| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Enterprise movie
Jel bi htjeli vidjeti jedan film s Enterprise postavom... ...gdje bi se riješile misterije oko romulanskih ratova i kako se to sve zakuhalo i riješilo...
...uglavnom , trebalo bi biti puno dobre borbe... ...skalpanja saveza... ...izdaja saveza...
...nešto se počelo kuhati u serijali, no nije dovršeno...
...moje oči bi to htjele vidjeti...
...a vaše?
| uto 24 srp, 2007 5:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 Re: Enterprise movie
Ne  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 24 srp, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
DA ,obozavam enterprise
| uto 24 srp, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
Captain
|
Mr.bobo je napisao/la: Jel bi htjeli vidjeti jedan film s Enterprise postavom... Ne. Mr.bobo je napisao/la: ...gdje bi se riješile misterije oko romulanskih ratova i kako se to sve zakuhalo i riješilo... To bi, ali mislim da nije prikladno za film. Odnosno, serija je bolja za ovo.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 24 srp, 2007 9:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
za romulanske ratove ja mislim da je film bolji
| uto 24 srp, 2007 10:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ne vidin razlog zasto se nebi moga napravit film s posadom ENTa ..!? Ka i kod drugih serija ..to je niz pricica i uvijek se da nesto "ubacit" u formi filma [ ka uparene epizode , koristeno u svin serijama STa].. A ko nebi voli vidit nezgode ..T'pol .. doktora i njegovih ljubimaca..Tripa zavodnika ....!? Pozdrav Spilbergova 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 srp, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Captain
|
endless je napisao/la: za romulanske ratove ja mislim da je film bolji A cuj, radi se o ratu od 4-5 godina. Film definitivno nije dobra opcija. Trilogija vec mozda, ali ono, probaj zamisliti Dominijski rat na filmu. Bez svih onih subplotova, spletki iza bitaka i slicno 
|
| sri 25 srp, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nemam ništa protiv 
_________________ njanjanja
|
| sri 25 srp, 2007 12:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"......... Bez svih onih subplotova, spletki iza bitaka i slicno ....." @Kreso ja mislin da ti tako nesto ide na HTV1 oko 12:30 [ moja stara to gleda] ...jest da je spanjolski al ti to nece smetat...valjda. Pozdrav Samponska 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 srp, 2007 1:07 am |
|
 |
|
Captain
|
buco je napisao/la: @Kreso ja mislin da ti tako nesto ide na HTV1 oko 12:30 [ moja stara to gleda] ...jest da je spanjolski al ti to nece smetat...valjda. Kao i obicno, masis poantu. Rekoh da subplotova i spletki ne bi bilo u filmu jer je forma (duzinom trajanja) ogranicena.
|
| sri 25 srp, 2007 1:41 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mislin da poanta ni promasena ..jer zasto bi morale bit silne spletke i mucke i "sapunaski" scenariji da bi film bia dobar ..? valjda samo onima koji jedino takve "trakavice" i cijene ..zato sam ti pripomenuo onu seriju na HTV1 ...posto bi tebi kak si reka flaili "sapunaski zapleti" ...hmm... da bi film bia ok ! ...Mislin da si se ti zaletia oko Dominijskih "ratova" .. .ali svako ima svoje vidjenje kak bi film treba izgledat ... nije to sramota rec da volis "sapunice" pa sta , i moja mama ih voli gledat ... Pozdrav Rakijska 30

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 25 srp, 2007 12:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco... onda je i lotr jednak sapunici  znaci romulanski ratovi na pocetku dodju romulanci i uniste 1 zemaljski/federacijski brod... godinu dana kasnije... bitka... pa godinu dana kasnije... bitka ... pa 2 godine kasnije ... velika zavrsna bitka... kraj bas si klasicni ent fan ... sto vise pucnjave/cool efekta/zgodnih mladica i djevojki po ekranu bez ikakve zanimljive radnje i dubine  a svatko ima svoje poroke... ti izgleda volis iskljuciti mozak kad gledas nekaj na compu/tvu  ... to objasnjava mnogo toga 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 25 srp, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
ZA. Ja bih u filmu takodjer volio saznati tko je bio onaj lik iz buducnosti (dio temporal war timeline-a) ... bas me zanima kako je on zavrsio... ili sam i to prespavao? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 srp, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Pa ne bi bilo loše da snime film. Evo što više gledam ENT sve više mi se sviđa. Jest da sam Picardovac, al` bi volio vidjeti i film u kojem se nalazi posada ENTa.
| sub 04 kol, 2007 9:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
film da, ali ne u klasicnom smislu. dio ent postave ostaviti, dio izbaciti, dodati svu silu novih likova (mozda i kojeg u glavnu postavu), neki novi zaplet (mogu i romulanci) pa razvaliti koji 4 do 5 filmova za TV.
(ili kako je jedan mudri covijek jednom predlozio, napraviti trilogiju romulanskih ratova. kuda ide ovaj svijet kad takve ideje tako olako propadaju?!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 11:34 pm |
|
 |
|