Sada je: pon 24 kol, 2026 4:31 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Trip, Hrvati i Srbi 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: Trip, Hrvati i Srbi
Suhotreki je napisao/la:
Al dali stvarno misliš da je tako pametno stvarati prvi kontakt s novim civilizacijama. Ovako nasumice izabrati jednu državu ili jednu naciju i s njima napraviti prvi kontakt. Tek bi taj potez napravio sranja... a sumnjam da su Fedsi baš tolko glupi.

S kim su Vulkanci u FC ostvarili "prvi kontakt"? Sa...?
Zna se... zanimljivo, gdje su bile druge države? Nemopj mi samo pričat o ujedinjenom planetu koji je bašđ eto igrom slučaja svu vojnu i pokitičku vlast ima u "USA".
Prema tome neznamo na kojim je planetima bilo više država i jeli ih bilo. Ostavljeno je spekulacijama.

@RAI ako se držimo bar nekih jednostavnih pravila ono što nije pokazano recimo da nije bilo. Lakše je tako diskutirati jer po logici ako nismo vidjeli ne znači da nema mogli bi svašta napričat.

Meni je osobno neobično da baš nitko od viđenih planeta nije imao više država?! Mislim da je to radi jednostavnosti scenarija, smanjivanja "diplomatske problematike"(pogotovo bitno u TNG-u) i cijena troškova, kao najvaznije.

Pozdrav
Globalizacijaska 66

Tehnika Pucanstvu !

uto 10 ožu, 2009 2:48 pm
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Ma jasno je zašto je prvi kontakt napravljen upravo s Amerikancima... to se ne treba objašnjavat. No ja sam mislio da bi bilo smiješno za očekivat da bi to ostatak svijeta mirno primio...
Ako nitko drugi pogotovo Rusija i Kina... za EU ne znam, jer ona je ionako malo više od kolonijalne države SAD-a.

uto 10 ožu, 2009 3:01 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Suikotreki je napisao/la:
Ma jasno je zašto je prvi kontakt napravljen upravo s Amerikancima... to se ne treba objašnjavat.

Naravno, zato jer je Brannon Braga htio da to bude u njegovom rodnom mjestu (Bozeman, Montana)

uto 10 ožu, 2009 4:07 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
slika

lol slika :mrgreen:

JBG ameri moraju uvijek bit revolucionari :roll:

uto 10 ožu, 2009 5:56 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
@Suhotrekislažem se s tobom oko toga da je čudno da je sve prošlo "ka po loju".

Pozdrav

Svinjske masti 88

Tehnika Pucanstvu !

uto 10 ožu, 2009 6:21 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
buco je napisao/la:
Suhotreki je napisao/la:
Al dali stvarno misliš da je tako pametno stvarati prvi kontakt s novim civilizacijama. Ovako nasumice izabrati jednu državu ili jednu naciju i s njima napraviti prvi kontakt. Tek bi taj potez napravio sranja... a sumnjam da su Fedsi baš tolko glupi.

S kim su Vulkanci u FC ostvarili "prvi kontakt"? Sa...?
Zna se... zanimljivo, gdje su bile druge države? Nemopj mi samo pričat o ujedinjenom planetu koji je bašđ eto igrom slučaja svu vojnu i pokitičku vlast ima u "USA".
Prema tome neznamo na kojim je planetima bilo više država i jeli ih bilo. Ostavljeno je spekulacijama.

@RAI ako se držimo bar nekih jednostavnih pravila ono što nije pokazano recimo da nije bilo. Lakše je tako diskutirati jer po logici ako nismo vidjeli ne znači da nema mogli bi svašta napričat.

Meni je osobno neobično da baš nitko od viđenih planeta nije imao više država?! Mislim da je to radi jednostavnosti scenarija, smanjivanja "diplomatske problematike"(pogotovo bitno u TNG-u) i cijena troškova, kao najvaznije.

Pozdrav
Globalizacijaska 66

Krivo već sam rekla da se spominju države na nekim planetima u TNG-u i Voy-u. [-X

I da donekle se slažem s tobom oko planeta gdje se ne spominju države, samo mislim obratno. Nigdje se ne spominje da države ne postoje, već se države ne spominju. Pa je tako isto i špekulacija da države ne postoje na njima, jednako kao i da postoje.

sri 11 ožu, 2009 2:55 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: