| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Doktorice
Beverly Crusher je bolja, ona druga bila mi je iritantna. 
|
| sub 31 sij, 2009 3:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Beverly mi je bolja. Pulaski mi nikada nije sjela bas dobro. Fala bogu da je samo jednu sezonu bila.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 13 ruj, 2009 1:14 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako vam Beverly može biti dobra? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 23 ruj, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hrčak je napisao/la: Kako vam Beverly može biti dobra?  Ima jednu majčinsku crtu, ostavlja dojam da joj je zaista stalo do pacijenata i nekako mi je prirasla srcu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 23 ruj, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Hrčak je napisao/la: Kako vam Beverly može biti dobra?  Pa zena nam je dala Wesleya, kako ne moze bit dobra? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 23 ruj, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
naravno Crusher mi je bila bolja, nekako sam se naviknula na nju, a u ostaom mi je bilo zanimljivo gledati taj neki odnos Picard - Crusher..
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Da, odnos kapetana Picarda i doktorice Crusher vrlo je zanimljiv i drago mi je što ga ima samo u tragovima. Ne bih ga nazvala ljubavnim odnosom, već malo uzdignutim prijateljstvom. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 26 pro, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Crusher... ali sad sam na 2. sezoni TNG-a i Pulaski mi je isto zakon... svađa se s kapetanom... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 27 pro, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Beverly je ipak Beverly ...nije mi Pulaskica bila loša ali ipak...sjecam se kako nije voljela koristiti teleportaciju nego samo sa šatlom bi se vozala 
| ned 27 pro, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
pahuljica je napisao/la: Beverly je ipak Beverly ...nije mi Pulaskica bila loša ali ipak...sjecam se kako nije voljela koristiti teleportaciju nego samo sa šatlom bi se vozala  Kopirala je Bonesa...  Ne znam šta su toliko doktori bili alergični na teleportaciju. 

|
| pon 28 pro, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Možda i dalje vjeruju u onu da je teleportirana osoba samo kopija, a orginal je zapravo uništen. 
|
| pon 28 pro, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Obje su bile jednako dobre i jednako iritantne... S obzirom da Pulaski nije dovoljno zastupljen lik u odnosu na Crusher, kao što je Captain rekao, glasam za Crusher jer je više sexy...
| uto 29 pro, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: Obje su bile jednako dobre i jednako iritantne... meni je Pulaskica bila puno iritantnija. ali buduci da Crusherica nije uspjela ostaviti ama bas nikakav dojam, iritantno mi je draze od nicega.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 15 sij, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Crusher...Pulaski je bila preee bahata i iritantna, pa da je sto puta bolja doktorica, ne zanima me 
|
| pet 15 sij, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Crusher. 
| pet 15 sij, 2010 10:30 pm |
|
 |
|