Sada je: sub 05 ruj, 2026 4:56 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 83  Sljedeća
 ENT (ni)je Trek? 

Da li smatrate Star Trek:Enterprise Trekom?
Da 78%  78%  [ 43 ]
Ne 22%  22%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 55

ENT (ni)je Trek? 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: ENT (ni)je Trek?
...i tako Matias pokreće lavinu... koja rezultira već viđenom raspravom...
...i na kojoj su dati svi odgovori...
...no očito nekima treba svako malo ponavljati neke stvari...

T'Grel je napisao/la:
Je, i kako se to napravilo?? Šlampavo i ne-trekerski.

LOL...ako je nešto napravilo šlampavo, ne znaći da to nije trek... i u ostalim serijalima ima šlampavosti... pa šta...? ...sad po tvojoj teoriji ispada da onca cijeli trek nije trek... :roll:

T'Grel je napisao/la:
Ok, prikažimo "događaje prije Treka" ali na dostojanstven i Trek način, a ne uvodeći nekog tamo heroja Strijelca, cucka i podmornicu ENT NX.

...ajde mudrice, a kako bi ti to napravio...
...i zašto te taj pas toliko nervira... ?
...zato jer laje... :k :roll:
...Picard je imao ribu Data mačku... ne kuži di je problem...
...da njima nisu dodjeljeni ljubimci isprva ne bi ni Porthos bio na Entu... :p
...tako da to TNG-u... ;)

T'Grel je napisao/la:
Da, da... najlakše je popljuvat Gene-a da je bio pijanica, razbludnik i sl. da bi se pokopao njegov autoritet.

LOL Gene i autoritet u jednoj rečenici ... to mutch...
...no meni je drago što si ga upoznao da možeš ocijeniti kakav je čovijek... ;)

T'Grel je napisao/la:
Najlakše je reć gle ga ovaj je pijanac i u potpunosti odbacit njegov rad i djelo

...koji dio iz ove rečenice nisi shvatio? ''samo mu priznati poštovanje što je izmislio star trek...''

T'Grel je napisao/la:
Ako su tolike face, zašto nisu stavili i u prve dvije sezone "Star Trek"? Zato jer ni oni sami nisu bili sigurni kakva je to serija i kakav će odjek donijet. Tek kasnije su, pod pritiscima, stavili naziv "Star Trek: Enterprise".

...mislim da ti je Ozy odgovorio na to tvoje 88 jednako pitanje u ovoj temi...

T'Grel je napisao/la:
Cvilio?? Ti mora da si žabe jeo pa ne znaš o čem pričaš.
Rušio vodstvo foruma... opet si žabe al sad i puževe si jeo...
Nisam ja nikoga rušio. Ajd ne baljezgaj nego piši onako kako je bilo, a ne izvlači samo ono što ti paše,

...jel se to može shvatiti ko uvreda...od nekog koji nikog ne vrijeđa na foumu...da je on tebi rako nešto napisao odmah bi trežio warn za njega ? ... i kakve ovo ima veze s Entom?

T'Grel je napisao/la:
Bobin fiškalčiću

...ajd ne spominji mene u svojim insinuacijama...
...nažalost činjenica je da mi ti šalješ više poruka nego Suiko...
...a to što ja i Suiko imamo slična razmišljanja... to tebi nedaje za pravo da se tako izražavaš... ;)

T'Grel je napisao/la:
Aha, znači niste više trekkeri nego ENT-ovci? Ajde, neka vam je iz bubrega došlo u glavu da konačno priznajete da ste ENTovci, a ne trekkeri.

...ajme meni a čije si ti torbe ispao... :roll: (ok retoričko pitanje ali ajde)
...po muku tvoju mi smo trekkeri kojima je Ent najdraži serijal...
...što je puno bolje od onog što ti predstavljaš... ''tekkera'' samo za određene serijale... :roll:

T'Grel je napisao/la:
Ne znam jesam li vas uvrijedio, ali ja ne smatram da sam nekoga uvrijedio jer je to moje mišljenje što je ENT, ENT-NX brod, njegov kapetan i sl. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

...uvrijedio, teško... nismo mi... ti da u svakom postu vidiš neku uvredu... ;)
...da mišljenje tvoje nam je poznato... ima ga barem na svakoj strenici ove teme...
...već sam napamet naučio... eh kad bi se držao te svoje, ponavljanje je majka znanja...
...možda bi uvidio da naši argumenti oko Enta nisu tako bezazleni... ;)

T'Grel je napisao/la:
Uh, zamisli, uvrijedio sam Strijelca... uh, moram se ić malo skulirat... ne mogu govorit tako protiv najvećeg kapetana u povijesti SF filmske produkcije, velikog glumca Skota Bakule...

...na tvoj sarkazam sam ostao ravnodušan ili pokušaj istog... FAIL... sorry... ;)

T'Grel je napisao/la:
Ne treba meni nikakav dokaz jer ja znam šta i kako je bilo. Ok, tako je bilo.

...a zašto nam nikada nisi ispričao detalje sa snimanja... ??
...ono iz prve ruke, jer ti znaš kako je bilo... radi kojeg glumca su morali najviše puta scenu ponavljati... ? S kime si se sve iz trek svijeta upoznao... ajde nemoj nas zakidati za takve informacije... pleaseee...

T'Grel je napisao/la:
A šta su onda poslije napravili... voyager pun rupa...

...LOL... Voyager je odlično napravljen... ja neznam di su tebi rupe tamo...?
...sve ima svoj početak i kraj... ono baš kako treba...
...da li smatraš da Voyager radi ''rupa'' nije trek... ?

T'Grel je napisao/la:
pa onda su htjeli napravit još jedan trek i napravili ENT... koji fail stoljeća!

...da, hteli su napraviti nešto drugačije... samo što to nije ispalo najidealnije...
...ko npr DS9 ili VOY... ali kako je tako je... nekima dobro nekima manje dobro...
...ali definitivno NIJE FAIL... ;)

T'Grel je napisao/la:
Nastanak ENT uvrijedio je nas "trekkere s doktoratom trek sveučilišta Montana".

...iz ove rečenice je 6 riječi FAIL... u tvom slučaju...
...a ako je bio sarkazam... ajoj...

T'Grel je napisao/la:
Eto, upravo o tome govorim. Čim spomeneš da ENT nije Trek, evo ti Bobe koji odmah "skače na takvu izjavu"

...naravno da ja dojdem pogladati da vidim o ćem se radi, te ponudim ili potvrdan ili malo drugačiji pogled na situaciju...

T'Grel je napisao/la:
i briše postove. Eto zato baš tražim da se makne s moderiranja ENT podforuma.

...opet tvoja laprdija bez dokaza i ikakvih argumenata...

T'Grel je napisao/la:
Ali to je i očito.

...oćito samo tebi... ostalim taj pogleda na stvari nije baš sasvim ok... ;)

Star Trek je zakon, legenda, Kanon, Gene-ova Biblija... i naravno da su se bojali drznuti staviti naslov "Star Trek" jer bi to dovelo do strašnih rekacija. Ali te su se reakcije pojavile, evo s nama koji ne priznajemo ENT u Kanon. [/quote]

...te navodne ''strašne reakcije'' dolaze samo s tvoje strane...
...hm zapravo kad malo pogledam što pišeš... TNG i TOS su jedini TRKA serijali za tebe, jel...?

T'Grel je napisao/la:
Nikada i nećemo.

...to je samo tvoj inat, koji ne želi odvagnuti argumente za i protiv... već ide samo glavom kroz koprive... pa što bude...

T'Grel je napisao/la:
Tako je: u 3. sezone je bilo spašavanje propale stvari.

...stvari su posložene bez nekog cija...pogreška, da... evo da tebe citiram iz ekoliko postova prije... '' ...Svi smo ljudi i svi griješimo, pa prema tome...''

...a treća sezona je malo razvila stvari... malo se zakuhalo... planet Zemlja je u opasnosti...
...elieni iz drugog vremena nabrijavaju druge aliene da srede Ent... pa da je tako krenulo od druge sezone... hmmm... možda bi sve bolje ispalo... no što je tu je.. meni je dobro i ovako...

Oz je napisao/la:
Nemate pojma...

T'Grel je napisao/la:
To mogu i za tebe reći...

...čovijek ti da argumente zašto je to tako bilo...
...a ti mu kažeš da nema pojima... :roll:
...treba li tu išta dodati...

T'Grel je napisao/la:
A što je sa jedrenjacima imena "Enteprise" (HMS Enteprise i sl.)? Zar se riječ "Enterpise" poistovjećuje jedino sa ST-om??

...te slike imaš u Archerovoj sobi... ;)
...pa kad tebi netko kaže Enterprise... što ti orvo padne na pamet... ?

T'Grel je napisao/la:
I nisu "Enterprise-i" bili jedino fiktivni brodovi. Kakve to onda veze ima ako se često, ali ne uvijek "Enterprise" poistovjećuje s ST-om?

...a dobro vidim da idemo prema napretku... Ent te asocira na trek... cool...
...možda ima nade za tebe...

T'Grel je napisao/la:
Zašto bi to značilo? Piše da špici "Enterprise"... ok, možda je to neki dokumentarac o starim Enterpriseovima ili o nekom od njih...

...a to je sve jedan dokumentarac o Vulkancima kako su htjeli kontrolirati zemaljske brodove... ali su Zemljani pokazali zube, uzeli im najzgodnihu ženu i otišli u svemir istražujući pojave i susrečući nove kulture i civilizacije, malo dobilo po tamburi kad se se miješali di ne treba i tako... preporučam svima... svaki dan poslije 17h... ;)

T'Grel je napisao/la:
ko kaže da ta riječ je vezana za ST?!?

...svi... ;)

sub 10 srp, 2010 1:07 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
E daj prestanite kvotat toliko, oči me bole... :(

sub 10 srp, 2010 1:50 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
očito moramo branit ent,,,a i voyager..(nije ni on daleko od napada kao i ent) a evo meni su to dva srcu najmilija treka..voyager malo više. :) ...pa što bi trebao reći za ostale trek serija nego samo da su odlični....volim trek (no neki mi je posebno drag i sl.)..kao i vi naravno..zato smo tu...ne idem naokolo i piskaram te ovo ne valja ovom te ovo nije dobro tu..te kako je to trek ako ovo se nije dogodilo...pa stvarno zašto trošiti riječi na neke stvari koje nisu ni bitne toliko..mane takozvane "mane"..a gdje ih nema u životu...npr. evo za voyager ima dosta prigovora i za ent..ok..može se reći jednom ..dati neki osvrt tipa moglo je bolje ali je sve u svemu ok..a ne ići pisati doktorate o nečemu kako nije dobro..pa šta što nije u entu stojao naslov u prve dvije sezone star trek....čak štoviše mislim da su producenti bili kreativni u tom smislu ..(meni je simpa izgledalo ..to samo enterprise).a i kolega Oz je pojasnio kako nešto može imati značenje nečega bez da se stavlja neki standardni naziv.....jednostavno odluka producenata da stave samo ent...(a u seriji je toliko teško skužit da je to trek da su trebali stavit star trek..mislim ono..pa .. :mrgreen: :roll: )..
a kolega T Grel..pa što te to toliko dira ..čovjek bi pomislio da su ti berman i braga odbili scenarij ili režiju pa si se okomio na B&B pajdaše i "njihov" ent...ovaj forum je dovoljno kreativan i bogat star trekom da nije potrebno trošiti riječi na -ovo nije trek i sl.-
pozdrav :)

sub 10 srp, 2010 2:30 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Miki je napisao/la:
E daj prestanite kvotat toliko, oči me bole... :(

...trebalo je uzeti u obzir sve netočne navode... te dati više ili manje dobre činjenice da ono što je ispričano ne drži vodu baš... :lol:

...za Ent, SPREMNI... :team: :team: :team: :team: :benganje:

...dobar post AlphaQ... samo koji pasus ne bi škodio...
...slično razmišljamo... no sad bi :baby: mogao reći da si ti isto ko i Suikotrekie moj fiškal... :facepalm: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

sub 10 srp, 2010 3:19 pm
Profil ICQ Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Human
Dakle,pljuvanje po Geneu...Bobo,Bobo zar smo do tu dosli.Sreco moja ti bi trebao znati doista vec da bez tog covijeka Ne bi bilo star treka-a da taj isti covijek nema ni autoriteta kako ti kazes TOS i TNG ne bi izgledali tako kako izgledaju.Kao sto i sami mozete vidjeti razliku izmedu treka napravljenog pod rukom Gena ,te onih kasnijih.I onako sama cinjenica da medu populacijom trekkija je najvise onih koji favoriziraju TNG govori sve sama za sebe.Stoga BOBO Gene je svetinja u koju se ne dira bez njega ne bi bilo treka,jer budimo realni ne bi to svakome palo napamet a pogotovo ne tebe,stoga ne vrijedaj-btw ako T Grel ne zna kakav je ko jer nije nikohga upoznao ,onda dusice ni ti ne znas Genea jer ga nisi upoznao a kamoli da znas je li tolerantan !!!

Nadalje "Ent nije FAIL" ,tocno to "nije" samo sta kad su zavrsili s entom nisu misli da ce ikad vise biti iceg od treka posto su u takve gubitke otisli da to svijet nije vidio.Zašto? E pa nisu se znali pribliziti publici,nisu imali ono nesto sto bi taj serijal razlikovalo od ostalog sf-a......Star Trek je bio drukciji i to je ono sto ga je cinilo tako posebnim,i to je ono sta je Gene pokrenu.

I da TOS i TNG jesu nesto iznad ostalog star treka,jer su oni utrli temelje za razvoj te kuce-nadam se da znas da samo ako su temelji dobri star trek "kuca" moze preziviti..a i bobo cisto informativno,ni ti nemas argumente i samo laprdas...tako da vaz dvoje ste lonac i poklopac star treka.A sta je ent u cijeloj prici...a ent je imigrant koji nelegalno zivi u toj star trek kuci.

Zadnja izmjena: Cvicek; uto 13 srp, 2010 11:58 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

uklonjeno kopiranje (ne kvotanje) bobinog dugačkog posta

ned 11 srp, 2010 11:05 am
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
No evo još jedna stvar na doprinosu ovoj temi...
i tužna činjenica na čemu se bazira razgovor na ovoj temi, i zbog čega je ova tema skupila 51 stranicu. :cry:
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... 76324.html

@Teddea,

Nitko niti ne omaložava niti ne opovrgava Roddenberyevu ulogu u nastanku Star Treka, i samim time što je to njegova ideja i što je on to pokrenuo ga čini važnim čovjekom, ali činjenica je da nije on zaslužan što je Star Trek toliko dugovječna i toliko popularna serija na cijeloj kugli Zemaljskoj.

Prvo zbog toga što je relativno rano umro, kad je TNG, a samim time i ST bio na samim začecima, a drugo tužna spoznaja da je TNG postao popularan tek kad su Rick Berman
Michael Piller preuzeli redateljsku palicu nad TNG-om.
Tako da moramo objektivno sagledati kako su se stvari odvijale i tko je za što zaslužan...

ned 11 srp, 2010 11:59 am
Egzobiolog
Egzobiolog

Ted;DeA je napisao/la:
Dakle,pljuvanje po Geneu...Bobo,Bobo zar smo do tu dosli.

...pa nije pljuvanje... rekao sam samo i dobe i loše strane... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
Sreco moja ti bi trebao znati doista vec da bez tog covijeka Ne bi bilo star treka-a

...koji ti dio iz ove moje rečenice nisi razumijela... ?
''treba mu samo priznati što je izmislio star trek...i radi toga RESPECT''

Ted;DeA je napisao/la:
da taj isti covijek nema ni autoriteta kako ti kazes TOS i TNG ne bi izgledali tako kako izgledaju.

...da je imao tako velik autoritet, Deanna bi imala tri sise... i svi bi išli uaaaa... :roll:

Ted;DeA je napisao/la:
Kao sto i sami mozete vidjeti razliku izmedu treka napravljenog pod rukom Gena ,te onih kasnijih.

...da razlike su jasno vidljive... sorry... ideja mu je bila super, ali da se malo potrudio više razraditi priče ko što su kasnije radili bilo bi još bolje... ovako je ok... ali ono ništa prefascinantno...
...imao je sreće što je dobio ODLIČNU glumačku postavu u oba serijala...

Ted;DeA je napisao/la:
I onako sama cinjenica da medu populacijom trekkija je najvise onih koji favoriziraju TNG govori sve sama za sebe.

...pa nije da me to previše zabrinjava... ili brine... svatko ima svoj ukus... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
Stoga BOBO Gene je svetinja u koju se ne dira bez njega ne bi bilo treka,jer budimo realni ne bi to svakome palo napamet a pogotovo ne tebe,stoga ne vrijedaj-btw,onda dusice ni ti ne znas Genea jer ga nisi upoznao a kamoli da znas je li tolerantan !!!

...LOL ovo ko da je T'Grel posao... LOL...
...ponavljam, ja sam iznio činjenice a ne vrijeđanje... a GENE nije sam zaslužan za sve ono što je TNG postigao, jer je ono kmh bio 2 metra pod zemljom...

Ted;DeA je napisao/la:
ako T Grel ne zna kakav je ko jer nije nikoga upoznao

...a trebao mi malo više izaći i družiti se s ljudima... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
Nadalje "Ent nije FAIL" ,tocno to "nije"

...drago mi je da se slažeš samnom... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
samo sta kad su zavrsili s entom nisu misli da ce ikad vise biti iceg od treka posto su u takve gubitke otisli da to svijet nije vidio.

...o kakvim gubicima pričaš...? Pojasni malo... :K
...naime fanovi su bili spremni samo skupiti novca koliko treba za 5 sezonu Enta...
...jedini gubitak je bila gledanost... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
Zašto? E pa nisu se znali pribliziti publici,nisu imali ono nesto sto bi taj serijal razlikovalo od ostalog sf-a...

...ako je neto imao nešto što odskače od ostalog treka onda je to Ent... bili su drugačiji...
...a ''fanovi koji su naučeni na uštoglenu rutinu'' to jedostavno nisu htjeli sažvakati... :roll:

Ted;DeA je napisao/la:
...Star Trek je bio drukciji i to je ono sto ga je cinilo tako posebnim,i to je ono sta je Gene pokrenu.

...pa to nitko ne osoprava... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
I da TOS i TNG jesu nesto iznad ostalog star treka

LOL... IZNAD... LOOL... pa ako pogledamo glasove o popularnosti serijala na forumu...
...TNG i TOS... nemaju više glasove od bilokoje preostale kombinacije tri serijala... tao da...
...ovo IZNAD ne drži vodu... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
jer su oni utrli temelje za razvoj te kuce-nadam se da znas da samo ako su temelji dobri star trek "kuca" moze preziviti..

...slažem se s time... u ono vrijeme su biti potpuno drugačiji, novi... zanimljivi... i jasno je da su se uspijeli izboriti za ostanak... doduše TOS nije bio toliko dobar, radi slabe gledanosti se i ukinuo...
...TNG je već napravio preporod... i nemoj mi reći da je Gene za to sve zaslužan... :roll:

Ted;DeA je napisao/la:
a i bobo cisto informativno,ni ti nemas argumente i samo laprdas...

...samo informativno... čitaj moje postove, ne listaj ih... ako želiš raspravu... ;)

Ted;DeA je napisao/la:
tako da vaz dvoje ste lonac i poklopac star treka.

...pa ono... tako ispada... :lol:

Ted;DeA je napisao/la:
A sta je ent u cijeloj prici...a ent je imigrant koji nelegalno zivi u toj star trek kuci.

...sve je super dok kažeš da nije trek... :lol:
Ent je jedan malo rizičniji trek projekt koji možda nije najbolje cijelokupno osmišljen...
...odsupalo se od nekih naviknutih standarda... i to publici nije nabolje sjelo...
...no kad je to počelo ići nekom smislu... onda su ga stopirali...

...imam samo jedno pitanje za tebe...
...jel ti se T'Grel jadao te poslao da napišeš koju u ovom tpicu... ?

ned 11 srp, 2010 1:51 pm
Profil ICQ Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Suikotreki je napisao/la:

TNG postao popularan tek kad su Rick Berman
Michael Piller preuzeli redateljsku palicu nad TNG-om.
Tako da moramo objektivno sagledati kako su se stvari odvijale i tko je za što zaslužan...

Ovo govori o tebi kao "trekkiju " dovoljno tako da se ne osjecam duzno ovo niti komentirati."Objektivno" daj si pls prvo pogledaj sta to znaci u rijecniku a oda glumi Bobinog cucka...

Nadalje ,Bobo tvoj sarkazam "Deanna bi imala tri sise." je nepotreban i pokazuje tvoju neozbiljnost po pitanju ove rasprave.
Druga stvar ,on kao ima srece da je imao dobru glumačku postavu-gle taj covijek kojeg vi pretstavljate ko zadnjeg klosara,koji eto tek tako napravio nesto(za sto su po vama ipak svi drugi osim njega zasluzini ),je da bi uopce dosao na tu ideju bio pilot,znanstvenik,novinar i knjizevnik...sto nitko od ovih tulipana nije.dakle cisto sumnjam da su svi drugi ucinili trek ovakvim "savrsenim" nakon njegove smrti.jer trek je poprimio ovako velike razmjere jos za njegova zivota...kada ni DS9 jos nije bio u planu...tako da ne drzi vam bas ta prica vodu.Nadalje,Gene nije za sve vezano uz TNG zasluzan,naravno,ali on je to pokrenuo i nije da mi se TNG nesta drasticno promijenio od 1.sezone.Nisu imali dakle gledanost,al fanovi su htjeli skupiti novce...lol....dakle kaj da rade seriju za grupicu ljudi...pa onda najbolje da naprave samo za tu gospodu poseban tv kanal...
Tvoj komentar "loool tos i tng iznad ostalog treka" i "na forumu nemaju u anketi vise glasova od ostalih serijala" je malo cudno uzevsi u obzir da na ovom forumu nisu samo trekkiji,stovise ima podosta ljudi kojima je star trek fora al nisu trekkiji i sta se njih tice mozda uopce nisu ni gledali nit ne namjeravaju gledat sve serijale.tako da je ovo suplji dokaz

Da tocno to,ja sam zapravo T Grel sa sisama i sad bi rekla cime :roll: :roll: :roll:

ned 11 srp, 2010 8:32 pm
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Ted;DeA je napisao/la:

Ovo govori o tebi kao "trekkiju " dovoljno tako da se ne osjecam duzno ovo niti komentirati."Objektivno" daj si pls prvo pogledaj sta to znaci u rijecniku a oda glumi Bobinog cucka...

Teddea, jesam li ja tebe vrijeđao? Nisam, prema tome jednaku dozu civilizirane komunikacije očekujem i od tebe a ovo "glumit Bobinog cucka" je daleko od toga. Ili možda moramo imati ista razmišljanja pa da bi mogao očekivat pristojnu komunikaciju s tvoje strane?

Ted;DeA je napisao/la:
Nadalje ,Bobo tvoj sarkazam "Deanna bi imala tri sise." je nepotreban i pokazuje tvoju neozbiljnost po pitanju ove rasprave.

Sorry Teddea ali ovo nije bio sarkazam već istina. I da Roddenbery je htio da Deana Troi ima tri sise i tek kad je Berman rekao da to nebi bilo dobro za gledanost Roddenbery je odustao...

Ted;DeA je napisao/la:
Druga stvar ,on kao ima srece da je imao dobru glumačku postavu-gle taj covijek kojeg vi pretstavljate ko zadnjeg klosara,koji eto tek tako napravio nesto(za sto su po vama ipak svi drugi osim njega zasluzini ),je da bi uopce dosao na tu ideju bio pilot,znanstvenik,novinar i knjizevnik...sto nitko od ovih tulipana nije.dakle cisto sumnjam da su svi drugi ucinili trek ovakvim "savrsenim" nakon njegove smrti.

Ovdje uopče nije važno kakav je on bio čovjek i što je postigao za vrijeme svog života, već kakav je bio scenarist... a ako si se informirala o njemu onda bi znala da je bio loš i da nije znao svoje dobre ideje realizirat.

Ted;DeA je napisao/la:
jer trek je poprimio ovako velike razmjere jos za njegova zivota...kada ni DS9 jos nije bio u planu...tako da ne drzi vam bas ta prica vodu.Nadalje,Gene nije za sve vezano uz TNG zasluzan,naravno,ali on je to pokrenuo i nije da mi se TNG nesta drasticno promijenio od 1.sezone

Znam da ćeš sad nakon ovog posta opet ići s vrijeđanjem jer očito je to jedino što znaš ali opet si u krivu. TNG je postao popularan tek sredinom 2. sezone, tj. onda kad je polagano Rodennbery zbog sve teže bolesti popuštao scenarističku palicu dvojcu Berrmam/Piller. To nisu neke moje iluzije, to nije omaložavanje Gene Roddenbery-a već točno kako su se događale stvari.

ned 11 srp, 2010 9:00 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Ted;DeA je napisao/la:
Dakle,pljuvanje po Geneu...Bobo,Bobo zar smo do tu dosli.Sreco moja ti bi trebao znati doista vec da bez tog covijeka Ne bi bilo star treka-a da taj isti covijek nema ni autoriteta kako ti kazes TOS i TNG ne bi izgledali tako kako izgledaju.Kao sto i sami mozete vidjeti razliku izmedu treka napravljenog pod rukom Gena ,te onih kasnijih.I onako sama cinjenica da medu populacijom trekkija je najvise onih koji favoriziraju TNG govori sve sama za sebe.Stoga BOBO Gene je svetinja u koju se ne dira bez njega ne bi bilo treka,jer budimo realni ne bi to svakome palo napamet a pogotovo ne tebe,stoga ne vrijedaj-btw ako T Grel ne zna kakav je ko jer nije nikohga upoznao ,onda dusice ni ti ne znas Genea jer ga nisi upoznao a kamoli da znas je li tolerantan !!!

Nadalje "Ent nije FAIL" ,tocno to "nije" samo sta kad su zavrsili s entom nisu misli da ce ikad vise biti iceg od treka posto su u takve gubitke otisli da to svijet nije vidio.Zašto? E pa nisu se znali pribliziti publici,nisu imali ono nesto sto bi taj serijal razlikovalo od ostalog sf-a......Star Trek je bio drukciji i to je ono sto ga je cinilo tako posebnim,i to je ono sta je Gene pokrenu.

I da TOS i TNG jesu nesto iznad ostalog star treka,jer su oni utrli temelje za razvoj te kuce-nadam se da znas da samo ako su temelji dobri star trek "kuca" moze preziviti..a i bobo cisto informativno,ni ti nemas argumente i samo laprdas...tako da vaz dvoje ste lonac i poklopac star treka.A sta je ent u cijeloj prici...a ent je imigrant koji nelegalno zivi u toj star trek kuci.

potpis... od pocetka do kraja... sreca da si se pojavila jer sam ga juce kritikovao bas zbog toga... ne doduse na forumu ali su mi bile iste zamerke :thumbs2:

sreca da nema rai'tare jer bi unistila ovu bobinu tanku argumentaciju :zubo:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

ned 11 srp, 2010 9:32 pm
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Već dulje vrijeme čitam sve ovo i neke stvari su mi stvarno smiješne i zabavne, al baš ovo vrijeđanje i pljuvanje ipak ne toleriram [-X

Znam da sam bio nekad prije i ja takav prema ENT-u, al sad kad sam ga počeo drugi put gledat, to se promijenilo :)
Uglavnom, uredu je reć i imat svoje mišljenje, ali pljuvat po jednoj seriji ovako nije nikako uredu (još pogotovo ako je ta serija Trek, a dotični koji pljuju po istoj se nazivaju Trekkerima) :thumbs3:

Isto tako, ako netko voli ENT i ako mu je to najdraža serija, to onda nije razlog da se tu osobu ide vrijeđat, zvat je heretikom... Uostalom kolko ja znam Trekkiji bi trebali bit toleratni, a ne vršit diskriminaciju samo zato što netko voli ENT, TNG, VOY ili bilo koji drugi serijal povezan s Trekom :roll: A oni koji nemogu nekog podnijest jel voli dotični serijal se po meni nebi trebali tako ni deklarirat.

I kao što smo već tisuću puta ponovili u seriji se spominju Vulkanci, Klingonci, Romulanci, Andorijanci, fazori, teleporteri, replikatori, pa čak i ima brodova iz drugih serijala..., što je i više nego dovoljan dokaz da se radi o Treku :thumbs2:

To što se nekima ne sviđa neki lik u seriji, nemora zbog toga ona cijela bit loša, a i vjerujem da i u svakoj Trek seriji ima određenih likova koji su iritantni. Evo meni je naprimjer u TNG-u iritantan Wesley, u DS9-u babetina Winn, u ENT-u T'Pol, u VOY-u Janewayica..., tako da to nije nikakvo mjerilo lošeg ili dobrog serijala. Isto stvar je i sa Archerovim cuckom, koji meni i nije baš iritantan, al svejedno više volim mačke od pasa, no ni to nije mjerilo zbog kojeg bi jedan serijal morao bit loš. Što se tiče samog Enterprise NX-a, njega su možda i mogli malo bolje dizajnirat (odnosno napravit da manje sliči na Akiru), al jbg, očito da dizajneri nisu imali previše inspiracije i tak... No sve u svemu brod nije tolko loše ispao, već je solidan :thumbs2:

Also, kao što su neki već naveli, trebalo je popunit tu rupu o nastanku Federacije, prvim warp letovima i prvom Enterpriseu i moram priznat da su to stvarno dobro odradili te mi je žao što su prekinuli snimat, i opet nažalost ostavili jednu rupu te zbog toga nećemo vidjet Romulanske ratove :( (možemo samo njihov dio vidjet u ST Legacyu).

Sve u svemu mislim da ste dosad trebali shvatit da je i ENT Trek, kolko god to neki ne želili priznat :P No ako i ne želite to priznat, onda barem ne vrijeđajte ljude koji ga vole gledat i budite malo toleratniji :wink:

Evo, iako sam ja TNG-ovac i DS9-er, svejedno sam se potrudio nešto napisat u obranu ENT-u, i ako sam nekog uvrijedio, ja se toj osobi iskreno ispričavam :thumbs2:

@Ogamer: Rai'Tara je već odavno kapitulirala i ona nemože nikoga uništit, a niti ima dovoljno argumenata da bi mogla. I ako je tebe uvjerila u neke stvari, mene nije i to nikad neće moć, a to je ono što nju boli :P

slika

ST battles audio/video tribute!

pon 12 srp, 2010 12:04 am
Profil YIM Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Ted;DeA je napisao/la:
Druga stvar ,on kao ima srece da je imao dobru glumačku postavu-gle taj covijek kojeg vi pretstavljate ko zadnjeg klosara,koji eto tek tako napravio nesto(za sto su po vama ipak svi drugi osim njega zasluzini ),je da bi uopce dosao na tu ideju bio pilot,znanstvenik,novinar i knjizevnik...sto nitko od ovih tulipana nije.dakle cisto sumnjam da su svi drugi ucinili trek ovakvim "savrsenim" nakon njegove smrti.

Ovdje uopče nije važno kakav je on bio čovjek i što je postigao za vrijeme svog života, već kakav je bio scenarist... a ako si se informirala o njemu onda bi znala da je bio loš i da nije znao svoje dobre ideje realizirat.

Aha ..dakle bio je los scenarist a gle cuda sve ideje su opet iz njegove maste proizasle.
A sada ovo cu napisat velikim slovima da razumiješ:ČOVIJEK KOJI JE LOS SCENARIST NE BI OSVOJIO NAGRADU ZA "Helen of Abajinian",TE ZA NJU DOBIO Nagradu Udruge književnika Amerike!!!!
A da ti tu ne nabrajam ostalo,daj procitaj bar biografiju od covijek prije no sto ides pisat ovakve stvari(naravno ako ni to ne svatis kao uvredu) :roll:

Ted;DeA je napisao/la:
jer trek je poprimio ovako velike razmjere jos za njegova zivota...kada ni DS9 jos nije bio u planu...tako da ne drzi vam bas ta prica vodu.Nadalje,Gene nije za sve vezano uz TNG zasluzan,naravno,ali on je to pokrenuo i nije da mi se TNG nesta drasticno promijenio od 1.sezone

Znam da ćeš sad nakon ovog posta opet ići s vrijeđanjem jer očito je to jedino što znaš ali opet si u krivu. TNG je postao popularan tek sredinom 2. sezone, tj. onda kad je polagano Rodennbery zbog sve teže bolesti popuštao scenarističku palicu dvojcu Berrmam/Piller. To nisu neke moje iluzije, to nije omaložavanje Gene Roddenbery-a već točno kako su se događale stvari.

Da dosista,moj post gore je vrijedanje,doista kako sam vas mogla tako "uvrijediti" rekavsi da ds9 nije bio u planu i da je trek dobio takve razmjere zbog genea ..oh ne...stvarno-"ogromna uvreda"

No razumijem te,stvarno ,najlakse kad ti nije nes po volji ici reci da te neko vrijeda,al bez brige jer nije me briga za te tvoje konstatacije nego za stvari koje ne drze vodu a uporno se spominju u ovom topicu.

@OZ-Bez tog covjeka ne bi bilo Star Trek,nadam se da si toga svjestan :shocked:
A i toplo se nadam da si ovo napisao iz bunta,posto ne vjerujem da covijek moze tako okarakterizirat osobu koju ne pozna.

I samo da navedem nest,vi sebe smatrate kao dobrim osobama i tako,al rodenberryja pljujete,pa da zbog ovih stvari sta je ucinio covijek je pravi "debil,smece..."

-primio pohvalu civilnog zrakoplovstva za svoje spasilačke pothvate nakon pada aviona u lipnju 1947 u Sirijskoj pustinji.
-Nagraden Zracnom medaljom(vojno zrakoplovstvo)-cisto da ne bi bilo nismo znali pogledajte tko dobiva zracnu medalju ...
-nije prigrlio vjeru; promatrao je religije kao uzrok brojnih ratova i stradanja u ljudskoj povijesti.
-Radio seriju The Lieutenant ,koja se bavi rasizmom u vojsci-serija je odbijena-ne zato sto je bio los scenarist nego zato sto to Americkoj vojsci nije bilo po volji.....................................
uglavnom necu vise ic offtopic jer smatram da ako je potrebno na star trek forumu braniti stvoritelja Star Treka,onda ovaj forum ne pretstavlaj ono sta bi trebao.
Pa vi si uzivajte u entu , koji je eto dosao na kraju price,a ipak ga se cini vise cijeni nego majku koja ga je rodila.
Pravi trekkiji nema sta(Da ,da...aj postedite bar sad i mene i sebe onoga"Ona vrijeda" i prijedite na "imam argument")

Zadnja izmjena: Cvicek; uto 13 srp, 2010 12:11 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

sredio totalni zmrdani quote

pon 12 srp, 2010 10:30 am
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Mogu ja samo priupitat zašto bi bilo loše da je Deanna imala tri sise? 8-[

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pon 12 srp, 2010 3:38 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dejanira [Bot] je napisao/la:

Zato jer je Bog stvorio čovjeka sa samo dvije ruke... :lol:

pon 12 srp, 2010 3:45 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
T'Rapavi je napisao/la:
Dejanira [Bot] je napisao/la:

Zato jer je Bog stvorio čovjeka sa samo dvije ruke... :lol:

:lolsmjeh:

ali onda bi mozda riker imao tri ruke :zubo:

ne, zbilja ovaj... u to kakav je gene bio ne bih ulazila, nisam bas pretjerano informirana o njemu (ustvari, nisam uopce) niti me njegov zivot imalo zanima...

ali mi zbilja nije jasno zasto kad ljudi nabrajaju njegove mane, uz pijanac, narkoman, šovinist, blabla šta ja znam, dodaju i to za deannu i sise :-k

mislim, meni osobno uopce ne bi smetalo da je deanna imala tri sise... ili četiri, pet... ma što se mene tiče, mogla je cijela bit jedna velika sisa :lol:

ne kuzim u cem je problem :neznam:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pon 12 srp, 2010 3:50 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 83  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: