Autor/ica |
Poruka |
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: RIKER is HOT you are NOT
DEJANIRA...Rai TARA JE REKLA DA SU MUSKARCI SA SKEMBOM KAMIJONDIJE I TRUDNICE...
I NEVOLI RAI KEROVU SKEMBU..........
onda se covijek zapita na sta ona lici
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
uto 03 ožu, 2009 7:50 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
uto 03 ožu, 2009 7:54 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... Riker je baš fora ovakav... 
uto 03 ožu, 2009 8:00 pm |
|
 |
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
LOL sad se stvarno pocinjem bojat na sta ti licis... Znas onu onaj pametan ne mora govoriti da je pametan jer je iznad toga... a ti sreco samo sanjaj... Meni je Raiker bas sexy... a ti se odi gledat u ogledalo il nesto 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
uto 03 ožu, 2009 8:06 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ted;DeA je napisao/la: LOL sad se stvarno pocinjem bojat na sta ti licis... Znas onu onaj pametan ne mora govoriti da je pametan jer je iznad toga... a ti sreco samo sanjaj... Meni je Raiker bas sexy... a ti se odi gledat u ogledalo il nesto  Ja bi to mogla sve isto reći tebi. Riker bljaaaaaaaaaaaaak, Trip je zgodan muškarac.
|
uto 03 ožu, 2009 8:23 pm |
|
 |
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je privlačan njegov stav i izrazi lica. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
uto 03 ožu, 2009 8:39 pm |
|
 |
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Riker je SAVRŠENO NEODOLJIV!!!  I zašto muški uvijek misle da je stvar u pili? Nije. Ili u bradi? Nije. Stvar je u stavu i ponašanju.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
uto 03 ožu, 2009 8:52 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Will Riker FTW  
|
ned 20 ožu, 2011 2:47 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Na ovu si sliku naišao guglajuži tits, jel da? 
ned 20 ožu, 2011 5:09 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 TDA approve.  RAI approve. Izjednačena borba. 
|
ned 20 ožu, 2011 9:10 pm |
|
 |
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: Na ovu si sliku naišao guglajuži tits, jel da?  Spet... A lol, iznad moj post od prije godinu dana.  Baš sam bila zatelebana.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
ned 20 ožu, 2011 9:25 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dakle, stav i ponasanje ti vise ne igraju ulogu? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
ned 20 ožu, 2011 9:48 pm |
|
 |
Častoljupka
|
Ja se više pitam šta sam mislila pod "pila". Dakako da igraju! Pogleć Rikera. Sad pogleć žene pokraj njega. Ok, sad odvrati pogled od žena. ... Nisi odvratio jel? Ugl, stav je najvažniji. 
|
ned 20 ožu, 2011 9:49 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ili u velikim plavim očima! 
ned 20 ožu, 2011 9:57 pm |
|
 |
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..i mojoj materi je Riker zape za oko. Točno se sićan kada je TNG bio na televiziji..
..slučajno pogledala i odma uzdahnula "E ovo je lipi čovik.."
..doduše, sada prolazi menopauzu, koga bi joj vi iz ST predložili u toj fazi? BTW, moja mati je vlaj'na.
|
pet 25 ožu, 2011 9:54 pm |
|
 |
|