| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Pogodi epizodu
MacGyver je napisao/la: Mozda Fight or Flight? Uf koji FAIL, epka je očito iz treće sezone (T'Pol ranije nije nosila crveni catsuit, a u četvrtoj je Jolene bolesno mršava i nosi zelene trakice na ramenima koje označavaju science division). Ovo mora bit jedna od onih epki kad idu u unutrašnjost sferi, ne znam točno koja.
|
| sri 13 svi, 2009 12:57 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
MacGyver je napisao/la: Mozda Fight or Flight? U stvarno si promašio i to puno, joj joj....pa u epizodi Fight or Flight koja je 3. epka u 1. sezoni nitko ne izlazi iz broda tak, a ovdje vidimo Malcolma u astronautskom odijelu...a i T'Pol je u crvenoj odori..a ne u sivoj...uf uf.._Oz je napisao/la: Uf koji FAIL, epka je očito iz treće sezone (T'Pol ranije nije nosila crveni catsuit, a u četvrtoj je Jolene bolesno mršava i nosi zelene trakice na ramenima koje označavaju science division).
Ovo mora bit jedna od onih epki kad idu u unutrašnjost sferi, ne znam točno koja. Da epizoda je iz treće sezone...i ja sam naprije pomislio da je jedna od onih kad idu u unutrašnjost sfere, pa sam nabrzinu premotao te epke i nisu...posto nema mnogo epizoda u kojima su u odijelima(Anomaly, Impulse, Hatchery,Council), pa nije bilo tesko pronaci onu pravu.. Nego je ta epizoda, epizoda pod nazivom Anomaly, 2. epka iz 3. sezone 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 13 svi, 2009 10:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma bravo, ...zaista si se potrudio...
| sri 13 svi, 2009 10:30 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
_Oz je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Mozda Fight or Flight? Uf koji FAIL, epka je očito iz treće sezone (T'Pol ranije nije nosila crveni catsuit, a u četvrtoj je Jolene bolesno mršava i nosi zelene trakice na ramenima koje označavaju science division). Cmd Data je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Mozda Fight or Flight? U stvarno si promašio i to puno, joj joj....pa u epizodi Fight or Flight koja je 3. epka u 1. sezoni nitko ne izlazi iz broda tak, a ovdje vidimo Malcolma u astronautskom odijelu...a i T'Pol je u crvenoj odori..a ne u sivoj...uf uf..Oprostite sto nisam tolki geek ko vi pa ne pamtim kakvu je obleku tko nosio u kojoj epizodi... jel mozda znas koju boju carapa je nosila Jolene u toj epizodi? I mislim da izlaze iz broda u Fight or Flight, ono kad naidju na neki drugi brod, a tamo je hrpa mrtvaca objesenih naglavacke... Ili je to mozda bila neka druga epizoda, al uglavnom, s pocetka serije je
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 13 svi, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa cmd Data je več točno odgovorio... ...čekamo da stavi sljedeći zadatak...
| sri 13 svi, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa cmd Data je več točno odgovorio... ...čekamo da stavi sljedeći zadatak... a da sorkach..zaboravio... Evo vam jedne lagane 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 13 svi, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cold Front.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 13 svi, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cold Front. Jesam reko da je lagana..hehe.. =) ajd daj sljedeću..čim prije =)

|
| sri 13 svi, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 13 svi, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Similitude 

|
| sri 13 svi, 2009 5:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Sumpora mu. Da,je.
|
| sri 13 svi, 2009 5:02 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|

|
| sri 13 svi, 2009 5:12 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Twilight... moja najdraža! 
| sri 13 svi, 2009 5:13 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Suikotreki je napisao/la: Twilight... moja najdraža!  Da ...daj sljedeću

|
| sri 13 svi, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Evo ga...
| sri 13 svi, 2009 5:27 pm |
|
 |
|