|
Sada je: ned 23 kol, 2026 12:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: ENT (ni)je Trek?
Ne navlačim ja nikoga za ništa. Samo želim znati šta čovjek misli o problematici.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 18 lis, 2011 4:58 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 18 lis, 2011 10:20 am Postovi: 16 Koje si vrste?: breen
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel postaje očajan, sad i nove članove počinje navlačiti na svoju spiku!  uf,nisam baš novi član,odavno pratim USS CRO, davno sam se raspitivao za šivanje uniformi i ostaloga,samo što ne volim baš raspravu po forumima,pa se registriram,pa zaboravim šifru i nick,itd... sad,što se tiče teme,moram malo prelistati ovih 60tak stranica,da vidim mišljenja što se mene tiče,kad me netko pita za star trek,sigurno mu neću spomenuti ENT,ne zato što ga ne volim, nego što nemam što zanimljivo reći mislim da su likovi promašeni, mislim najprije na odabir glumaca, a onda i na samu radnju... najlošiji kapetan, čak mi je i katarina (kao što je da vinci rekao) puno bolji lik,iako je neki ne vole (moji poznanici, što znam) najlošiji br.2, najlošiji kormilar, najlošiji vulkanac/ka, najgori doktor, neusporediv sa bashirom,kamoli sa beverly ili robertom picardom eto,iskreno, hoshi sato mi se sviđja, i kao žena i kao lik, da je možda u VOY ili DS9 bilo bi super mislim da ipak star trek kao serija prestaje da bude ono što ja očekujem od star treka onog trenutka kad se voyager vrati na zemlju 
|
| uto 18 lis, 2011 7:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Opet nisi konkretno odgovorio na moje pitanje. Ali dobro, shvatio sam kako razmišljaš i drago mi je zbog toga.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 18 lis, 2011 7:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ovime si sve rekao: thot gor je napisao/la: mislim da ipak star trek kao serija prestaje da bude ono što ja očekujem od star treka onog trenutka kad se voyager vrati na zemlju  Svaka čast! Dobar način razmišljanja.
|
| uto 18 lis, 2011 7:44 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Ujedno nisi dao nijedan dokaz da ENT nije Trek. Samo kvoc kvoc kvoc kokodaaak trol trol nije Trek trol kvoc, a vi pišite što hoćete ali kvoc kvoc provokatori trol trol kvoc kukuriku trol više neću ovdje pisati. A kvak-kvak kva trol kva? Ent kva? 
| sri 19 lis, 2011 9:42 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ma samo vi pište što god želite. Ja znam koje je moje mišljenje i točka. I od tog mišljenja ne odstupam ni milimetra!
|
| sri 19 lis, 2011 3:07 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Muuuu? 
| sri 19 lis, 2011 3:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Spet je napisao/la: Muuuu?  Ako ćeš ti i dalje vrijeđat i provocirat, nećeš se dobro provesti. Razmisli malo o svom ponašanju i tolerantnosti prema drugima.
|
| sri 19 lis, 2011 7:56 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ma ja se samo iskreno zezam. To je bilo usmjereno prema Mikiju, a ne prema tebi. 
| čet 20 lis, 2011 9:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Niš se ti ne zezaš, ti si provokatorica i točka!!! No da, ajde budite ontopic, stvaaaaaaarno mi glupo kad ovu temu moram moderirat 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 lis, 2011 3:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Spet je napisao/la: To je bilo usmjereno prema Mikiju, a ne prema tebi.  A tako. U tom slučaju, ispričavam se. A Miki je stvarno provokator. Tu se možemo složit.
|
| čet 20 lis, 2011 5:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
T'Grel je napisao/la: Spet je napisao/la: Muuuu?  Ako ćeš ti i dalje vrijeđat i provocirat, nećeš se dobro provesti. Razmisli malo o svom ponašanju i tolerantnosti prema drugima. Ne kužim šta mi se ova obraća ko krava. Al se neće dobro provesti jer joj TG prijeti.
|
| čet 20 lis, 2011 5:48 pm |
|
 |
|
Number One
|
Miki je napisao/la: Ne kužim šta mi se ova obraća ko krava. Al se neće dobro provesti jer joj TG prijeti. Ali kvoc-kvoc kvak-kvak razumiješ? On topic... Mislim da je razumljivo da netko smatra da Ent nije Trek jer u usporedbi s recimo TOSom, Ent je poprilično drukčija serija, i po tematici i... izgledno.  No tu imamo i dosta sličnosti s Voy i DS9, bar u količini bitki i putovanja kroz vrijeme... Ne znam zašto, ali onaj element prikazivanja Vulkana me dosta podsjeća na Dinu... valjda radi sve te pustinje... 
| pet 21 lis, 2011 10:11 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Spet je napisao/la: Mislim da je razumljivo da netko smatra da Ent nije Trek jer u usporedbi s recimo TOSom, Ent je poprilično drukčija serija, i po tematici i... izgledno. Onda ni TNG nije Trek jer se po tematici i izgledno razlikuje od TOS.
|
| pet 21 lis, 2011 1:54 pm |
|
 |
|
Number One
|
Pa nije baš... tematika TNGa je uglavnom filozofsko-moralna, kao i u TOSu.
No Ent i Tos su krajnje suprotnosti... bar po feelingu koji stekneš kad ih gledaš...
| pet 21 lis, 2011 2:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|