Autor/ica |
Poruka |
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 RIKER is HOT you are NOT
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
ned 01 ožu, 2009 2:55 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: RIKER is HOT you are NOT
A mali thomas kopirani je ostao po strance 
_________________ Surviving the new decade
|
ned 01 ožu, 2009 3:01 pm |
|
 |
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
captain je napisao/la: A mali thomas kopirani je ostao po strance  Ma nije on mi je onak bas sexy...kak bi Barbie rekla...bas je buntovan 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
ned 01 ožu, 2009 3:04 pm |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
ned 01 ožu, 2009 4:37 pm |
|
 |
Predsjednica
|
Molim to savrsenstvo da smo prenapuhali... Ah momce da si zensko shvatio bi velicinu njegovog savrsenstva*ne mislim nista sexualno u vezi toga*  
|
uto 03 ožu, 2009 12:15 pm |
|
 |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
uto 03 ožu, 2009 1:34 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sve što ću reći je. Riker je bljak, prava američka kamionđija. Ne razumijem kako on nekome može bit privlačan. Ali ukusi su čini se ipak jako različiti.
|
uto 03 ožu, 2009 4:42 pm |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

|
uto 03 ožu, 2009 4:46 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kraljevi leda ga izgubili negdje usput. 
|
uto 03 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
Overlord
|

|
uto 03 ožu, 2009 4:52 pm |
|
 |
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Malo me vrijeđa naslov ove teme, al nevermind. Uglavnom, nije stvar u bradi, nego u brodu... Lik ima pilu i to ženske pali. On je nešto ko Kirk u svoje doba 
uto 03 ožu, 2009 7:01 pm |
|
 |
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ja nisam ljubomoran... i na mene bi se ženske tako hvatale da imam onakav Enterprajz... On sigurno veli maloj kad ju dofura na brod: "Viš mala... ovo ode, to ti je moja pila, a oni Pikant, Pikard, oli kako mi se već šef zove, on je ode samo po danu. Rano ide leć, pa ja onda nafrljim Cecu do daske i onda t' bude party. Dosta smo pričali, ajmo sad u moju gajbu da t' pokažem svoj muzički instrumenat." 
uto 03 ožu, 2009 7:30 pm |
|
 |
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: to sta ste vi muski ljubomorni a navodno zenske osobe na ovom forumu nisu zenske ni moj problem  To što je tebi Riker privlačan, ne govori u ime svih žena. Meni je bljaaaaaaaaaaak.
|
uto 03 ožu, 2009 7:32 pm |
|
 |
Predsjednica
|
|
uto 03 ožu, 2009 7:42 pm |
|
 |
Goddess in green
|
 [/quote] to sta ste vi muski ljubomorni a navodno zenske osobe na ovom forumu nisu zenske ni moj problem  [/quote] To što je tebi Riker privlačan, ne govori u ime svih žena. Meni je bljaaaaaaaaaaak.[/quote] to govori vise o tebi nego o nama...jer ti si posebna,sam se frajeri slazu oko frajera s tobom...covijek bi se zapitao  [/quote] Ne govori gluposti. Još su se neke cure složile sa mnomRiker nije ništa privlačniji od jedne prosječne američke kamionđije.Ima trbuh, kojeg bi se i trudnica posramila. 
|
uto 03 ožu, 2009 7:46 pm |
|
 |
|