011 3:38 pm
Fire and Blood

Dobro, tebi jest i poštujem to.

Međutim, meni je Lwaxana=humor, a Kai Winn= ne bi rekla glupost, ali rekla bih da su taj lik mogli puno bolje prikazati, Winn još uvijek zadržati svoju negativnost. Protiv glumice nemam ništa, ali lik... o čovječe...

sub 02 tra, 2011 6:17 pm
MINDFVCK

Kai Winn Adami je dobar loš lik. Religijski vođa koji vjeru pretpostavlja politici i željom za moći. Bolje definiran lik serije od primjerice Jakea Siskoa.

ned 03 tra, 2011 6:42 pm
Fire and Blood

Da, ali od Jakea nemam noćne more...

ned 03 tra, 2011 9:04 pm
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Winn Adami je odvratan lik sa svrhom ..ona je stvorena da bi ju se mrzilo ..cisti lik opozicije koji naglasava sa svojim losim osobinama ..dobre kontraosobine koje imaju glavni likovi poput siska :mrgreen: 8)

pon 04 tra, 2011 1:40 am
PARTIJA

Miki je napisao/la:
Kai Winn Adami je dobar loš lik. Religijski vođa koji vjeru pretpostavlja politici i željom za moći. Bolje definiran lik serije od primjerice Jakea Siskoa.

Ja mislim da je Jake ovdje samo da prikaže i onu drugu, "običnu" stranu Benjamina. Čovjek koji upravlja najvažnijom strateškom točkom Federacije istovremeno se mora brinuti i o sinu u najosjetljivijim godinama i suočavati se sa svakodnevnim problemima običnog čovjeka.

Nešto slično kao i djeca Tonyija Soprana; čovjek svakodnevno donosi odluke o životu i smrti, laže, krade, spletkari...a onda dođe kući i mora se suočiti s lošim ocjenama svog sina, mladenačkim hirevima kćerke itd.

Djeca Soprana i Siska kao likovi postoje zbog drugih, a ne zbog sebe.

pon 04 tra, 2011 12:23 pm
MINDFVCK

Slažem se. No opet, lik koji postoji zbog drugih, a ne zbog sebe, nije dobar lik.

Što možemo reći o Jakeu? Malo toga. Tipičan klinjo, kasnije tinejdžer, htio bi biti federacijski Ante Tomić...dalje ne znamo ništa o njegovom karakteru. Epizoda koja je najviše svjetla stavila na njega je ona kad su on i Bashir na koloniji koju napadaju Klingonci, pa doživi rat iz prve ruke, ali njegove reakcije se ne razlikuju od bilo čije reakcije na prvi doživljaj smrti i krvi.

pon 04 tra, 2011 4:05 pm
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Bila je i ona epizoda di sisko upada u nekakav temporalni paradox zbog nesrice u strojarnici a jake ga do kraja zivota viđa povremeno :mrgreen:

Tu jake defacto umire da bi vratija stavri na pocetak pa onda vjerojatno tu ima nesto karaktera i pokazano je kakav je otprilike

http://memory-alpha.org/wiki/The_Visitor_(episode)

Ima jos nekoliko epizoda sa jake-om di se nazire njegov karakter

pon 04 tra, 2011 7:08 pm
MINDFVCK

E. Ta epizoda je brutalno emotivna. :plakanje: No to je Jake iz potencijalne budućnosti, Jake koji je posvetio život čupanju oca iz potprostora, i to je budućnost koja se nije dogodila u ovom 'pravom' vremenskom pravcu. I nije Cirroc Lofton glumio brutalno emotivne scene, već Tony Todd :benganje:

pon 04 tra, 2011 10:23 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: